חשקה נפשי בשידרוג רמקולים
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
הייתי מציע לך עקב החלל הבינוני לנסות ולשמוע את הרמקול הזה:
http://www.hifimusic.co.il/Usher-Be-718-i32.html
ראיתי אותו בלוחות לא מזמן ב 9000 כולל הסטנדים המקוריים. מדובר ברמקול מדפי בינוני בגודל עם אלמנט 7" וטוויטר בריליום.
שווה לך לשמוע אותו, הביקורות מצוייות.
ראיתי אותו בלוחות לא מזמן ב 9000 כולל הסטנדים המקוריים. מדובר ברמקול מדפי בינוני בגודל עם אלמנט 7" וטוויטר בריליום.
שווה לך לשמוע אותו, הביקורות מצוייות.
היי אפיefi1965 כתב:הייתי מציע לך עקב החלל הבינוני לנסות ולשמוע את הרמקול הזה:
שווה לך לשמוע אותו, הביקורות מצוייות....
האם שמעת את הרמקול הנ״ל??
במידה וכן עד כמה הפרואק שרכשת לאחרונה עדיף או שלא (ללא קשר למחיר כרגע)...
תודה
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לצערי לא יצא לי לשמוע אותו, הפרוא'ק הגיע אלי לבדיקה לבית והחלטתי שהוא לא יוצא משם .............
בכל מקרה אתה חייב לבדוק אותו. יש דגם חדש ומשופר אצל סבואודיו עם טוויטר יהלום ויחסית לא יקר כחדש - כ 12000 ש"ח.
אני חושב אבל שיהיה לו קשה להתחרות עם ה ההרבת' שאתה מחפש ...........
בכל מקרה אתה חייב לבדוק אותו. יש דגם חדש ומשופר אצל סבואודיו עם טוויטר יהלום ויחסית לא יקר כחדש - כ 12000 ש"ח.
אני חושב אבל שיהיה לו קשה להתחרות עם ה ההרבת' שאתה מחפש ...........
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ¶ֳƒֲ₪ ֳƒֲ₪ֳƒֲ£ֳƒֲ¢ֳƒֲ®ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ ֳƒֲ¸ֳƒֲ®ֳƒֲ·ֳƒֲ¥ֳƒֲ¬ֳƒֲ©ֳƒֲ ֳƒֲ¡ֳƒֲ¡ֳƒֲ©ֳƒֲ÷ ֳƒֲ«ֳƒֲ®ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¦ֳƒֲ₪ ֳƒֲ®ֳƒֲ§ֳƒֲ©ֳƒֲ¸ ֳƒֲ±ֳƒֲ¡ֳƒֲ©ֳƒֲ¸
ֳƒֲ¬ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ¦ֳƒֲ₪?
ֳƒֲ¦ֳƒֲ ֳƒֲ÷ ֳƒֲ¡ֳƒֲ®ֳƒֲ·ֳƒֲ¸ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ¸ֳƒֲ«ֳƒֲ¹ֳƒֲ÷ֳƒֲ© ֳƒֲ¬ֳƒֲ¡ֳƒֲ±ֳƒֲ¥ֳƒֲ³ ֳƒֲ®ֳƒֲ ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷ֳƒֲ₪ ֳƒֲ§ֳƒֲ°ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷.
ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ®ֳƒֲ ֳƒֲ®ֳƒֲ©ֳƒֲ¯ ֳƒֲ¹ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ«ֳƒֲ¯ ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ«ֳƒֲ¹ ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ.
ֳƒֲ«ֳƒֲ¸ֳƒֲ¢ֳƒֲ² ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ®ֳƒֲ÷ֳƒֲ®ֳƒֲ·ֳƒֲ£ ֳƒֲ¡ֳƒֲ®ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ£ֳƒֲ°ֳƒֲ¨ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ¨ ֳƒֲ®ֳƒֲ¦ֳƒֲ¥ 6 ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ´ֳƒֲ© ֳƒֲ¡ֳƒֲ©ֳƒֲ·ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ°ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷
ֳƒֲ₪ֳƒֲ¥ֳƒֲ all arounder ֳƒֲ¥ֳƒֲ®ֳƒֲ÷ֳƒֲ ֳƒֲ©ֳƒֲ ֳƒֲ¬ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ·.
ֳƒֲ₪ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ«ֳƒֲ¥ֳƒֲ¯ ֳƒֲ₪ֳƒֲ£ֳƒֲ¡ֳƒֲ¸?
ֳƒֲ§ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ¡ ֳƒֲ¹ֳƒֲ₪ֳƒֲ¡ֳƒֲ± ֳƒֲ©ֳƒֲ₪ֳƒֲ©ֳƒֲ₪ ֳƒֲ®ֳƒֲ£ֳƒֲ¥ֳƒֲ©ֳƒֲ· ֳƒֲ¥ֳƒֲ´ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ¶' ֳƒֲ¥ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ©ֳƒֲ ֳƒֲ´ֳƒֲ©ֳƒֲ¬ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ¹ֳƒֲ ֳƒֲ¸ ֳƒֲ₪ֳƒֲ¶ֳƒֲ¬ֳƒֲ©ֳƒֲ¬ֳƒֲ©ֳƒֲ.
ֳƒֲ·ֳƒֲ©ֳƒֲ¡ֳƒֲ¬ֳƒֲ÷ֳƒֲ© ֳƒֲ₪ֳƒֲ®ֳƒֲ¬ֳƒֲ¶ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¢ֳƒֲ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ·ֳƒֲ¥ֳƒֲ¥ֳƒֲ ֳƒֲ£ ֳƒֲ¸ֳƒֲ¶ֳƒֲ´ֳƒֲ÷ֳƒֲ©.
ֳƒֲ÷ֳƒֲ¥ֳƒֲ£ֳƒֲ₪
ֳƒֲ¬ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ¦ֳƒֲ₪?
ֳƒֲ¦ֳƒֲ ֳƒֲ÷ ֳƒֲ¡ֳƒֲ®ֳƒֲ·ֳƒֲ¸ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ¸ֳƒֲ«ֳƒֲ¹ֳƒֲ÷ֳƒֲ© ֳƒֲ¬ֳƒֲ¡ֳƒֲ±ֳƒֲ¥ֳƒֲ³ ֳƒֲ®ֳƒֲ ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷ֳƒֲ₪ ֳƒֲ§ֳƒֲ°ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷.
ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ®ֳƒֲ ֳƒֲ®ֳƒֲ©ֳƒֲ¯ ֳƒֲ¹ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ«ֳƒֲ¯ ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ«ֳƒֲ¹ ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ.
ֳƒֲ«ֳƒֲ¸ֳƒֲ¢ֳƒֲ² ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ© ֳƒֲ®ֳƒֲ÷ֳƒֲ®ֳƒֲ·ֳƒֲ£ ֳƒֲ¡ֳƒֲ®ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ£ֳƒֲ°ֳƒֲ¨ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ¨ ֳƒֲ®ֳƒֲ¦ֳƒֲ¥ 6 ֳƒֲ¹ֳƒֲ¬ֳƒֲ´ֳƒֲ© ֳƒֲ¡ֳƒֲ©ֳƒֲ·ֳƒֲ¥ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷ ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ°ֳƒֲ¥ֳƒֲ÷
ֳƒֲ₪ֳƒֲ¥ֳƒֲ all arounder ֳƒֲ¥ֳƒֲ®ֳƒֲ÷ֳƒֲ ֳƒֲ©ֳƒֲ ֳƒֲ¬ֳƒֲ¸ֳƒֲ¥ֳƒֲ·.
ֳƒֲ₪ֳƒֲ ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ«ֳƒֲ¥ֳƒֲ¯ ֳƒֲ₪ֳƒֲ£ֳƒֲ¡ֳƒֲ¸?
ֳƒֲ§ֳƒֲ¹ֳƒֲ¥ֳƒֲ¡ ֳƒֲ¹ֳƒֲ₪ֳƒֲ¡ֳƒֲ± ֳƒֲ©ֳƒֲ₪ֳƒֲ©ֳƒֲ₪ ֳƒֲ®ֳƒֲ£ֳƒֲ¥ֳƒֲ©ֳƒֲ· ֳƒֲ¥ֳƒֲ´ֳƒֲ ֳƒֲ°ֳƒֲ¶' ֳƒֲ¥ֳƒֲ¬ֳƒֲ ֳƒֲ©ֳƒֲ ֳƒֲ´ֳƒֲ©ֳƒֲ¬ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ¹ֳƒֲ ֳƒֲ¸ ֳƒֲ₪ֳƒֲ¶ֳƒֲ¬ֳƒֲ©ֳƒֲ¬ֳƒֲ©ֳƒֲ.
ֳƒֲ·ֳƒֲ©ֳƒֲ¡ֳƒֲ¬ֳƒֲ÷ֳƒֲ© ֳƒֲ₪ֳƒֲ®ֳƒֲ¬ֳƒֲ¶ֳƒֲ₪ ֳƒֲ¢ֳƒֲ ֳƒֲ²ֳƒֲ¬ ֳƒֲ·ֳƒֲ¥ֳƒֲ¥ֳƒֲ ֳƒֲ£ ֳƒֲ¸ֳƒֲ¶ֳƒֲ´ֳƒֲ÷ֳƒֲ©.
ֳƒֲ÷ֳƒֲ¥ֳƒֲ£ֳƒֲ₪