הרמקולים החדשים הם CERWIN VEGA XLS6 מדפיים בתור זוג קדמי
ו CERWIN VEGA XLS6C בתור הסנטר
יש לי שאלה
צירפתי תמונה של הרמקולים שכרגע מחוברים "ככה"
האם הפתרון שיש לי בשבליהם כרגע זה פשוט לתלות מדף קטן ולשים אותם על המדפים או שיש פתרון תלייה אחר לרמקולים מדפיים? כפי שאתם רואים, אין לי מקום לסטנדים בכלל
לגבי הרמקול סנטר, הוא ממש גדול, הרבה יותר גדול ממה שהיה לי קודם, וקדום הסנטר פשוט היה מונח לפני הטלוויזיה, ככה שלא הרגשתי אותו וכמעט לא ראיתי אותו, אך הוא היה ממוקם טוב, הפעם זה קצת בעייתי יותר. חשבתי אולי פשוט לשים את הסנטר באמצע המזנון ואת הטלוויזיה להעמיד על הסנטר. פתרון כזה לא יזיק לרמקול? או שזה אפשרי ו"יישים"?
יש לי בנוסף גם סאב 15" של סרווין וגה, שכרגע אין לי מיקום בשבילו, אז ככל הנראה אני אבדוק במשפחה אם מישהו עם דירה קצת גדולה יותר יירצה אותו, או שפשוט אשים למכירה לצערי. וכמובן, גולת הכותרת, רסיבר של פיונייר LX90. שאין צורך להסביר ולהרחיב עליו, אבל זה מרגיש לי כמו חלום שהתגשם!
כולי תקווה שזאת קנייה של "פעם בכמה שנים" ולתקופה הקרובה לא יהיה לי מה לשדרג מבחינת הרסיבר.
את הרמקולים האחוריים אני כרגע משאיר את ההרמן קרדון 11B ואת הסאב אני גם אשאיר מסדרת ההרמן קרדון, מכיוון שכרגע לא חסרים לי באסים, בעיקר עם המדפיים החדשים. ובעתיד, הרעיון שלי יהיה לרכוש רמקולים "טובים" יותר בתור הקדמיים ולהעביר את המדפיים הנ"ל שישמשו בתור אחוריים.
רק הבעיה היא, שזה ייצטרך ככל הנראה לחכות שאעבור דירה ואז רק לעשות את כל השינויים האלה. כיוון שכבר כרגע, אין לי יותר מדי מקום.
את הרסיבר לצערי כרגע אינני מחבר. אין לי מקום בשבילו, ואני מפחד שיזיק עם המשקל שלו על המזנון הצנוע שלי.. הדבר הזה פשוט בהמת משקל מאסיבית!
אני לא בחור קטן או רזה, ועדיין, להעביר את הרסיבר הזה מהרכב למעלית ומהמעלית לתוך הדירה (בכל מקרה זה רק כמה עשרות מטרים לכל היותר) פשוט גמרו אותי וחזרתי הביתה מתנשף וסחוט מכמה דקות של הרמה... זה פשוט כבד ברמה שלא תאמן!
הייתי מצרף כמה תמונות, אבל הרסיבר סתם מונח לו בצד הדירה עם נייר פצפץ עליו ומחכה לזמנו
בסיכום, אני מרגיש כבר שדרוג באיכות השמיעה למרות הסידור הקודם שהיה לי, ולמרות שאני חושב שקניתי רמקולים ברמה של בינונית מינוס לעומת הרסיבר, אבל זה הכל בהתאם לתקציב שכבר בכל מקרה היה לחוץ. ובכל מקרה הגזמתי הרבה מעבר למה שתכננתי להוציא... ככה זה כשאתה "חם" על משהו, לא?
חג חנוכה שמח לכולם ותודה לחברי האתר שליוו אותי לאורך הקנייה ועזרו לי בהחלטות השונות! (מעדיפים להשאר בעילום שם)
רמי