Any.do - איך מפעילים את התזכורת?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
שלום אנשים.
הורדתי את התוכנה Any.do, תוכנה נוחה, ידידותית ונאה ויזואית, אך כאשר אני מכניס תזכורת חדשה וקובע לה REMINDER זה פשוט לא עובד. אני לוחץ על התזכורת, לוחץ על כפתור ה REMINDER, קובע שעה לתזכורת ומעביר את האופציה ל ON TIME אבל משום מה כשמגיע השעה לתזכורת לא קורה כלום. מה אני עושה לא נכון?
הורדתי את התוכנה Any.do, תוכנה נוחה, ידידותית ונאה ויזואית, אך כאשר אני מכניס תזכורת חדשה וקובע לה REMINDER זה פשוט לא עובד. אני לוחץ על התזכורת, לוחץ על כפתור ה REMINDER, קובע שעה לתזכורת ומעביר את האופציה ל ON TIME אבל משום מה כשמגיע השעה לתזכורת לא קורה כלום. מה אני עושה לא נכון?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עכשיו הורדתי ובדקתי, עובד לי טוב.Huber כתב:שלום אנשים.
הורדתי את התוכנה Any.do, תוכנה נוחה, ידידותית ונאה ויזואית, אך כאשר אני מכניס תזכורת חדשה וקובע לה REMINDER זה פשוט לא עובד. אני לוחץ על התזכורת, לוחץ על כפתור ה REMINDER, קובע שעה לתזכורת ומעביר את האופציה ל ON TIME אבל משום מה כשמגיע השעה לתזכורת לא קורה כלום. מה אני עושה לא נכון?...
האם אחרי שבחרת באופציה של ON TIME לחצת על כפתור ה-SET (צד ימין למטה)?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן. הבנתי מה ה"בעייה". הוא אכן נותן תזכורת, אבל היא "מיזערית", רק צלצול בודד ואינדיקציה בטסקבאר למעלה. מוזר שזו התזכורת שהם יישמו, ממש קל לא לשים לב אליה 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה לא משתמש ביישום הזה לתזכורות? יש לך משהו אחר יותר שימושי?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה מדבר על ה GOOGLE CALANDER? אני מחפש יישום, לא משהו מבוסס דפדפן. אין לי חבילת גלישה ואני לא רוצה להיות תלוי ב WI FI שלא תמיד נגיש לי.
+1 אתה אפילו יכול לבחור מנגינה וכ'ו.AviBiton כתב:יש יישום שקוראים לו Calendar, בנוי במערכת ההפעלה, אתה יכול לסנכרן אותו עם Google Calendar, אבל אם אתה קובע לך תזכורות דרך האפליקציה, אתה לא תלוי ברשת....
אני משתמש ב astrid. אמנם לא מעוצבת הכי יפה אבל תוכנה די חזקה.
לקביעת אירועים אני משתמש ב calendar המובנה (galaxy s2).
מה שאהבתי בשילוב של עבודה עם שניהם, זה שימוש בווידג'ט agenda widget (חינמי).
הוא תומך ב astrid וב calendar המובנה (מן הסתם...) ומציג בצורה מסודרת את המשימות/אירועים הקרובים.
הווידג'ט גם די גמיש מבחינת הקינפוגים שבו ככה שאפשר לשחק איתו...
לקביעת אירועים אני משתמש ב calendar המובנה (galaxy s2).
מה שאהבתי בשילוב של עבודה עם שניהם, זה שימוש בווידג'ט agenda widget (חינמי).
הוא תומך ב astrid וב calendar המובנה (מן הסתם...) ומציג בצורה מסודרת את המשימות/אירועים הקרובים.
הווידג'ט גם די גמיש מבחינת הקינפוגים שבו ככה שאפשר לשחק איתו...
-
Huber
- חבר במועדון HT

האג'נדה ווידג'ט פשוט מכוער בטירוף, נראה כמו משהו שעיצב מישהו עיוור צבעים ללא שום חוש סטטי. שימו אותו ליד היישום שציינתי בהודעה הראשונה ותקבלו שיעור באיך לעצב יישום 
-
Huber
- חבר במועדון HT

די התחברתי ל Any.do , הוא נכון, יפה והחיסרון היחיד שמצאתי הוא התזכורת הלא מספקת. אני מניח שאוכל להתרגל לזה. תודה לכולם 
- shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מה הבעיה? תחליף צלצול התרעה.
בנוסף. גם אני תמיד השתמשתי ביומן (במקרה שלי שרת דואר EXCHANGE) כדי לקבוע תזכורות. העניין הוא שהרבה פעמים אתה עושה SNOOZE או מבטל את התזכורת בגלל חוסר בזמן ואז התזכורת הולכת לאיבוד. ב ANY.DO התזכורת פשוט נשארת וקופצת לך יום אחרי עד שאתה מוחק אותה.
בנוסף יש אפשרות לתזכורות לחיוג/סימוס לאנשי קשר - מאוד נוח. מקפיץ לך את התזכורת עם המספר של אותו איש קשר לחיוג מהיר.
בנוסף. גם אני תמיד השתמשתי ביומן (במקרה שלי שרת דואר EXCHANGE) כדי לקבוע תזכורות. העניין הוא שהרבה פעמים אתה עושה SNOOZE או מבטל את התזכורת בגלל חוסר בזמן ואז התזכורת הולכת לאיבוד. ב ANY.DO התזכורת פשוט נשארת וקופצת לך יום אחרי עד שאתה מוחק אותה.
בנוסף יש אפשרות לתזכורות לחיוג/סימוס לאנשי קשר - מאוד נוח. מקפיץ לך את התזכורת עם המספר של אותו איש קשר לחיוג מהיר.
- zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ל AviBiton
זה עתה הורדתי טלפון נייד של את ANY.DO
עדין לא מצליח להפעילה כראוי
אולי ביכולתך לעזור לי כדי שאני אוכל להפעילה כראוי,אשמח באם תוכל לתת לי כמה טיפים שיאפשרו לי להפעילה כמו שצריך
אולי ביכולתך לפרסם כאן הוראות שימוש מפורטים יותר מאלה שמתכנני האפליקציה פירסמו
תודה עלעזרתך
זה עתה הורדתי טלפון נייד של את ANY.DO
עדין לא מצליח להפעילה כראוי
אולי ביכולתך לעזור לי כדי שאני אוכל להפעילה כראוי,אשמח באם תוכל לתת לי כמה טיפים שיאפשרו לי להפעילה כמו שצריך
אולי ביכולתך לפרסם כאן הוראות שימוש מפורטים יותר מאלה שמתכנני האפליקציה פירסמו
תודה עלעזרתך
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
עברתי דרך תוכניות ניהול ו reminders רבות, עד שמצאתי סוף סוףף משהו שעבד לי כמו שרציתי והיה לי נח.
משתמש מזה חצי שנה ב astrid. הבעיה שהם נקנו ע"י yahoo מסיבה לא ברורה, כנראה בשביל המפתחים, והודיעו על סגירת השירות בסוף החודש
משתמש מזה חצי שנה ב astrid. הבעיה שהם נקנו ע"י yahoo מסיבה לא ברורה, כנראה בשביל המפתחים, והודיעו על סגירת השירות בסוף החודש
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
יכול להסביר על astrid, אבל מחפש אלטרנטיבה כרגע, בגלל שמספיקים איתה לצערי.
המלצות יתקבלו בברכה.
עבדתי עם wunderlist, ומאד אהבתי את המפתחים והממשק, אבל פחות התחברתי לצורת העבודה לאורך זמן.
אולי אנסה לראות היום שוב.
ניהול משימותי זה נושא קריטי לי, מצד שני לא מוצא משהו שנח לי - פשוט לתפעול , יצירה ומחיקה של משימות, אופציות ל remiders שלא יהיו מציקים יותר מדי, ופשטות בהפעלה. לא רוצה אופציות ותהליכים מורכבים.
המלצות יתקבלו בברכה.
עבדתי עם wunderlist, ומאד אהבתי את המפתחים והממשק, אבל פחות התחברתי לצורת העבודה לאורך זמן.
אולי אנסה לראות היום שוב.
ניהול משימותי זה נושא קריטי לי, מצד שני לא מוצא משהו שנח לי - פשוט לתפעול , יצירה ומחיקה של משימות, אופציות ל remiders שלא יהיו מציקים יותר מדי, ופשטות בהפעלה. לא רוצה אופציות ותהליכים מורכבים.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.