מת לי הסוני 3
בתזמון כמעט מושלם עם היציאה של ה PS4 מת לי ה PS3 (השמן!) שהחזיק מעמד יפה מאוד ב5 שנים האחרונות.
הדילמה כרגע היא האם לקנות PS3 או PS4. חודש הבא אני כנראה נוסע לאוסטריה, לעשות קצת סקי, אז אני המחיר הוא זול ביחס לארץ.
אפשר להגיד שהמשחק היחדי שנכנס לסוני זה פיפא. כשהחברה באים לטורניר לתוך הלילה. והבנתי שה14 שונה בין הגרסאות של הPS.
יש למישהו פיתרון לדילמה?
הדילמה כרגע היא האם לקנות PS3 או PS4. חודש הבא אני כנראה נוסע לאוסטריה, לעשות קצת סקי, אז אני המחיר הוא זול ביחס לארץ.
אפשר להגיד שהמשחק היחדי שנכנס לסוני זה פיפא. כשהחברה באים לטורניר לתוך הלילה. והבנתי שה14 שונה בין הגרסאות של הPS.
יש למישהו פיתרון לדילמה?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
שלח אותי לאוסטריה לשבוע סקי ואני אדאג לך ל-PS4. יש דיל?
ולעניין. בשלב זה לא כדאי לרכוש PS3 כאשר PS4 מעבר לפינה. אני אישית הייתי רוכש את הדור החדש.
הבנתי שיש לחדש יכולות מאוד מעניינות.
ולעניין. בשלב זה לא כדאי לרכוש PS3 כאשר PS4 מעבר לפינה. אני אישית הייתי רוכש את הדור החדש.
הבנתי שיש לחדש יכולות מאוד מעניינות.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אמרת שאתה משחק רק פיפא, לא?haimbl כתב:הבעיה היא שמחשחקים של 3 לא יעבדו על 4, אז גם אותם אני אצטרך להחליף?!
האמת שלא תכננתי לקנות את ה4 בחצי שנה הראשונה שלו אולי אפילו בשנה. אבל ל3 שלי היו תוכניות אחרות...
עצוב חבר יקר אבל כל הכבוד שהסוני השמן שרד עד היום
אם אתה נוסע לאוסטריה אל תחשוב פעמיים, תקנה את ה PS4 2 שלטים וכל משחק אפשרי, תנצל את המחיר הזול מה שלא תרצה תמכור שתחזור לארץ.
בכל מקרה, למי שמעוניין אני מוכר PS3 SLIM עם זוג שלטים, ו25 משחקים מקוריים כולל PES 2014 8 ועוד כמה אביזרי PS3 מגניבים
אם אתה נוסע לאוסטריה אל תחשוב פעמיים, תקנה את ה PS4 2 שלטים וכל משחק אפשרי, תנצל את המחיר הזול מה שלא תרצה תמכור שתחזור לארץ.
בכל מקרה, למי שמעוניין אני מוכר PS3 SLIM עם זוג שלטים, ו25 משחקים מקוריים כולל PES 2014 8 ועוד כמה אביזרי PS3 מגניבים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
haimbl ,
אפשר רק לשאול מה זה אומר "מת המכשיר"? יש כל מיני בעיות. את חלקן אפשר לתקן די בקלות (החלפת HDD תקול, החלפת עין או כונן..)
וניתן אפילו לנסות לעשות לו Reflow ללוח אם במידה והמעבד התנתק מהתושבת - ברוב הפעמים זה לא עובד כשעושים את זה חובבני בבית, אבל שווה לנסות מאחר ואין לך כבר מה להפסיד..
ואם הוא אכן מת, כבר לא הייתי קונה שום PS3.. רק PS4 ובשלב הזה רק מחו"ל כמובן. המחירים בארץ לא שפויים כרגע.
אפשר רק לשאול מה זה אומר "מת המכשיר"? יש כל מיני בעיות. את חלקן אפשר לתקן די בקלות (החלפת HDD תקול, החלפת עין או כונן..)
וניתן אפילו לנסות לעשות לו Reflow ללוח אם במידה והמעבד התנתק מהתושבת - ברוב הפעמים זה לא עובד כשעושים את זה חובבני בבית, אבל שווה לנסות מאחר ואין לך כבר מה להפסיד..
ואם הוא אכן מת, כבר לא הייתי קונה שום PS3.. רק PS4 ובשלב הזה רק מחו"ל כמובן. המחירים בארץ לא שפויים כרגע.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שאני הייתי עושה (בהתאם להלך הרוח שאתה מתאר) זה מחפש PS3 משומש - אני רואה שיש המון שנפלטים באופן לא מפתיע לשוק עכשיו.
כולל בלוחות של האתר שמוכרים ב600 ש"ח.
עדיף לעבור כמובן לSLIM. לא יודע כמה אנשים אתם משחקים - אבל אל תשכח שזה אומר גם לקנות עוד שלטים ואת המשחק - בסה"כ - הוצאה דיי גבוהה.
ובגלל שאתה רק עם פיפא, לא יודע כמה יפיל אותך הPS4 בתחום הזה - כדאי לנסות לראות לפני זה (אולי סרטי יוטיוב שמשווים איכויות וכד')
כולל בלוחות של האתר שמוכרים ב600 ש"ח.
עדיף לעבור כמובן לSLIM. לא יודע כמה אנשים אתם משחקים - אבל אל תשכח שזה אומר גם לקנות עוד שלטים ואת המשחק - בסה"כ - הוצאה דיי גבוהה.
ובגלל שאתה רק עם פיפא, לא יודע כמה יפיל אותך הPS4 בתחום הזה - כדאי לנסות לראות לפני זה (אולי סרטי יוטיוב שמשווים איכויות וכד')
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם המכשיר לא קיבל לך YLOD, אז בהחלט שווה לבדוק ולבצע תיקון.haimbl כתב:jacko-il,
אני חושב שהכונן בלוריי הפסיק לעבוד. הוא פשוט הפסיק להראות שיש משחק בכונן...
החלפת כונן לא צריך להיות דבר מסובך. כל המכשיר הזה מודולרי. שיטת "חבר וסע".
את המכשיר שלי פתחתי לרמת הבורג והרכבתי חזרה פעמיים בלי שום בעיה אחרי שצפיתי במדריכים ביוטיוב.
יש לשים לב שגם לדגם השמן וגם לסלים יש כל מיני רוויזיות ולכל אחד מהם תכנון, רכיבים ושיטת הרכבה מעט שונים.
לכן, אם אכן זה כונן הבלוי ריי, יש לך שלוש אפשרויות:
1) להחליף את הכונן כולו. הכי פשוט אך הכי יקר בדרך כלל.
2) להחליף עינית בלבד לכונן שלך. עבודה לא פשוטה אך עלות סבירה. (דרוש ידע טכני או מעבדה)
3) לנסות לפתוח את הכונן ולנקות את העין. לא פשוט כל כך אבל אפשרי והכי זול כמובן. (אני הייתי מנסה את זה ראשון).
מה גם שעל הדרך אתה תראה אם יש בכונן רכיב אחר תקול שגורם לבעיה (כמו רצועה קרועה/יבשה או גלגל שיניים דפוק וכו')
לפני הכל אני רק אציין - אם אין לך מושג וכשרון טכני בסיסי עדיף אולי שלא תכנס לזה בעצמך.
לפני הזמנת כונן/עינית וכו' רצוי לאמת שזו אכן הבעיה ואם ובמידה וכן אז חובה להיסגר על דגם הכונן בידיוק!. תתפלא, יש כל מיני דגמים של כונני בלו-ריי למכשיר הזה ואחד לא יכול להחליף את השני.
מקווה שעזרתי קצת. אם יש שאלות - שאל.
"מתפרץ לדלת פתוחה" - בדיוק הסוני שלנו גם הפסיק לעבוד
גם במקרה שלנו הכונן לא מזהה דיסקים - יכול להיות שחברת סוני עשתה משהו לקראת יציאת סוני 4
למרות שיש לי ידע במחשבים - הילדים משגעים אותי שאתקן להם את הסוני מאחר והם לא רוצים לאבד את כל ההתקדמות שלהם במשחקים ועל מנת לא לרכוש משחקים חדשים (אני מבין ש- 4 לא יתמוך במשחקים של 3 ? ).
השאלה שלי איפה הכי כדאי ומומלץ לתקן את העינית/או להחליף את הכונן ? (הכי זול ומהיר)
אני מאזור המרכז והשרון.
תודה רבה מראש !!!
למרות שיש לי ידע במחשבים - הילדים משגעים אותי שאתקן להם את הסוני מאחר והם לא רוצים לאבד את כל ההתקדמות שלהם במשחקים ועל מנת לא לרכוש משחקים חדשים (אני מבין ש- 4 לא יתמוך במשחקים של 3 ? ).
השאלה שלי איפה הכי כדאי ומומלץ לתקן את העינית/או להחליף את הכונן ? (הכי זול ומהיר)
אני מאזור המרכז והשרון.
תודה רבה מראש !!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אכן, משחקים של 3 לא רצים על 4. לא חושב שסוני עושים דווקא, זה נובע לדעתי מהשוני העצום בארכיקטורות המכשירים..
אין לי מושג לגבי המלצה למקום לתקן מפני שאני עושה את זה לבד (בטוח שלא באזור שלך, אני מהקריות)
אם יש לך כשרון טכני בסיסי ואתה בטוח שמדובר בכונן דפוק - זה ממש לא בעיה לפרק את המכשיר להחליף כונן ולהרכיב חזרה.
יש לך אינספור מדריכי וידאו מעולים ביוטיוב והמון כוננים שמוצעים למכירה באיביי (אמור לעלות כ 200-300 שקל לדעתי)
אין לי מושג לגבי המלצה למקום לתקן מפני שאני עושה את זה לבד (בטוח שלא באזור שלך, אני מהקריות)
אם יש לך כשרון טכני בסיסי ואתה בטוח שמדובר בכונן דפוק - זה ממש לא בעיה לפרק את המכשיר להחליף כונן ולהרכיב חזרה.
יש לך אינספור מדריכי וידאו מעולים ביוטיוב והמון כוננים שמוצעים למכירה באיביי (אמור לעלות כ 200-300 שקל לדעתי)
תודה רבה חבר.
אני אשמח להמלצה (ממישהו אחר),,, אין לי כל כך זמן לתקן- הילדים לוחצים שהם רוצים ולחכות לכונן מחו"ל או משהו כזה יעשה לי נזק לא קטן