השחלת כבל אינטרנט בקיר
אהלן, לאחרונה עברתי לתשתית של הוט, והטכנאי ה** **** השתמש בכבל שמושחל דרך הקיר לא תקין.
כלומר, המודם נמצא למעלה, בחדר עם הארון תקשורת, והיה כבל רשת שמושחל דרך הקיר עד לחדר שנמצא למטה, והוא מחובר לSwitch, אבל הכבל לא תקין, והוט עכשיו באים בטענה שזוהי אחריותי הפרטית לתקן את זה.
אז רכשתי כבל רשת, ויש לי אפשרות להעביר אותו דרך צינור בקיר שבתוך הצינור קיים רק כבל של טלפון, כבל מאוד דק, בקושי ותופס מקום, אז איך אני אוכל להשחיל את הכבל? כדי לקרוא למישהו? כדי לרכוש משהו בשביל העברה? אשמח לעצה.
כלומר, המודם נמצא למעלה, בחדר עם הארון תקשורת, והיה כבל רשת שמושחל דרך הקיר עד לחדר שנמצא למטה, והוא מחובר לSwitch, אבל הכבל לא תקין, והוט עכשיו באים בטענה שזוהי אחריותי הפרטית לתקן את זה.
אז רכשתי כבל רשת, ויש לי אפשרות להעביר אותו דרך צינור בקיר שבתוך הצינור קיים רק כבל של טלפון, כבל מאוד דק, בקושי ותופס מקום, אז איך אני אוכל להשחיל את הכבל? כדי לקרוא למישהו? כדי לרכוש משהו בשביל העברה? אשמח לעצה.
תופס טרמפ על השאלה...
יש לי בבית תעלה בקיר שעוברת ברצפה בתוכה 4 כבלים, אני רוצה להוציא 2 מהם ולהשחיל אחד אחר. הבעייה היא שהשניים תקועים, כנראה בגלל שבעת ההשחלה השתמשנו בסבון והכבלים נדבקו. איך אפשר להוציא אותם?
שלום,barlerer כתב:אהלן, לאחרונה עברתי לתשתית של הוט, והטכנאי ה** **** השתמש בכבל שמושחל דרך הקיר לא תקין.
אז רכשתי כבל רשת, ויש לי אפשרות להעביר אותו דרך צינור בקיר שבתוך הצינור קיים רק כבל של טלפון, כבל מאוד דק, בקושי ותופס מקום, אז איך אני אוכל להשחיל את הכבל? כדי לקרוא למישהו? כדי לרכוש משהו בשביל העברה? אשמח לעצה....
לדעתי כדאי לך לעשות את זה לבד. אני חסר כל מיומנות בתחום והשחלתי את הכל בעצמי.
במקרה שלי מדובר על יותר מ 20 מטר שעוברים 4-5 שקעים בקיר לאורך כל הבית בחתיכה אחת, ז"א ה Cat5 יוצא מפתח הצינור ונכנס לפתח השני באותו שקע בקיר.
(אמנם השתמשתי בצינור של הכבלים אבל באותה מידה יכולתי דרך הטלפון)
להשחיל סטלבנד חשמלאים עם מעט סבון כלים בקצהו, לא מסובך. כדאי לעבוד אם עוד מישהו, אפילו ילד, ש "מקשיב" לסטלבנד בצד השני ואומר לך שהגיע.
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מישהו?
מוציאים את כולם ומחזירים רק מה שאתה צריך...osh78 כתב:מישהו?...
אכן אם השתמשו בסבון כלים ולא דאגו שהכבלים יהיו ישירים ולא מסולסלים תוכל להוציא, אם לא דאגו וביצעו את ההשחלה לפני שנים רבות, אתה בבעייה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אולי סבא אליעזר יכול לעזור...
תבקש מחבר\שכן שידחוף את הכבלים מצד אחד ואתה תמשוך מהצד שני, אם לא זז, הקו מת...
איזה כבלים קיימים כבל בצינור? מהו הפתרון שאתה רוצה לעשות, אולי אפשר לחבר מתאם לכבל שכבר קיים שישמש למטרה אחרת...
איזה כבלים קיימים כבל בצינור? מהו הפתרון שאתה רוצה לעשות, אולי אפשר לחבר מתאם לכבל שכבר קיים שישמש למטרה אחרת...
אני מבין שבמקום להמשיך ולהמליץ על "בעל מקצוע" שיבוא ויעשה את העבודה (ולא לשכוח כמובן את שלוש הנקודות המפורסמות שלך כדי להעצים את הרמז...)...עברת ל "סבא אליעזר"JEXY כתב:אולי סבא אליעזר יכול לעזור...
איזה כבלים קיימים כבל בצינור? מהו הפתרון שאתה רוצה לעשות, אולי אפשר לחבר מתאם לכבל שכבר קיים
שישמש למטרה אחרת......
תגיד ג'קסי...עד כדי כך העסק שלך חלש וסובל מחוסר לקוחות כדי שאתה צריך להמליץ על עצמך בכל שרשור שכרוך בעבודות שבהם אתה מתעסק?
אתה לא חושב שזה כרוך בעבירה על חוקי הפורום של עוסקים בתחום? הרי העירו לך על כך כבר יותר מפעם אחת.הלא כך? אני עדיין מנסה להבין למה אתה (עדיין) מקבל כאן את הבמה הזו...יש לי איזשהו קו מחשבה שמסביר את זה...אבל לא אגיד את זה בפומביי...
אה..ועוד משהו ,ג'קסי!! ברכות על קבלת התפקיד החדש כמנהל פורום.."אודיו וקולנוע בייתי" בתפוז...
שם..לא תתקשה לגייס לקוחות דרך התפקיד.אבל אל דאגה...המיכתב להנהלת הפורומים שם בנוגע לכוונתך האמיתית זו המיסתתרת מאחורי התפקיד-כבר בדרך.
ולסיום ג'קסי-העסק קצת חלש? תשקיע בפירסום.לא הוגן לעשות דברים שלעוסקים בתחום אחרים באתר-אסור.
מבלי להתערב בשיחה ביניכם...
האם בכל זאת יש פתרון אם הכבלים תקועים (גם מהצד השני)? מדובר על תעלה באורך 4.5 מטר.
???
ניסיתי למשוך את הכבלים משני הצדדים, לא זז...קרוקס44 כתב: כדאי שתקשיב לעצות שיש לג'קסי לתת ותנסה ליישם...
התעלה היא מקופסת חיבורים אנכית לרצפה, מתחת לרצפה ואז אנכית לשקע בקיר. אין איזה חומר שאפשר להכניס ולהציף את התעלה כדי שהכבלים יהיו יותר "רכים" ולא ידבקו אחד לשני ואז יהיה ניתן להוציא אותם?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אם הכבלים הושחלי בצינור לפני היציקה ואז הניחו את הצינור בגלל בעיות קונסטרוקציה, לא יעזור לך שום דבר.
אם יש לך או ניתן להשיג שואב תעשייתי (של בוש למשל), תשפוך ליטר מים חמים (כ60 מעלות) ותשאב מהצד השני עם השואב.כל זה תוך כדי תזוזה משני הצדדים.
לא רשמת איזה כבלים יש לך שם ומה אתה רוצה לעשות. כיום אפשר להשתמש בממירי אות על כמה סוגי כבלים...
אם יש לך או ניתן להשיג שואב תעשייתי (של בוש למשל), תשפוך ליטר מים חמים (כ60 מעלות) ותשאב מהצד השני עם השואב.כל זה תוך כדי תזוזה משני הצדדים.
לא רשמת איזה כבלים יש לך שם ומה אתה רוצה לעשות. כיום אפשר להשתמש בממירי אות על כמה סוגי כבלים...
מילים כדורבנותbenjamin1 כתב: אני מבין שבמקום להמשיך ולהמליץ על "בעל מקצוע" שיבוא ויעשה את העבודה (ולא לשכוח כמובן את שלוש הנקודות המפורסמות שלך כדי להעצים את הרמז...)...עברת ל "סבא אליעזר"![]()
תגיד ג'קסי...עד כדי כך העסק שלך חלש וסובל מחוסר לקוחות כדי שאתה צריך להמליץ על עצמך בכל שרשור שכרוך בעבודות שבהם אתה מתעסק?
אתה לא חושב שזה כרוך בעבירה על חוקי הפורום של עוסקים בתחום? הרי העירו לך על כך כבר יותר מפעם אחת.הלא כך? אני עדיין מנסה להבין למה אתה (עדיין) מקבל כאן את הבמה הזו...יש לי איזשהו קו מחשבה שמסביר את זה...אבל לא אגיד את זה בפומביי...
אה..ועוד משהו ,ג'קסי!! ברכות על קבלת התפקיד החדש כמנהל פורום.."אודיו וקולנוע בייתי" בתפוז...
שם..לא תתקשה לגייס לקוחות דרך התפקיד.אבל אל דאגה...המיכתב להנהלת הפורומים שם בנוגע לכוונתך האמיתית זו המיסתתרת מאחורי התפקיד-כבר בדרך.
ולסיום ג'קסי-העסק קצת חלש? תשקיע בפירסום.לא הוגן לעשות דברים שלעוסקים בתחום אחרים באתר-אסור....
צריך לשים בחתימה.
..