רשת קפה קפה מוזילה את מחיר הקפה ...
-
AmnonP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
רשת קפה קפה הוציאה הודעה היום על הוזלת התפריט שלה.
בין היתר הוזלת הקפה ברשת בתי הקפה.
http://www.themarker.com/mobile/1.2185633
בין היתר הוזלת הקפה ברשת בתי הקפה.
http://www.themarker.com/mobile/1.2185633
- מיץ_פטל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1474
עכשיו "רק" נשאר להעלות את הרמה של הקפה...
- gedkoz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
יותר קל להוריד מחיר בהרגשה כללית של תחרות ,אבל גם להוריד רמה ואיכות של חומרי גלם.... רמתה הקפה לעומדת עכשיו ליד מילה תחרות ורמת שרות. יותר סקסי - מחיר
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
ועוד הכי מצחיק אותי שהם טוענים שאין לזה שום קשר לקופיקס...ממש הרגשתם את מצוקתו של הציבור ואת האוירה הכללית
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
יש קשר קלוש בלבד בין איכות הקפה למחירו. מנת קפה תעלה בין חצי שח לשח. החלב אותו חלב, הציוד אותו הציוד והארנונה אותה הארנונה.
מה שחשוב בסוף זה הבריסטה.
אני חושב שכל בית קפה צריך לשאוף למחירי טייק אווי שלא יגרמו ללקוח לחשוב פעמיים.
מה שחשוב בסוף זה הבריסטה.
אני חושב שכל בית קפה צריך לשאוף למחירי טייק אווי שלא יגרמו ללקוח לחשוב פעמיים.
what's next?
- bnaya_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות
- MadCow
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
וכמה מקומות כאלה אתה מכיר ?bnaya_d כתב:Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות...
- bnaya_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
בארץ? אפס.
עוד לא הייתי בקפהליקס.
בארצות הברית יש כמה עשרות כאלה, במדינות סקנדינביה ובריטניה עוד כמה, אומרים שגם ביפן.
לא בדיוק מבין מה ניסית להוכיח בשאלה שלך,
מה שאני ניסיתי לאמר זה שאם בית קפה רוצה להגיש קפה טוב זה עולה כסף.
עוד לא הייתי בקפהליקס.
בארצות הברית יש כמה עשרות כאלה, במדינות סקנדינביה ובריטניה עוד כמה, אומרים שגם ביפן.
לא בדיוק מבין מה ניסית להוכיח בשאלה שלך,
מה שאני ניסיתי לאמר זה שאם בית קפה רוצה להגיש קפה טוב זה עולה כסף.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
אני וכל החברה שלי לא נכנסים לקפה קפה.
סתם מקום,סתם שרות,סתם תפריט
סתם מקום,סתם שרות,סתם תפריט
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
סיכמת יפהMadCow כתב:וכמה מקומות כאלה אתה מכיר ?bnaya_d כתב:Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות......
בכל אופן - בכל הרשתות אתה תמצא ציוד מעולה וקפה לא רע
ובריסטה לא צריך להיות מוכשר מידי כדי להוציא הפוך טוב