התלבטות בין רסיברים פיוניר LX-77 לבין LX-86
ראשית אציין את הרכיבים המתוכננים חוץ מהרסיבר:
רמקולים קדמיים: RF-62 II KLIPSCH
סנטר: RC-62 II Center KLIPSCH
סאב: KLIPSCH RW-8
סראונד: Klipsch RS-42 II
לפני הכל אציין שה87 לא כל כך בתקציב לכן לא מופיע כאן.. ועכשיו לענייננו אני מתלבט איזה מהרסיברים לקנות, אני דיי חדש בתחום אבל אוהב סאונד ודיי פרפקציוניסט.. הפרמטרים שאני מחפש זה בעיקר סאונד נקי ומדויק אבל רוצה גם שהרסיבר יהיה מעודכן טכנולוגית לתקופה (פונקציות, אפליקציות, יקרא את כל הפורמטים, המרות איכותיות וכו)
ממבט חטוף באתר פיוניר ישראל ראיתי כמה הבדלים בינהם,
אשמח אם תוכלו לשפוך לי אור על כמה הם חיוניים לי או בכלל, הכוונה לדברים שקיימים ב LX77 ולא קיימים ב LX86 כגון: Virtual Wide, Virtual Depth, Virtual Height, Auto Phase Control Plus, Dolby Digital Plus,
הוא עושה UPSCALE ל 4K שה LX77 רק מעביר 4K.
דברים שקיימים ב LX86 ולא ב LX77: פונקציית Multi-zone, בנוסף למיטב הבנתי ל 77 אין DAC USB שיש ל 86 וקריטית לאונד שיוצא מהמחשב.
חשוב לציין עוד 2 דברים נוספים- האחד איך שנוחתת בארץ טלויזיה 4K אני קונה ככה שזה קריטי לי הבנתי שהטלויזיות האלה יהיו עם UPSCALE פנימי ככה LX86 אמור להספיק מזה שהוא רק מעביר לעומת ה 77 שעושה גם UPSCALE בעצמו (תקנו אותי אם אני טועה).
השני שהמקורות שלי הם: פלייסטשן 3, ממיר YES MAX, מחשבPC משוכלל, APPLE TV.
בהנחה שההבדל מחירים בינהם זניח בשבילי איזה מהם כדאי לי לקנות? ואשמח לדעת מה אני מפספס מבחינה טכנולוגית כלומר אני דיי בטוח שכולכם תגידו 86 כי הוא סדרה יותר גבוהה וסאונד יותר טוב וכו אבל חשוב לי לדעת מה יש טכנולוגית ב 77 שאין ב 86 מבחינת חידושים..
תודה מראש לכל העונים, סליחה אם חפרתי
רמקולים קדמיים: RF-62 II KLIPSCH
סנטר: RC-62 II Center KLIPSCH
סאב: KLIPSCH RW-8
סראונד: Klipsch RS-42 II
לפני הכל אציין שה87 לא כל כך בתקציב לכן לא מופיע כאן.. ועכשיו לענייננו אני מתלבט איזה מהרסיברים לקנות, אני דיי חדש בתחום אבל אוהב סאונד ודיי פרפקציוניסט.. הפרמטרים שאני מחפש זה בעיקר סאונד נקי ומדויק אבל רוצה גם שהרסיבר יהיה מעודכן טכנולוגית לתקופה (פונקציות, אפליקציות, יקרא את כל הפורמטים, המרות איכותיות וכו)
ממבט חטוף באתר פיוניר ישראל ראיתי כמה הבדלים בינהם,
אשמח אם תוכלו לשפוך לי אור על כמה הם חיוניים לי או בכלל, הכוונה לדברים שקיימים ב LX77 ולא קיימים ב LX86 כגון: Virtual Wide, Virtual Depth, Virtual Height, Auto Phase Control Plus, Dolby Digital Plus,
הוא עושה UPSCALE ל 4K שה LX77 רק מעביר 4K.
דברים שקיימים ב LX86 ולא ב LX77: פונקציית Multi-zone, בנוסף למיטב הבנתי ל 77 אין DAC USB שיש ל 86 וקריטית לאונד שיוצא מהמחשב.
חשוב לציין עוד 2 דברים נוספים- האחד איך שנוחתת בארץ טלויזיה 4K אני קונה ככה שזה קריטי לי הבנתי שהטלויזיות האלה יהיו עם UPSCALE פנימי ככה LX86 אמור להספיק מזה שהוא רק מעביר לעומת ה 77 שעושה גם UPSCALE בעצמו (תקנו אותי אם אני טועה).
השני שהמקורות שלי הם: פלייסטשן 3, ממיר YES MAX, מחשבPC משוכלל, APPLE TV.
בהנחה שההבדל מחירים בינהם זניח בשבילי איזה מהם כדאי לי לקנות? ואשמח לדעת מה אני מפספס מבחינה טכנולוגית כלומר אני דיי בטוח שכולכם תגידו 86 כי הוא סדרה יותר גבוהה וסאונד יותר טוב וכו אבל חשוב לי לדעת מה יש טכנולוגית ב 77 שאין ב 86 מבחינת חידושים..
תודה מראש לכל העונים, סליחה אם חפרתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה נתפסת דווקא לפיוניר?
לאחרונה ה 77 נבדק ,ע"י חובב פיוניר מושבע, מול דנון,מרנץ,ימאהה ונחל כישלון חרוץ
לפני שתקבל החלטה סופית אני ממליץ לך לשמוע חברות אחרות.
בהצלחה
בהצלחה
איפה אני מוצא את זה? הבדיקה הזוistarmini כתב:מה נתפסת דווקא לפיוניר?
בהצלחה...
ואם יש לך המלצות אחרות אשמח לשמוע דגמים חברות וכו
תודה
נערך לאחרונה על ידי o_yeshula ב 04/01/2014 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
למיטב ידיעתי, טכנולוגית אף אחד לא ממש יתאים ל4K שתקנה. כנראה שעד שלא יהיה hdmi 2.0 זה לא יהיה זה... יש גם קטע שחלק מהרסיברים שעושים upscale לא יודעים לקבל 4K אלא רק להוציא אות כזה אז שים לב. נראה לי שאם אתה הולך על 4K בשנה-שנתיים הקרובות, קנה משהו מהלוחות כמו שהציעו לך ותמתין שהטכנולוגיה של 4K תבשיל עוד טיפה. חבל שתשקיע ברסיבר יקר שלא יענה על הדרישות של הטכנולוגיה עוד שנה. מאמין שה-78 כשיצא יתן לך פתרון הרבה יותר טוב ובמחיר דומה ל77.
Alon_Solo כתב:למיטב ידיעתי, טכנולוגית אף אחד לא ממש יתאים ל4K שתקנה. כנראה שעד שלא יהיה hdmi 2.0 זה לא יהיה זה... יש גם קטע שחלק מהרסיברים שעושים upscale לא יודעים לקבל 4K אלא רק להוציא אות כזה אז שים לב. נראה לי שאם אתה הולך על 4K בשנה-שנתיים הקרובות, קנה משהו מהלוחות כמו שהציעו לך ותמתין שהטכנולוגיה של 4K תבשיל עוד טיפה. חבל שתשקיע ברסיבר יקר שלא יענה על הדרישות של הטכנולוגיה עוד שנה. מאמין שה-78 כשיצא יתן לך פתרון הרבה יותר טוב ובמחיר דומה ל77....
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
סליחה הוא מבקש יקר
עם כל הכבוד המחיר לא צודק ה LX 70 אם אני לא טועה בזול יותר ראיתי לא זוכר איפה בפחות .עופרפולק כתב:ואני מציע לך יש פה באתר בלוחות מישהו מוכר את ה60 של פיוניר ב3500 כדאי לבדוק ....
אם בכל זאת יש התלבטות הייתי הולך (בעיניים עצומות) בכל הנוגע לפיונירים שדיברת) על ה-77 בעיקר בגלל הממירים המשופרים: SABRE 32bit Ultra DAC, מול הממירים הפשוטים שהיו להם לפני...
החלפת הממירים (DACים) הוא צעד ענק ש-PIONEER נקטה...ולא סתם...
על כן אני גם מאמין שסדרת X7 משמעותית טובה יותר מהסדרות שקדמו לה...
(למרות שחוץ ממירים, יש כ"כ הרבה דברים נוספים שצריכים לעמוד ברמת הממירים בכדי להפוך "חבילה" לאיכותית, אבל יפה שפיוניר חשבו קדימה פה...)...
יחד עם זאת אני מצדד מה שנאמר לפני.
כדאי מאוד לשמוע את מתחריו במגזרת התקציב הנל...
עם רמקולים כשלך...
(אבל ניראה שכבר החלטת
)
הדעה הנחרצת והאבסולוטית של קליפש+פיוניר איזה סוג של חיבור משמיים...אבסורדית...
שבוע טוב...
החלפת הממירים (DACים) הוא צעד ענק ש-PIONEER נקטה...ולא סתם...
על כן אני גם מאמין שסדרת X7 משמעותית טובה יותר מהסדרות שקדמו לה...
(למרות שחוץ ממירים, יש כ"כ הרבה דברים נוספים שצריכים לעמוד ברמת הממירים בכדי להפוך "חבילה" לאיכותית, אבל יפה שפיוניר חשבו קדימה פה...)...
יחד עם זאת אני מצדד מה שנאמר לפני.
כדאי מאוד לשמוע את מתחריו במגזרת התקציב הנל...
עם רמקולים כשלך...
(אבל ניראה שכבר החלטת
הדעה הנחרצת והאבסולוטית של קליפש+פיוניר איזה סוג של חיבור משמיים...אבסורדית...
שבוע טוב...
Re: סליחה הוא מבקש יקר
מחזקpacific100 כתב:עם כל הכבוד המחיר לא צודק ה LX 70 אם אני לא טועה בזול יותר ראיתי לא זוכר איפה בפחות .עופרפולק כתב:ואני מציע לך יש פה באתר בלוחות מישהו מוכר את ה60 של פיוניר ב3500 כדאי לבדוק .......
נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...
רסיבר סבבה מ-2008 שנשמע גם לא רע בכלל למחירו כשיצא-ומחירו נע היום בשוק היד 2 (ממה שראיתי באתרי יד 2 בחול) בין 350$ ל-550$...
מחירו בארץ להערכתי (ודעתי הצנועה) צריך להיות סביב ה 2500 ₪
מי שדורש יותר, שיבושם לו ומאחל בהצלחה...
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
איתי,itay123 כתב: נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...![]()
רסיבר סבבה מ-2008 שנשמע גם לא רע בכלל למחירו כשיצא-ומחירו נע היום בשוק היד 2 (ממה שראיתי באתרי יד 2 בחול) בין 350$ ל-550$...
מי שדורש יותר, שיבושם לו ומאחל בהצלחה......
אני מקוה שאתה תזכור את היחס הזה כשתרצה למכור מוצרים ביד 2.
מזכרוני, דרישות המחיר שלך ממכירות ביד 2 היו הרבה יותר גבוהות מהיחס הנ"ל.
העובדה שמישהו הסכים למכור מוצר X במחיר שהוא נמוך יותר מהמחיר הריאלי, לא אומר שזה מעתה מחיר המוצר.
להערכתי מחיר סביב 3500 ש"ח, משקף יותר את ה lx70 בהתאם למצבו.
היי איציקsufgi כתב:איתי,itay123 כתב: נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...![]()
העובדה שמישהו הסכים למכור מוצר X במחיר שהוא נמוך יותר מהמחיר הריאלי, לא אומר שזה מעתה מחיר המוצר.
להערכתי מחיר סביב 3500 ש"ח, משקף יותר את ה lx70 בהתאם למצבו....
לא מבין את תגובתך...
ואך הגעת למחיר 3500 ₪??
אשמח אם תשלח לי לינק
של מחיר יד 2 בחול שמשקף את המחיר שנקבת שלדעתך ה-70 אמור להימכר בארצנו...
אגב אפרופו מכירות שלי...נהפוכו
תמיד מכרתי במחיר זול ממה שרכשתי...
אפשר לשאול חברים שרכשו ממני בעבר...
אגב זו הייתה תגובה מחוזקת לדבריו של pacific100
להצעתו של עופר פולק
שבוע טוב
איתי ידידי.sufgi כתב:איתי,itay123 כתב: נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...![]()
הרסיבר שברשותי שולם וכולל אחריות יבואן שזה אין למצוא
מעבר לזה שכן זה רסיבר מצויין ומבחינת סאונד נטונטו הוא מאוד יחודי לטעמי כמובן.
ולכן כן על "מרצדס"ישנה לפעמים אתה משלם יותר ממחירון.(לא לשכוח את האחריות)
כמו כן למה להכנס לספקולציות וסיפורים זה המחיר ולא מבין למה אתה מתמחר מוצרים לאנשים,הכל טוב
אם אני זוכר נכון אתה פירסמת כאן את הLX90 "של חבר" שזה הרסיבר הכי טוב שקיים ב11,000 ש"ח
והיום הוא כבר לא "הכי טוב בעולם"(אין לי סבלנות לחפש בשרשורים) וכבר לא שווה(אחרי שהוא נמכר כמובן)
את הסכום הזה..
לסיכום-מדובר ברסיבר חוויה לכל חובב קולנוע ומוזיקה,הרבה לא השתנה מאז בפורמטים
שבוע טוב בהצלחה לכולם בקנייה ובמכירה.
סה"כ מדובר כאן בתחביב,שבוע טוב לכולם
40 שנה לך תיזכור..
הייnew-guy כתב:איתי ידידי.sufgi כתב:איתי,itay123 כתב: נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...![]()
כמו כן למה להכנס לספקולציות וסיפורים זה המחיר ולא מבין למה אתה מתמחר מוצרים לאנשים,הכל טוב![]()
אם אני זוכר נכון אתה פירסמת כאן את הLX90 "של חבר" שזה הרסיבר הכי טוב שקיים ב11,000 ש"ח
והיום הוא כבר לא "הכי טוב בעולם"(אין לי סבלנות לחפש בשרשורים) וכבר לא שווה(אחרי שהוא נמכר כמובן)
את הסכום הזה..
...
תגובותיי לא היו כלפייך ידידי...
אלא היו חיזוק לדברים שנאמרו ביחס לתמחור יד 2 של ה70...
מסכים זה רסיבר נהדר ולמחירו ביד 2 קשה למצא תחליף הולם...
לגבי יתר הדברים.
גם ל״מרצדס״ (כפי שהגדרת) גם יש ירידת ערך ביד 2 לא אכנס לזה...
לצערי רסיברים/פרוססורים וכל הקשור לקולנוע ביתי ישנה ירידת ערך עצומה הרבה יותר מרמקולים/כבילה והגברה...
לגבי התמחור
לא ידעתי שאסור להגיב ולהביע דעה לגבי תמחור מוצר X או Y...
ושוב לא באתי לשלול תמחור או לצאת חוצץ נגד המוצר שלך (לא ידעתי שאתה מוכר בכלל עד שראיתי את חתימתך) אלא להביע דעה שהיא לגיטימית ורלוונטית כחיזוק למה שנאמר...
מתי טענתי שה90 הרסיבר ״הכי טוב בעולם״...???שיהיה...
אגב הוא נמכר ב11,500 (עם אחריות
בהחלט מאחל רק הצלחה לך ולכולם...
אפשר להביע דעה
לא צריך לצלוב על כך...
פורום קהילתי לכול...
שבוע טוב
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מצטער, אבל ללכת על רסיבר בגלל המותג של צ'יפ ה-DAC הספציפי שבו בחר המותג של הרסיברים, זה הגיוני בערך כמו לקנות רסיבר רק לפי שם המותג...itay123 כתב:אם בכל זאת יש התלבטות הייתי הולך (בעיניים עצומות) בכל הנוגע לפיונירים שדיברת) על ה-77 בעיקר בגלל הממירים המשופרים: SABRE 32bit Ultra DAC, מול הממירים הפשוטים שהיו להם לפני......
DAC הוא הרבה יותר מרק הצ'יפ, ולמעשה הקונצנזוס הוא שהאימפלמנטציה של הצ'יפ יותר חשובה מהצ'יפ הספציפי שבו משתמשים.
איימןitay123 כתב:הייnew-guy כתב:איתי ידידי.sufgi כתב:איתי,itay123 כתב: נוצרה פה איזה בועה סביב ה-LX70 כאיזה Untouchable Price...![]()
כמו כן למה להכנס לספקולציות וסיפורים זה המחיר ולא מבין למה אתה מתמחר מוצרים לאנשים,הכל טוב![]()
את הסכום הזה..
...
תגובותיי לא היו כלפייך ידידי...
אלא היו חיזוק לדברים שנאמרו ביחס לתמחור יד 2 של ה70...
מסכים זה רסיבר נהדר ולמחירו ביד 2 קשה למצא תחליף הולם...![]()
לגבי יתר הדברים.
גם ל״מרצדס״ (כפי שהגדרת) גם יש ירידת ערך ביד 2 לא אכנס לזה...
לצערי רסיברים/פרוססורים וכל הקשור לקולנוע ביתי ישנה ירידת ערך עצומה הרבה יותר מרמקולים/כבילה והגברה...
לגבי התמחור
לא ידעתי שאסור להגיב ולהביע דעה לגבי תמחור מוצר X או Y...![]()
ושוב לא באתי לשלול תמחור או לצאת חוצץ נגד המוצר שלך (לא ידעתי שאתה מוכר בכלל עד שראיתי את חתימתך) אלא להביע דעה שהיא לגיטימית ורלוונטית כחיזוק למה שנאמר...
מתי טענתי שה90 הרסיבר ״הכי טוב בעולם״...???שיהיה...
אגב הוא נמכר ב11,500 (עם אחריות) והוא פורסם ב14,000 ושוב כאמור ה90 לעולם לא היה שלי, הייתה לי פרבילגה להנות ממנו סופש אחד ויחיד ולהגיע למסקנותיי...
בהחלט מאחל רק הצלחה לך ולכולם...
אפשר להביע דעה
לא צריך לצלוב על כך...
פורום קהילתי לכול...
שבוע טוב...
40 שנה לך תיזכור..