יש פה גם בעלי פיקנטו ששידרגו ??

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

יש פה גם בעלי פיקנטו ששידרגו את המערכת ? ישמח לשמוע אם כן ...

ובכלל, לגבי ציוד יד שניה ....איפה הכי כדאי למצוא משהו חביב לפיקנטו שלי ?
באמת את המינימום של המינימום (מכיוון שלא שומע חזק + לא מעריץ גדול של סאבים)
הבעיה היא שבפיקנטו הקדמיים הם 4 אינ'צ משמע זקוק לזוג 4 אינצ'ים טובים ! + סאב פיצי פיצי רק בכדי שמשהו יעשה את עבודת הסאב (באגאז קטן גם ככה)
ומגבר קטן כדי שבכלל ייתן כוח לרמקולים והסאב

אפשר יד שניה להשיג משהו נחמד עד 1000 שקל כולל התקנה ? ומאיפה ...
לגבי הרדיו דיסק זה דיי מובנה באוטו וסיפור להחליף ! מקווה שלא יפגע בסאונד אם ישאירו , אין ברירה...

תודה

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

לדעתי, המינימום שבמינימום במקרה הזה הוא שמירה של הרדיו דיסק המקורי, החלפה של הקידמיים בזוג חדש סביר (המיקום שלהם דווקא אחלה), והוספה של סאב "אקטיבי" - אלו בדר"כ קומפקטים יחסית וכוללים מגבר מובנה בתוך התיבה, כאשר החיבור נעשה ישירות מיציאות הרמקולים של הרדיודיסק.

כל זה לא נופל בתקציב שנתת, אז אולי כדאי לחסוך.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הממממ ....

שליחה #3 

השאלה אם השארת רדיו דיסק הרכב מורידה את האיכות (למרות שיהיה מגבר אחר+רמקולים אחרים)
בעיקרון קבעתי עם מתקין מת"א , אני יקפוץ עם הרכב נראה מה יוכל לעשות , הוא הציע לי שני אופציות :

רוקפורד - מגבר קטן ורמקולים אחוריים לדוגמא R1693 וכל זה בעלות של 1200 ש"ח כולל התקנה ומע"מ , אם אין מגש (ובמקרה שלי באמת אין לי) אז יש אופציה של מגבר פשוט +רמקולים רוקפורד R142 וסאב רוקפורד R2S10 של רוקפורד קטן או R112 של רוקפורד שהוא גדול יותר במחיר של 2200 כולל מע"מ והתקנה

למה לא הוצע לי באמת הרעיון של סאב אקטיבי ? האם המגבר שלו זה מגבר לכל דבר ותחליף למגבר לחוד בעצם ?
...
?

HazooM
כתב
כתב

שליחה #4 

למה לא הוצע לי באמת הרעיון של סאב אקטיבי ? האם המגבר שלו זה מגבר לכל דבר ותחליף למגבר לחוד בעצם ?
...
סאב אקטיבי זה פשוט סאב עם מגבר בתוך התיבה עצמה. הם אמורים להיות מעט יותר זולים מסאב ומגבר נפרד, יותר פשוטים וקומפקטים, ומעט יותר זולים להתקנה. מה שכן, האופציה הזו אינה נפוצה במיוחד והרוב רוכשים מגבר וסאב בנפרד.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

יש

שליחה #5 

ישנה דרך פשוט לוותר על הסאב איך שהו ? אני לא ממש אוהב באס ולרוב הוא דיי יושב בהגדרות שמע על 0 :)
אבל זה פשוט חובה טיפה באס בשביל שהצליל יהיה יותר מדוייק ...אין מה לעשות .
השאלה שלי אם יכול להסתדר עם מגבר + 2 רמקולים קדמיים טובים 4' ?
היש דבר כזה רמקוליי 4 אינץ שכ-ן יתנו קצת באס ? כי "קצת בס" זה מה שאני מחפש בעצם, לא יותר ...
וופר מאחורה גם ייקח לי את כל הבאגאז שגם ככה בקושי נכנס שם משהו וגם הם ייקרים בטירוף ! (מעל 1000 מה שהוצע לי עד כה...)

HazooM
כתב
כתב

שליחה #6 

היש דבר כזה רמקוליי 4 אינץ שכ-ן יתנו קצת באס ?
...
לא, פשוט בגלל שרמקולים מהסוג הזה לא מיועדים למטרה הזו. במקרה הזה, 6X9 מאחור זו האלטרנטיבה הסטנדרטית למי שלא רוצה להתעסק עם סאבוופר, אבל לדעתי זה לא מצדיק.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”