האם למישהו יש נסיון מוכח עם מכשיר אולטרה סוני להרחקת עטלפים?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אין ניסיון למרות שחשבתי על זה.
אצלנו היתה מכת עטלפים ברחוב והבית שלי ספג המון. ממש היינו שומעים אותם בלילה בהמונים.
עד ש....הבנו שהעטלפים מגיעים ומקננים אצל השכן שלי על עץ הזית שלו. דיברנו איתו והוא אכן מצא המון קינים של עטלפים. הוא הוריד את כל הענפים של העץ ומאז, אין ולו עטלף אחד.
נסו לבדוק בכיוון הזה היכן העטלפים נמצאים. הם נמשכים לעצי פרי ויכולים לקנן שם.
אצלנו היתה מכת עטלפים ברחוב והבית שלי ספג המון. ממש היינו שומעים אותם בלילה בהמונים.
עד ש....הבנו שהעטלפים מגיעים ומקננים אצל השכן שלי על עץ הזית שלו. דיברנו איתו והוא אכן מצא המון קינים של עטלפים. הוא הוריד את כל הענפים של העץ ומאז, אין ולו עטלף אחד.
נסו לבדוק בכיוון הזה היכן העטלפים נמצאים. הם נמשכים לעצי פרי ויכולים לקנן שם.
אלי חבוש
Re: האם למישהו יש נסיון מוכח עם מכשיר אולטרה סוני להרחקת עטלפים? :מכונת יריה:
לא ממש עובד. היה אצלנו בבניין יותר ממכשיר אחד - אף אחד לא באמת הרחיק את העטלפים ובכלל מסתבר שיש אנשים שדווקא כן שומעים את הצפצוף הזה - מה שכמעט הוציא אותם מדעתם.קומפוזיט כתב:הם מתחילים לירוק על הבניין שלנו בקצב מהיר, עוד מעט לא יראו את הבניין...
הדרך היחידה - שימוש ברשתות גדולות על העצים.
נערך לאחרונה על ידי Shed ב 22/09/2013 20:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני זוכר שבדירה הקודמת שלנו בת"א היה עץ פרי יפה (לא זוכר את הסוג, לא כזה שבני אדם אוכלים) צמוד לבניין שמשך אליו הרבה עטלפים.
לנו זה פחות הפריע כי זה היה בניין דירות ולא בית פרטי, וזה דווקא היה מאוד נחמד לראות אותם נתלים הפוך על העץ ואוכלים את הפרי.
ומי שהכי נהנה מהמחזה זו החתולה, שהעבירה שעות ארוכות בישיבה במרפסת תוך כדי התבוננות ביצורים המעופפים בעיניים כלות.
מה שכן, אם אתם מזהים הפרשת עטלף על המכונית, תורידו את זה מייד לפני שזה יתחיל לאכול את הצבע.
לנו זה פחות הפריע כי זה היה בניין דירות ולא בית פרטי, וזה דווקא היה מאוד נחמד לראות אותם נתלים הפוך על העץ ואוכלים את הפרי.
ומי שהכי נהנה מהמחזה זו החתולה, שהעבירה שעות ארוכות בישיבה במרפסת תוך כדי התבוננות ביצורים המעופפים בעיניים כלות.
מה שכן, אם אתם מזהים הפרשת עטלף על המכונית, תורידו את זה מייד לפני שזה יתחיל לאכול את הצבע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
shed,Shed כתב:לא ממש עובד. היה אצלנו בבניין יותר ממכשיר אחד - אף אחד לא באמת הרחיק את היונים ובכלל מסתבר שיש אנשים שדווקא כן שומעים את הצפצוף הזה - מה שכמעט הוציא אותם מדעתם.קומפוזיט כתב:הם מתחילים לירוק על הבניין שלנו בקצב מהיר, עוד מעט לא יראו את הבניין...
הדרך היחידה - שימוש ברשתות גדולות על העצים....
בבניין שלי מדובר על עטלפים ולא על יונים.
התכוונתי כמובן לעטלפים, עם היונים אין לנו בעיות (יש חתולים...).קומפוזיט כתב:shed,Shed כתב:לא ממש עובד. היה אצלנו בבניין יותר ממכשיר אחד - אף אחד לא באמת הרחיק את היונים ובכלל מסתבר שיש אנשים שדווקא כן שומעים את הצפצוף הזה - מה שכמעט הוציא אותם מדעתם.קומפוזיט כתב:הם מתחילים לירוק על הבניין שלנו בקצב מהיר, עוד מעט לא יראו את הבניין...
בבניין שלי מדובר על עטלפים ולא על יונים....
You are never fully dressed without a smile
מעניין לדעת מאיזו תוצרת המכשירים שלא עבדו בבניין שלכם.Shed כתב:התכוונתי כמובן לעטלפים, עם היונים אין לנו בעיות (יש חתולים...).קומפוזיט כתב:shed,Shed כתב:לא ממש עובד. היה אצלנו בבניין יותר ממכשיר אחד - אף אחד לא באמת הרחיק את היונים ובכלל מסתבר שיש אנשים שדווקא כן שומעים את הצפצוף הזה - מה שכמעט הוציא אותם מדעתם.קומפוזיט כתב:הם מתחילים לירוק על הבניין שלנו בקצב מהיר, עוד מעט לא יראו את הבניין...
בבניין שלי מדובר על עטלפים ולא על יונים.......