לאחר שהתמהמהתי כ"כ הרבה זמן-בסופו של דבר החלטתי ללכת שוב על מסך של -פיליפס, הדגם של שנה שעברה .כי פשוט רעייתי שתחייה -קבעה בנחרצות שהיא אינה מעוניינת בטלוויזיה 55 אינטש יקרה, בטענה שבכולם רואים אותו הדבר.....אלא תרכוש זולה-אך הכי איכותית, ולא רצתה לשמוע שיש דגמים יותר חדשים של השנה ,ועדיפים מבחינה איכות ואמבילייט וכו.....(כבר המון זמן לטשתי את עיניי בדגם 6008...)לעניות דעתי זו "הפשרה" הכי טובה שיש בנמצא. כי פשוט אני אוהב לצפות במסכי פיליפס. המסך נרכש "במחסני- חשמל" באשדוד במחיר
(עריכה: רשמתי כאן את המחיר -אך נזכרתי שבקשו ממני בחנות לא לפרסם -על אף שהמחיר ששילמתי לא בהכרח זול כ"כ ונדמה לי שיש כאן חברה שרשמו שרכשו יותר זול-אך למען ההוגנות וההגינות אמנע מפרסום - אשמח בפרטי לענות למי שמעוניין בכך...) -כמובן אחריות שנתיים של אלקטרה -כולל הובלה והתקנה על הקיר+ סאונד בר של פיליפס+כבל h.d . היום כבר יצרו איתי קשר ממחלקת ההתקנות של אלקטרה וסגרו איתי להתקנה ביום חמישי- אני מקווה שהמכשיר יהיה תקין . עדכונים בהמשך....
וכל המשדרגים והמתחדשים שיהיה בהצלחה לכולנו...
בברכה
המתופף כתב:רעייתי שתחייה - קבעה בנחרצות , ולא רצתה לשמוע
...
מה יהיה ?!?!
פורום הטלוויזיות וקולנוע בייתי נשלט בצורה זו או אחרת ע"י בת-הזוג
הידועה גם בכינוי "ההנהלה.." , המון החלטות מטורפדות , קיצוצים בתקציב וכ'ו
צריך לשים לזה סוף !
חברים.... המשך עדכון...בשעה טובה ומוצלחת "הכלה".. נחתה בסלון כמובטח בשעה היעודה. וכמובן שהגיע יחד איתה עוד חבילה חמודה "סאונד-בר" של פיליפס..( שמחתי בליבי שהתעקשתי עם מנהל החנות לקבל את זה- על אף שהם לא נותנים עם דגמים ישנים של שנה שעברה- אלא רק עם מכשירים של השנה...) מחר בע"ה יבואו להתקין...נקווה "שהכלה" לא תעשה בעיות.
בברכה..
נערך לאחרונה על ידי המתופף ב 21/08/2013 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מתופף
תתחדש
לדעתי אשתך נתנה לך עצה נבונה מאוד .
אמנם אני בד"כ הולך על מסכי פרמיום, אבל לו הייתי חייב לרכוש היום טלוויזיה, לא הייתי "משתולל" יתר על המידה.
את הכסף הגדול אני מעדיף לשמור ל-UHD...
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 21/08/2013 17:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה אחי
חברים אולי מישהו יודע... האם בתוך הקרטון אמור להיות משקפיים לתלת מימד- או שהייתי אמור לבקש מהחנות שיביאו לי- או שאני אמור לקנות זאת בנפרד???
בברכה
המשקפיים נמצאים בתוך האריזה בעת פתיחת המסך אתה כבר תראה אותם,
הבחירה בפילםס הייתה נכונה רכשתי את ה 6008 ופשוט מדהימה באיכות הדיוק בפרטים, קניה ממחסני חשמל ממש משתלמת אני יכול להודות בכך .
היי אני גם ממש לפני קניה של אותה טלויזיה 55PFL5507K.
האם אתה מרוצה? אני קיבלתי הצעה ב7100 ללא סאונד בר.. שווה להתעקש עליו לדעתך?
לא מפריע לך שאין תמיכה בעברית? כתוביות וגלישה...?
תוכל לעדכן בפרטי כמה שילמת והאם אתה מרוצה איכות התמונה?
אוקיי אז ככה.... טכנאי התקשר והגיע לבית בזמן כמו שעון שוויצרי. לאחר שפתח את הקופסאות גיליתי שאין משקפיים בכלל והוא. אמר שזה נמכר בנפרד)אני כבר אטפל בזה ). התקין את המכשיר על הקיר עשה עדכון גירסה מהאינטרנט הכל הלך מצויין. כבר כמה שעות שאני משחק איתו כולל חיבור מחשב נייד ודיסק און קי. ובינתיים אני ממש מבסוט מהמכשיר !
הסמארט קצת מוגבל כי איו בו עברית כלל וכלל אבל אישית אני מסתפק ומתנחם בזה שאיכות התמונה די טובה בs.d. ובציפייה של hd האיכות כבר בליגה של הגדולים ממש תענוג תענוג תענוג לצפות. וכן אני הצלחתי לגלוש ביו טיוב ישירות מהמסך וזה די סבבה.אני רק צריך להתארגן ולסדר איך שהוא את עיניים הקליטה כי הראוטר נמצא בחדר בקומה העליונה ובסלון כבר הקליטה ממש נמוכה ואין לי מושג איך להגביר לו את הקליטה . תמונות אצלם ואעלה כבר בהמשך......
בברכה
נערך לאחרונה על ידי המתופף ב 22/08/2013 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.