למי יש יונדאי בקהל?
היי חברים,
צריך את חוות דעתכם הכנה והלא מקצועית על יונדאי I20 שנת 2013.
הרכב בעיקרון הוא חדש והצעתי עכשיו הצעה במכירה הפומבית של אלבר, אבל לפני שמקבלים את הצעתי (נא להחזיק אצבעות) אשמח לשמוע קצת ממי שנוהג על הרכב, איזה יתרונות יש לה על פני אחרות?
כרגע אני נוהג על מאזדה 3..
וגם חסרונות יתקבלו בברכה.
תודה
הרכב בעיקרון הוא חדש והצעתי עכשיו הצעה במכירה הפומבית של אלבר, אבל לפני שמקבלים את הצעתי (נא להחזיק אצבעות) אשמח לשמוע קצת ממי שנוהג על הרכב, איזה יתרונות יש לה על פני אחרות?
תודה
הכל תלוי במה השימוש בכלל ?shay_bit כתב:היי חברים,
תודה...
אני אישית העדפתי לאשתי את ה i30 ולא ה 20. ההפרש במחיר לא היה גדול וה i30 הרבה יותר מרווחת.
רכב אמין.
כמו שהוזכר, הi20 קטנה יותר. היא מקבילה למאזדה 2, כך שאם אתה כיום עם מאזדה 3, ומעוניין ברכב משפחתי אז i30 יותר מתאימה.
פרט לכך, על סמך ניסיוני עם i30, רכב מאוד אמין, חלפים זולים, טיפולים זולים יחסית - כל 20k ומרווחת.
חסרונות - רועשת מאוד (אולי בדגמים החדשים הבעיה נפתרה), לא נוחה כמו האירופאיות וצריכת דלק לא משהו.
פרט לכך, על סמך ניסיוני עם i30, רכב מאוד אמין, חלפים זולים, טיפולים זולים יחסית - כל 20k ומרווחת.
חסרונות - רועשת מאוד (אולי בדגמים החדשים הבעיה נפתרה), לא נוחה כמו האירופאיות וצריכת דלק לא משהו.
Bad decisions make good stories
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
מאחר ואתה מחפש רכב קטן הייתי הולך על הספייס סטאר של מיצובישי.
גם זול כ80 K , אוטומטי, תצרוכת דלק מעולה, מנוע גדול יחסית לרכב 1200 , גיר אוטומטי רציף .
גם זול כ80 K , אוטומטי, תצרוכת דלק מעולה, מנוע גדול יחסית לרכב 1200 , גיר אוטומטי רציף .
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
רכב אמין ומוצלח יותר מהמאזדה 2 המקבילה לו. לא חסכוני בדלק.
השאלה הגדולה היא מה הצרכים, ומה חשוב לך. המחיר קרוב למכוניות "סוג 2" המרווחות יותר ונעימות יותר. צריכת הדלק דומה למכוניות בסדרה שמעליה.
השאלה הגדולה היא מה הצרכים, ומה חשוב לך. המחיר קרוב למכוניות "סוג 2" המרווחות יותר ונעימות יותר. צריכת הדלק דומה למכוניות בסדרה שמעליה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש I30 חדשה ולאחי היתה I30 מהסדרה הקודמת.
הופתעתי לטובה מהרכב. נוח, מרווח, מאובזר, אמין.
לפניה היתה לי מאזדה 3 2.0L, אמנם היא קצת יותר חזקה אבל היא בזבזנית דלק לא נורמלית. לדעתי, הI30 המאובזרת היא תמורה מעולה לכסף.
הופתעתי לטובה מהרכב. נוח, מרווח, מאובזר, אמין.
לפניה היתה לי מאזדה 3 2.0L, אמנם היא קצת יותר חזקה אבל היא בזבזנית דלק לא נורמלית. לדעתי, הI30 המאובזרת היא תמורה מעולה לכסף.
עברו אצלי (ואצל אחותי) 4 מכוניות יונדאי (כולם ג'יפים מסוג IX35 משנת 2010 שהוא יצא) .
אני רוצה לציין שחוץ מהחלפת מצבר לאחר כשנתיים וחצי ב-2 הרכבים ומנורת ברקס שנשרפה - לא היו בעיות כלל ברכב מכל סוג.
יונדאי שיפרו את המכוניות שלהם הן עיצובית והן מבחינת אמינות.
הדבר היחיד (וגם חשוב) שנשאר להם לשפר ברכב הזה ספציפית הוא תצרוכת הדלק (אוכל 1 ל-9 בפועל , משולב , בלי נהיגה בשטח) .
לגבי ה-I20 חבר שלי רכש לפני כשנה והוא מרוצה מהרכב .
אני רוצה לציין שחוץ מהחלפת מצבר לאחר כשנתיים וחצי ב-2 הרכבים ומנורת ברקס שנשרפה - לא היו בעיות כלל ברכב מכל סוג.
יונדאי שיפרו את המכוניות שלהם הן עיצובית והן מבחינת אמינות.
הדבר היחיד (וגם חשוב) שנשאר להם לשפר ברכב הזה ספציפית הוא תצרוכת הדלק (אוכל 1 ל-9 בפועל , משולב , בלי נהיגה בשטח) .
לגבי ה-I20 חבר שלי רכש לפני כשנה והוא מרוצה מהרכב .
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
יונדאי (וגם קיה) נחשבות מאוד אמינות, לי יש נסיון קצר עם i30 והוא שיפור עצום לעומת הרכבים הקודמים שלהם (אקסנט ואלנטרה), גם תנוחת הישיבה/נהיגה בו מאוד דומה למאזדה3.
נ.ב. i35 ממש לא ג'יפ
נ.ב. i35 ממש לא ג'יפ
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בקשר לספייס סטאר
החבר שלי שקל לקנות אותו אבל בסוף הגיע למסקנה שזה לא רכב כדאי בכלל...kuku1000 כתב:מאחר ואתה מחפש רכב קטן הייתי הולך על הספייס סטאר של מיצובישי.
גם זול כ80 K , אוטומטי, תצרוכת דלק מעולה, מנוע גדול יחסית לרכב 1200 , גיר אוטומטי רציף ....
לפי מה שהבנו הוא מאוד לא בטוח - מיוצר בתאילנד (איכות חומרים וגימור נמוכה מאוד) ובכלל לא בוצעו לו מבחני ריסוק! לדעתי לא כדאי להתפתות, אם כבר מיני יש אופציות טובות בהרבה...