אז ככה לאחר שישבתי , למדתי , חרשתי את הפורום והאתר , החלטתי בעקבות המדריך של ziv בנושא החציבה , ללכת על זה ,
לאחר שנשבעתי לאשתי ולכלב (שמשום מה צידד בה הפעם) שלא יהיה לכלוך ושהכל יחזור להיות כמו שהיה רק יותר אסטטי (לפני חודש סיימנו שיפוץ כולל לבית - לא היה לי מושג שיהיה לי פלאזמה אז לא נערכתי) קיבלתי אור ירוק להמריא .
רכשתי את כל החומרים בדיוק כמו ש ziv ציווה במדריך וניגשתי לעבודה , לאחר מדידות,סימונים וחישובים ציירתי על הקיר .
החלק המהנה ללא ספר הוא החציבה , חיש מהר גיליתי שיש לי בעיה (הקיר הוא קיר משותף לחדר שינה) בעודי מפטש בפטישון נפער חור קטן שדרכו ניתן היה להציץ לחדר השינה שלי , לא היה חור כל כך מאיים אז המשכתי .... כהלכתי לחדר שינה התגלתה הזוועה , חור קטן בצד אחד הוא למעשה חור עצום בצד השני , כמו שאומרים "לחור שני צדדים .."
כבר אחרי ענני האבק הבנתי שפשוט זה לא הולך להיות , אבל המתחיל בבלאגן אומרים לו גמור מהר לפני שהאשה חוזרת ...

פה ניתן לראות את החור הקטנטן ...

לא אמרתי נואש והמשכתי ....
כשסיימתי , גיליתי שלא כל כך פשוט להעמיד את שני התעלות ושני הגביסים .. אז מצאתי פיתרון , מומלץ ליישום ממש ממש מקל על העבודה , הדבקתי אותם :

ואח"כ גם את הפלסטיקים הכתומים :

ואז יותר פשוט למקם אותם בחציבה :

כנראה שחצבתי יותר מידי כי קשה לי להסביר את ה 3 קילו גבס שנשפכו שם בחור ...העמסתי ולא נגמר , על הדרך מצאתי יתרון בבור שנפער בצד השני של הקיר , התחלתי להכניס גבס גם מאחורה

חיכתי כ 3 שעות עם מאוורר עובד ישירות על הגבס ואז מרחתי שני ידיים של שפכטל אמריקאי

ועכשיו אני מחכה עד מחר שיתייבש טוב טוב , נשפשף ניתן עוד יד של שפכטל בשביל ההחלקה ונצבע ....
המשך יבוא ..