עברית באנדרואיד TV
היי, קיבלתי היום את android tv box מהדגם הזה
http://www.aliexpress.com/item/Android- ... 08392.html
הוא מגיע עם XBMC מובנה אבל לצערי לא הצלחתי להתקין עליו עברית ואני מבין בהגדרות התוכנה.
יש לך עצה איך להפוך אותו לעברית? אני מתכוון עברית בשמות של המקורות (פשוט לא רואים כלום אם הסורס כתוב בעברית) התפריט כן בעברית אבל שוב רק בתפריט, לא בשמות של החבילות או הסרטים.
עוד משהו, נניח אני מתקין את החבילה של הערוצים מישראל, הוא דורש ממני נגן חיצוני, איך אני גורם לו לעבוד עם נגן חיצוני?
תודה.
http://www.aliexpress.com/item/Android- ... 08392.html
הוא מגיע עם XBMC מובנה אבל לצערי לא הצלחתי להתקין עליו עברית ואני מבין בהגדרות התוכנה.
יש לך עצה איך להפוך אותו לעברית? אני מתכוון עברית בשמות של המקורות (פשוט לא רואים כלום אם הסורס כתוב בעברית) התפריט כן בעברית אבל שוב רק בתפריט, לא בשמות של החבילות או הסרטים.
עוד משהו, נניח אני מתקין את החבילה של הערוצים מישראל, הוא דורש ממני נגן חיצוני, איך אני גורם לו לעבוד עם נגן חיצוני?
תודה.
יש עוד בעיות
מאז פירסום ההודעה התקנתי אינספור גירסאות, כולל את זה ש WIZ פירסם עם עברית מובנית.
הבעיה, כשהופכים אותה לעברית אז המון תוספים חשובים לא עובדים ואני מקבל הודעה שהסקריפט נכשל
כמו יוטיוב למשל, 1CHANNEL ולא מצליח להתקין NAVI-X ו MASHUP
יש מצב ש THE WIZ יכין חבילה עובדת ומעודכנת של קובץ APK עם כל התוספים ובעברית.
אני ממש מבואס בעיקר בגלל הילדה שקניתי את זה עבורה כתחליף למחשב הנייד הגדול שעמד לי לייד הטלוויזיה.
בשלושה מחשבים XBMC רץ ועובד מצויין, דווקא באנדרואיד הזה לא.
אשמח לעזרה מהירה
הבעיה, כשהופכים אותה לעברית אז המון תוספים חשובים לא עובדים ואני מקבל הודעה שהסקריפט נכשל
כמו יוטיוב למשל, 1CHANNEL ולא מצליח להתקין NAVI-X ו MASHUP
יש מצב ש THE WIZ יכין חבילה עובדת ומעודכנת של קובץ APK עם כל התוספים ובעברית.
אני ממש מבואס בעיקר בגלל הילדה שקניתי את זה עבורה כתחליף למחשב הנייד הגדול שעמד לי לייד הטלוויזיה.
בשלושה מחשבים XBMC רץ ועובד מצויין, דווקא באנדרואיד הזה לא.
אשמח לעזרה מהירה
אני התקנתי את החבילה של ה WIZ
ובחרתי סקין confluence hebrew
את ה navix התקנתי לפני...
התפריטים כרגע באנגלית (לא ניסיתי לשנות)אבל רשימות הערוצים והקבצים בעברית.
ניסיתי כמה מדריכים ובסוף זה מה שעבד!
ניסיתי כמה מדריכים ובסוף זה מה שעבד!
Re: אני התקנתי את החבילה של ה WIZ
טוב עידכון, זה מה שגם אני עשיתי, השארתי את התפריטים באנגלית כי כנראה אין תמיכה בעברית בגרסת האנדרואיד בגלל נושא הפונטים.ingululu כתב:ובחרתי סקין confluence hebrew
ניסיתי כמה מדריכים ובסוף זה מה שעבד!...
עכשיו הכל עובד, יש לי NAVI-X MASHUP, יוטיוב עובד לי רק עדיין יש שתי בעיות.
הראשונה, בחלק מהערוצים הישראלים אין סניכרון בין הקול לתמונה, באחד מערוצים שמשדרים את ערוץ 2 וראיתי את הבעיה הזאת גם בערוץ 10 וביוטיוב ששם זה פחות מורגש אבל עדיין שמים לב לזה.
עוד בעיה זה ניגון קבצי HD, אני לא מצליח לראות סרט או סרטונים ב HD, זה ממש מקרטע.
הבנתי שזה בגלל שהמעבדים הללו Rockchip לא תומכים בהאצת חומרה אבל הבנתי שיש איזה פיתרון דרך נגן ה MX, רק לא הבנתי אם זה תומך בגירסא הזאת של ה XBMC או שרק בגירסאות ספציפיות שבנו לאנדרואיד כמו זאת ש THE WIZ פירסם כאן.