מחפש המלצה לחנות מתמחה באביזרים למסכים (כבלים וכדומה)
עזרה בבקשה
שלום חברים
לצערי עוד לא הצלחתי לחבר את הDVD למסך
אשמח אם מישהו יעזור לי
במסך יש הרבה חיבורי HDMI
ורק RCA אחד שאליו חיברתי את הממיר של YES
אבל בDVD אין בכלל HDMI
יש חיבור RCA
תודה
שמעון
לצערי עוד לא הצלחתי לחבר את הDVD למסך
אשמח אם מישהו יעזור לי
במסך יש הרבה חיבורי HDMI
ורק RCA אחד שאליו חיברתי את הממיר של YES
אבל בDVD אין בכלל HDMI
יש חיבור RCA
תודה
שמעון
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אנסה לעזור:
1. לגבי חנות לכבלים - יש שלל חנויות. ברוב המקרים לסוג הציוד שרכשת ניתן לקנות כבלים בכל חנות החל מהום סנטר וכלה בחנות און ליין (כדוגמת מדיה גלקסי שהומלצה פה כמה פעמים: mediagalaxy.co.il)
2. לגבי החיבורים, בעקרון תמיד עדיך לבחור בחיבור האיכותי ביותר האפשרי בכל מוצר. החיבור האידיאלי יהיה חיבור HDMI במקרה של המסך שלך. אם הממיר שברשותך לא תומך בחיבור HDMI, משמע איננו ממיר HD, הייתי ממליץ בחום להחליף לכזה בYES על מנת לקבל איכות טובה יותר בחלק גדול מהערוצים.
לגבי הDVD, אני מניח שיש כמה סוגים של חיבורים (אדום/לבן/צהוב, SCART, קומפוננט וכו) שווה שתעלה צילום לפה של היציאות של המכשיר ואת דגם הממיר וכן את הכניסות המלאות בטלויזה כדי שנוכל לסייע יותר
3. במקרה הקיצוני בו יש רק כניסת קומפוזיט אחת במסך והדרך היחידה לחבר את הממיר והDVD היא באמצעות כבלים אלו (אדום/צהוב/לבן) אז אפשר לקנות ממתג פשוט שתחבר אליו את שני המכשירים ולפי הצפיה במכשיר הרלוונטי תבחר את הכניסה המתאימה.
לדוגמא משהו כזה:
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1488-% ... %D7%99-RCA
1. לגבי חנות לכבלים - יש שלל חנויות. ברוב המקרים לסוג הציוד שרכשת ניתן לקנות כבלים בכל חנות החל מהום סנטר וכלה בחנות און ליין (כדוגמת מדיה גלקסי שהומלצה פה כמה פעמים: mediagalaxy.co.il)
2. לגבי החיבורים, בעקרון תמיד עדיך לבחור בחיבור האיכותי ביותר האפשרי בכל מוצר. החיבור האידיאלי יהיה חיבור HDMI במקרה של המסך שלך. אם הממיר שברשותך לא תומך בחיבור HDMI, משמע איננו ממיר HD, הייתי ממליץ בחום להחליף לכזה בYES על מנת לקבל איכות טובה יותר בחלק גדול מהערוצים.
לגבי הDVD, אני מניח שיש כמה סוגים של חיבורים (אדום/לבן/צהוב, SCART, קומפוננט וכו) שווה שתעלה צילום לפה של היציאות של המכשיר ואת דגם הממיר וכן את הכניסות המלאות בטלויזה כדי שנוכל לסייע יותר
3. במקרה הקיצוני בו יש רק כניסת קומפוזיט אחת במסך והדרך היחידה לחבר את הממיר והDVD היא באמצעות כבלים אלו (אדום/צהוב/לבן) אז אפשר לקנות ממתג פשוט שתחבר אליו את שני המכשירים ולפי הצפיה במכשיר הרלוונטי תבחר את הכניסה המתאימה.
לדוגמא משהו כזה:
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1488-% ... %D7%99-RCA
תודה על העזרה
אני מצרף תמונות של המסך והמכשיר DVD
עושה רושם שה"ממתג" נראה כמו אביזר טוב
הייתי מעדיף חיבורים קבועים
אבל אם אין ברירה אז אין ברירה
תודה על העזרה
אני מצרף תמונות של המסך והמכשיר DVD
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לפי התמונה יש למסך 3 חיבורי HDMI, וחיבור קומפוננט אחד שמשותף גם לחיבור קומפוזיט (הצהוב בתפקד גם כירוק של הקומפוננט).
בהנתן המצב הזה לא ניתן לחבר את המכשירים הנוכחיים במקביל למעט דרך הממתג, אלא אם כן ישודרג ממיר הYES (או הDVD) לחיבור HDMI.
פתרון נוסף:
ניתן גם לקנות ממירים אקטיביים שימירו אות קומפוננט לHDMI . אני לא יודע מה איכות התמונה המתקבלת אבל זו בהחלט אופציה כדי לחבר את הDVD למסך כך (דרך יציאת הקומפוננט שלו, שרואים בתמונה שיש)
לדוגמא:
http://www.amazon.com/component-YPbPr-H ... B003VJ9RP6
מעולם לא השתמשתי בכזה אז אני לא יודע להעיד על האיכות המתקבלת.
בהנתן המצב הזה לא ניתן לחבר את המכשירים הנוכחיים במקביל למעט דרך הממתג, אלא אם כן ישודרג ממיר הYES (או הDVD) לחיבור HDMI.
פתרון נוסף:
ניתן גם לקנות ממירים אקטיביים שימירו אות קומפוננט לHDMI . אני לא יודע מה איכות התמונה המתקבלת אבל זו בהחלט אופציה כדי לחבר את הDVD למסך כך (דרך יציאת הקומפוננט שלו, שרואים בתמונה שיש)
לדוגמא:
http://www.amazon.com/component-YPbPr-H ... B003VJ9RP6
מעולם לא השתמשתי בכזה אז אני לא יודע להעיד על האיכות המתקבלת.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
ההמלצה היותר חשובה - לשאלתך
זה קודם כל להחליף את הממיר לממיר HD! זה חשוב הן מבחינת איכות התוכן והן מבחינת החיבורים
ברגע שתעשה כך - כניסת הקומפוננט (אדום ירוק כחול) תתפנה לך לנגן הDVD שלך
אם אתה צריך עזרה נוספת תתקשר לחנות אני אסביר לך ביתר פירוט מה לעשות
רועי
זה קודם כל להחליף את הממיר לממיר HD! זה חשוב הן מבחינת איכות התוכן והן מבחינת החיבורים
ברגע שתעשה כך - כניסת הקומפוננט (אדום ירוק כחול) תתפנה לך לנגן הDVD שלך
אם אתה צריך עזרה נוספת תתקשר לחנות אני אסביר לך ביתר פירוט מה לעשות
רועי