רשמים מהתערוכה - יום חמישי
ראשית, כל הכבוד למרטין, עופר, חיים וכל מי שטרח בהרמת האירוע.
כשבאתי (כבר ב10 וחצי בבוקר) מרטין ועופר עמדו בכניסה כמו הורים של חתן וכלה, גאים ומאושרים (ובצדק). באופן אישי נהניתי מהאזנות בחדרים של יורוטל, אורק (דווקא הציוד של שנלינג שנראה כמו מיליון דולר קצת אכזב אותי בהאזנות, אבל גם הדיסק היה בינוני, אז למי שאוהב את המראה שווה להאזין בנפרד).
בחדר של סמארטק יצא לי לשמוע את "המכשיר ליצירת תדרים נמוכים" של וילסון בנש בשילוב עם רמקולים שלהם ואלקטרוניקה של CHORD. בהחלט שמתי לב להבדלים בין המכשיר הזה לבין סאב, אבל לא יכול לומר שנפלתי מהרגליים.
בחדר של LOWEW מערכת הסטלייטים שלהם די הרשימה (ביחס לסטלייטים) וכמובן העיצוב של המוצרים הוא מיליון דולר.
לא כ"כ מעניין אותי כעת לרכוש עוד מסך LCD או פלזמה, אז לא התעכבתי להתרשם מהאיכויות. חברת XIONITE הביאו גם את המארז עם מסך הLCD שבמבצע ומה שבעיניי היה לא פחות מעניין הוא מארז לקולנוע ביתי, קטן מאוד וסקסי מאוד שהם גם עומדים להתחיל למכור.
בחדר של אחוזת הסטריאו היה צליל יפהפה משני רמקולים קטנים יחסית שהיו ממוקמים ליד שני רמקולים ג'מבו. אני חושב שכולם חשבו שמשמיעים את הגדולים עד שהסבו את תשומת ליבנו לכך שאנו מאזינים לקטנים.
בחדר של ארמה היה (בין השאר) את האינטגרייטד וה-CD של YBA שהם מדהימים ביופיים (לא ניתן היה לשמוע אותם כי לא עברו הרצה). בהחלט נראה לי שאאזין להם בקרוב יחד עם הרמקולים שלי (גם לאב אלקטרה 926).
בגדול היה נחמד מאוד לראות ציוד ולשמוע דברים שאחרת לא בהכרח הייתי מגיע אליהם (אין לי את הסבלנות המפורסמת של חלק מחברי הפורום לכתת את רגליהם בחיפוש אחר הפריט האודיופילי המושלם).
בגדול היה מהנה מאוד ונחמד מאוד וגם ללא ספק מאורגן היטב.
אז שוב תודה לכל מי שטרח.
כשבאתי (כבר ב10 וחצי בבוקר) מרטין ועופר עמדו בכניסה כמו הורים של חתן וכלה, גאים ומאושרים (ובצדק). באופן אישי נהניתי מהאזנות בחדרים של יורוטל, אורק (דווקא הציוד של שנלינג שנראה כמו מיליון דולר קצת אכזב אותי בהאזנות, אבל גם הדיסק היה בינוני, אז למי שאוהב את המראה שווה להאזין בנפרד).
בחדר של סמארטק יצא לי לשמוע את "המכשיר ליצירת תדרים נמוכים" של וילסון בנש בשילוב עם רמקולים שלהם ואלקטרוניקה של CHORD. בהחלט שמתי לב להבדלים בין המכשיר הזה לבין סאב, אבל לא יכול לומר שנפלתי מהרגליים.
בחדר של LOWEW מערכת הסטלייטים שלהם די הרשימה (ביחס לסטלייטים) וכמובן העיצוב של המוצרים הוא מיליון דולר.
לא כ"כ מעניין אותי כעת לרכוש עוד מסך LCD או פלזמה, אז לא התעכבתי להתרשם מהאיכויות. חברת XIONITE הביאו גם את המארז עם מסך הLCD שבמבצע ומה שבעיניי היה לא פחות מעניין הוא מארז לקולנוע ביתי, קטן מאוד וסקסי מאוד שהם גם עומדים להתחיל למכור.
בחדר של אחוזת הסטריאו היה צליל יפהפה משני רמקולים קטנים יחסית שהיו ממוקמים ליד שני רמקולים ג'מבו. אני חושב שכולם חשבו שמשמיעים את הגדולים עד שהסבו את תשומת ליבנו לכך שאנו מאזינים לקטנים.
בחדר של ארמה היה (בין השאר) את האינטגרייטד וה-CD של YBA שהם מדהימים ביופיים (לא ניתן היה לשמוע אותם כי לא עברו הרצה). בהחלט נראה לי שאאזין להם בקרוב יחד עם הרמקולים שלי (גם לאב אלקטרה 926).
בגדול היה נחמד מאוד לראות ציוד ולשמוע דברים שאחרת לא בהכרח הייתי מגיע אליהם (אין לי את הסבלנות המפורסמת של חלק מחברי הפורום לכתת את רגליהם בחיפוש אחר הפריט האודיופילי המושלם).
בגדול היה מהנה מאוד ונחמד מאוד וגם ללא ספק מאורגן היטב.
אז שוב תודה לכל מי שטרח.
- polynominal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצטרף לברכות החמות
שמחתי לראות עוד כמה "שרוטים" במובן החיובי של הצילה.
אהבתי את יחסם החם של המציגים.
נהניתי בהרצאה של רן על THX
ובמיוחד שמחתי לראות ש-ACCUPHASE מתחילים להראות ניצנים בארץ.
הלוואי וגם בשנה הבאה תצליחו לארגן כזו תערוכה מרשימה.
ונתראה גם בשנה הבאה!
POLY
All you need is love...
מבחינת הסאונד רוב החדרים היה מאכזב.
הרמקולים הגדולים של קאבאס ניגנו יפה. אולי קצת בהירים. אבל בסה"כ תוצאה טובה.
30,000 יורו
תודה, אבל לא תודה.
אצל מורל הסאונד היה נחמד.
סטריאו לא שמענו - רק 5.1.
גם קצת בהיר אבל בסדר.
הופתעתי לגלות הרבה סחורה סינית.
הסאונד היה לא משהו. אבל לא שאלתי את המחירים.
החיקויים של פרואקים הצליחו לעבוד עליי - לפי המראה לקח לי כמה דקות טובות עד שקלטתי שזה לא פרואק אמיתי.
הסאונד כאמור - היה ממש לא משהו. אולי זה בגלל התנאים.............
בחדר של PMC ו-CHORD הווליום השתולל, טוויטרים התחרפנו וכו' - היה לא שמיע בעליל. וחבל.
אצלי אייל פור משהו היה "לא זה".
לא יודע למה.
בטח בגלל הגברה דיגיטאלית
אצל ארמה והבחור השני - שמו דיסקים זוועתיים - אודיאופיליה טהורה עם הוצאת צלילים בתשלומים.
ועוד לא הפסיקו לדפוק שם ווליומים מחרישים - היה בלתי אפשרי להתרשם מכלום.
או במילים אחרות - התוצאה הייתה על הפנים לגמרי.
כול המסכים מקרנים שהיו פזורים שם לא דיברו אליי - כולם היו נראים יפה. פלוס מינוס.
הדיילת הנאה הבטיחה "הדגמת THX" בשעה 17:00.
נכנסתי וראיתי הרצאה פרסומית.
נכנסתי כמה פעמים אחר כך - ועדיין לא גמרו את השקפים............
מ-2 דקות בפנים זה היה נראה כמו מסע מכירות.
החדר של אורי יפה היה כייפי.
הרבה נגנים כבדים ומבחר אוזניות.
הוא יצא הכי חכם כי בחר לא ליפול למכשלה של חדר רע או/ו רמקול לא מתאים.
החדר שהפתיע בגדול היה של עופר שחורי - הרמקול הגדול היה נשמע פשוט מעולה.
90,000 ש"ח.
אני את הסאונד כמו שלו מקבל בבית בהורנים שעולים עשירית.
אבל כמו שהוא מנגן - זה די נדיר ברמקולים מודרניים.
התחרות היחידה אליו היה קאבאס הגדול - אבל הוא עולה פי 2 ולא מנצח אלא לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.
הרמקול הקטן של DUVEL עם 2 כדורי מתכת מלמעלה ועולה כ-6,500 ש"ח הפתיע בגדווווווווול.
לא שהוא מושלם - אבל סאונד כזה ובמחיר כזה......... בהחלט הפתעה ואופציה נהדרת למי שמחפש.
נהניתי לראות הרבה חברים.
התאכזבתי מאוד מרמת הסאונד.
היה הרבה מסביב - אבל זה היה נראה יותר כמו gadget show.
שנה שעברה נהניתי יותר.
תכננתי ללכת גם מחר - כמו שעשיתי בשנה שעברה - אבל אני מוותר.
רוב המציגים פשוט איכזבו.
אולי היה צריך לבחור מציגים אחרים (או לעניין אותם מספיק להגיע) כדי שהשם תערוכת HI END היה יותר מלא בתוכן.
זה כמובן לא גורע מהומה מהיוזמה של בעלי האתר וטוב שיש תערוכה כזו אפילו - זה הרה יותר טוב מכלום
הרמקולים הגדולים של קאבאס ניגנו יפה. אולי קצת בהירים. אבל בסה"כ תוצאה טובה.
30,000 יורו
אצל מורל הסאונד היה נחמד.
סטריאו לא שמענו - רק 5.1.
גם קצת בהיר אבל בסדר.
הופתעתי לגלות הרבה סחורה סינית.
הסאונד היה לא משהו. אבל לא שאלתי את המחירים.
החיקויים של פרואקים הצליחו לעבוד עליי - לפי המראה לקח לי כמה דקות טובות עד שקלטתי שזה לא פרואק אמיתי.
הסאונד כאמור - היה ממש לא משהו. אולי זה בגלל התנאים.............
בחדר של PMC ו-CHORD הווליום השתולל, טוויטרים התחרפנו וכו' - היה לא שמיע בעליל. וחבל.
אצלי אייל פור משהו היה "לא זה".
לא יודע למה.
בטח בגלל הגברה דיגיטאלית
אצל ארמה והבחור השני - שמו דיסקים זוועתיים - אודיאופיליה טהורה עם הוצאת צלילים בתשלומים.
ועוד לא הפסיקו לדפוק שם ווליומים מחרישים - היה בלתי אפשרי להתרשם מכלום.
או במילים אחרות - התוצאה הייתה על הפנים לגמרי.
כול המסכים מקרנים שהיו פזורים שם לא דיברו אליי - כולם היו נראים יפה. פלוס מינוס.
הדיילת הנאה הבטיחה "הדגמת THX" בשעה 17:00.
נכנסתי וראיתי הרצאה פרסומית.
נכנסתי כמה פעמים אחר כך - ועדיין לא גמרו את השקפים............
מ-2 דקות בפנים זה היה נראה כמו מסע מכירות.
החדר של אורי יפה היה כייפי.
הרבה נגנים כבדים ומבחר אוזניות.
הוא יצא הכי חכם כי בחר לא ליפול למכשלה של חדר רע או/ו רמקול לא מתאים.
החדר שהפתיע בגדול היה של עופר שחורי - הרמקול הגדול היה נשמע פשוט מעולה.
90,000 ש"ח.
אני את הסאונד כמו שלו מקבל בבית בהורנים שעולים עשירית.
אבל כמו שהוא מנגן - זה די נדיר ברמקולים מודרניים.
התחרות היחידה אליו היה קאבאס הגדול - אבל הוא עולה פי 2 ולא מנצח אלא לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.
הרמקול הקטן של DUVEL עם 2 כדורי מתכת מלמעלה ועולה כ-6,500 ש"ח הפתיע בגדווווווווול.
לא שהוא מושלם - אבל סאונד כזה ובמחיר כזה......... בהחלט הפתעה ואופציה נהדרת למי שמחפש.
נהניתי לראות הרבה חברים.
התאכזבתי מאוד מרמת הסאונד.
היה הרבה מסביב - אבל זה היה נראה יותר כמו gadget show.
שנה שעברה נהניתי יותר.
תכננתי ללכת גם מחר - כמו שעשיתי בשנה שעברה - אבל אני מוותר.
רוב המציגים פשוט איכזבו.
אולי היה צריך לבחור מציגים אחרים (או לעניין אותם מספיק להגיע) כדי שהשם תערוכת HI END היה יותר מלא בתוכן.
זה כמובן לא גורע מהומה מהיוזמה של בעלי האתר וטוב שיש תערוכה כזו אפילו - זה הרה יותר טוב מכלום
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
הי חברה, הייתי לשעה תבערוכה,אבל מחר אחזור.
אני אהבתי את הדובל "הקטנים"
,לא זוכר את הדגם....
אהבתי את האופרה בהאזנה קצרה וראשונית...
אהבתי מאווודדדד את הפלזמה 65 של פנסוניק,אבל ב-42 HD התמונה הייתה מדהימה.
זו התרשמות קצרה,מחר אאזין יותר זמן.
התאכזבתי שאין מקרנים....
אני אהבתי את הדובל "הקטנים"
אהבתי את האופרה בהאזנה קצרה וראשונית...
אהבתי מאווודדדד את הפלזמה 65 של פנסוניק,אבל ב-42 HD התמונה הייתה מדהימה.
זו התרשמות קצרה,מחר אאזין יותר זמן.
התאכזבתי שאין מקרנים....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני נהנתי לפגוש כמה אנשים חדשים
בתור אחד שהוא לא כל כך אודיופיל, נהניתי בעיקר מתצוגות הפלזמות ומארזי ה-HTPC היפים (אם כי זוגתי מאוד התעניינה דווקא במגברי השפורפרות וברמקולים
)
מה שבלט בחסרונו לטעמי זה העדר מוחלט של מקרנים (ועוד בשנה שמקרני 1080 פורצים קדימה)
לסיכום תודה רבה וכל הכבוד לעופר ומרטין וכל מי שעזר ותרם על הארגון ההשקעה והמאמץ האינסופי בהעמדת התערוכה על הרגליים.
בתור אחד שהוא לא כל כך אודיופיל, נהניתי בעיקר מתצוגות הפלזמות ומארזי ה-HTPC היפים (אם כי זוגתי מאוד התעניינה דווקא במגברי השפורפרות וברמקולים
מה שבלט בחסרונו לטעמי זה העדר מוחלט של מקרנים (ועוד בשנה שמקרני 1080 פורצים קדימה)
לסיכום תודה רבה וכל הכבוד לעופר ומרטין וכל מי שעזר ותרם על הארגון ההשקעה והמאמץ האינסופי בהעמדת התערוכה על הרגליים.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אחלה תערוכה, משום מה באודיו שום דבר לא נשמע לי מעניין ובוידאו מיציתי כבר את שאיפותי אבל כיף שיש יום בשנה שאפשר ללכת ולראות כל כך הרבה דברים שונים שקשורים לתחום.
מצטרף לתודות, אנא שימרו לנו את הזכות הזאת כל שנה.
אההה שכחתי, הבנתי שאמורים להוסיף כיום גם בירות ופיצות. בבקשה:

מצטרף לתודות, אנא שימרו לנו את הזכות הזאת כל שנה.
אההה שכחתי, הבנתי שאמורים להוסיף כיום גם בירות ופיצות. בבקשה:
HiFiMusic IL
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היה נחמד, קצת פחות אודיופילי משנה שעברה, ומקרני ה 1080P אכן לא הספיקו להגיע לסוכות 2006...
הפלזמה true HD של פיוניר, זו שעופר סיקר, פשוט מדהימה, אני לוקח חזרה את מה שכתבתי השבוע על פלזמות...
sneak preview
http://www.flickr.com/photos/52796649@N ... 4325426233
תודה לצוות!

הפלזמה true HD של פיוניר, זו שעופר סיקר, פשוט מדהימה, אני לוקח חזרה את מה שכתבתי השבוע על פלזמות...
sneak preview
http://www.flickr.com/photos/52796649@N ... 4325426233
תודה לצוות!
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
וואלה, היה אחלה...באמת נהניתי
שעתיים וחצי הייתי בהרצאה של הבחורצ'יק הזה מTHX, רני משהו...
הוא העביר כמה דברים חדשים, אבל לא בהיסטריה, ואני מסכים עם גנאדי שההרצאה הפשוטה שלו נשמעת כמו פרסומת לTHX...לא יותר מידי מעניין.
הכי נהניתי מהחדרים:
- של אחוזת הסטריאו, שכללו הרבה רמקולים של קבאס עם הגברה של ג'ולידה, נשמעו פצצה, ללא ספק...והבחור הדתי שאחראי שם ממש נחמד. תפסתי איתו איזה דו שיח קל.
- סמארטק, יותר בגלל המוצגים המרשימים שלהם של PMC, מיראז' ועוד איזה שם ששכחתי
- מוראל, ללא ספק הסאונד הכי טוב בתערוכה! לא יודע אם בגלל החדר או בגלל הרמקולים עצמם, אבל אין ספק שהתרשמתי מאוד מהאוקטאב שלהם.
הייתי מ9 וחצי בבוקר עד איזה 4 אחה"צ, ואני חוזר מחר...סתם בגלל שאני יכול להכנס על אותו כרטיס
שעתיים וחצי הייתי בהרצאה של הבחורצ'יק הזה מTHX, רני משהו...
הוא העביר כמה דברים חדשים, אבל לא בהיסטריה, ואני מסכים עם גנאדי שההרצאה הפשוטה שלו נשמעת כמו פרסומת לTHX...לא יותר מידי מעניין.
הכי נהניתי מהחדרים:
- של אחוזת הסטריאו, שכללו הרבה רמקולים של קבאס עם הגברה של ג'ולידה, נשמעו פצצה, ללא ספק...והבחור הדתי שאחראי שם ממש נחמד. תפסתי איתו איזה דו שיח קל.
- סמארטק, יותר בגלל המוצגים המרשימים שלהם של PMC, מיראז' ועוד איזה שם ששכחתי
- מוראל, ללא ספק הסאונד הכי טוב בתערוכה! לא יודע אם בגלל החדר או בגלל הרמקולים עצמם, אבל אין ספק שהתרשמתי מאוד מהאוקטאב שלהם.
הייתי מ9 וחצי בבוקר עד איזה 4 אחה"צ, ואני חוזר מחר...סתם בגלל שאני יכול להכנס על אותו כרטיס
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
הרשמים שלי מהתערוכה:
נמר לא כל כך כהה כמו שהוזכר,לרוי יש לחיצת יד איתנה עד איתנה מאד
אייל מטני חמוד,חבל על הזמן
מני-קייזר בלעז חמוד גם כן אבל נראה כמו קיר-חבר טוב שלי
עופר לאור נחמד עד מאד כמו גם web יעני גבי,booboo בחור לענין,שכחתי להזכיר שנמר הזמין אותי פעמיים לשתיה
את רונן סיירוס חיפשתי ולא מצאתי לצערי
נמר לא כל כך כהה כמו שהוזכר,לרוי יש לחיצת יד איתנה עד איתנה מאד
אייל מטני חמוד,חבל על הזמן
מני-קייזר בלעז חמוד גם כן אבל נראה כמו קיר-חבר טוב שלי
עופר לאור נחמד עד מאד כמו גם web יעני גבי,booboo בחור לענין,שכחתי להזכיר שנמר הזמין אותי פעמיים לשתיה
את רונן סיירוס חיפשתי ולא מצאתי לצערי
אמן מייסר
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מאוד נהנתי, נחשפתי לדברים שלא ראיתי (שמעתי) לפני.
למרות שלפי התגובות אנשים לא היו מרוצים מאיכות הסאונד, בשבילי זה היה עולם אחר ביחס למערכת הצנועה שלי.
חוץ מהסאונד ומהפלזמות שהוציאו לי את העיניים, ההרצאות של רני היו מאוד מעניינות וחבל שלא היו עוד כמה כאלה. אבל בכל מקרה למדתי הרבה דברים חדשים והכי חשוב, נהנתי...
קבלו ח"ח !
בנוסף יש לי מלא תמונות של הציוד ועוד כל מיני שטויות. אם מישהו רוצה שאני אשלח לו כדי לעלות בשמחה. לי אין מושג איך עושים את זה
ד"א, בכניסה משום מה ברח לי כל העניין עם הכרטיס מועדון. הבנתי שיש אפשרות לקנות כרטיס אחרי התערוכה. אם אפשר לקבל פרטים אודה לכם מאוד.
למרות שלפי התגובות אנשים לא היו מרוצים מאיכות הסאונד, בשבילי זה היה עולם אחר ביחס למערכת הצנועה שלי.
חוץ מהסאונד ומהפלזמות שהוציאו לי את העיניים, ההרצאות של רני היו מאוד מעניינות וחבל שלא היו עוד כמה כאלה. אבל בכל מקרה למדתי הרבה דברים חדשים והכי חשוב, נהנתי...
קבלו ח"ח !
בנוסף יש לי מלא תמונות של הציוד ועוד כל מיני שטויות. אם מישהו רוצה שאני אשלח לו כדי לעלות בשמחה. לי אין מושג איך עושים את זה
ד"א, בכניסה משום מה ברח לי כל העניין עם הכרטיס מועדון. הבנתי שיש אפשרות לקנות כרטיס אחרי התערוכה. אם אפשר לקבל פרטים אודה לכם מאוד.
סך הכל מאוד התרשמתי לטובה מהכמות, ומהארגון, אבל כן התאכזבתי מהציוד.
רמקולים לא היה כמעט שום דבר שאהבתי, מעבר למורל שיצא לי לשמוע בעבר ואהבתי, והרמקולים הקטנים שנגנו ליד ה-Vincent, ועוד אולי זוג או שניים שום דבר לא היה טוב במיוחד. גם מבחינת האוזניות קצת התאכזבתי. הגראדו אני תמיד לא אהבתי, וגם ה-1000 לא חידשו הרבה, אותו הדבר אבל קצת יותר ממנו, לא בשבילי בכלל. ה-STAX הזולות יותר נשמעו בסדר, אבל ממש לא מלהיבות, והאומגה 2 שכן נשמעו טוב לא מצדיקות שום דבר שקרוב למחיר שלהם. גם דיי התאכזבתי מהעובדה שלמרות שמדובר פה "באוזניות הטובות בעולם" כמו שאומרים הרבה בהד-פיי, כששמעתי אותן לא יכולתי שלא לשאול את עצמי, "זה הכל?!". בהחלט ציפיתי ליותר
אבל שוב, כל הכבוד לכל מי שלקח חלק באירגון של הדבר הזה, בהחלט אירגון מופתי. וכל הכבוד בעיקר למרטין על זה שהוא משקיע בנושא הזה כבר כמה חודשים, ומצא את הזמן והכח להשקיע באירגון גם לאחר הולדת הבן. מגיע לו באמת כל הכבוד! יישר כח והמשך כך!
רמקולים לא היה כמעט שום דבר שאהבתי, מעבר למורל שיצא לי לשמוע בעבר ואהבתי, והרמקולים הקטנים שנגנו ליד ה-Vincent, ועוד אולי זוג או שניים שום דבר לא היה טוב במיוחד. גם מבחינת האוזניות קצת התאכזבתי. הגראדו אני תמיד לא אהבתי, וגם ה-1000 לא חידשו הרבה, אותו הדבר אבל קצת יותר ממנו, לא בשבילי בכלל. ה-STAX הזולות יותר נשמעו בסדר, אבל ממש לא מלהיבות, והאומגה 2 שכן נשמעו טוב לא מצדיקות שום דבר שקרוב למחיר שלהם. גם דיי התאכזבתי מהעובדה שלמרות שמדובר פה "באוזניות הטובות בעולם" כמו שאומרים הרבה בהד-פיי, כששמעתי אותן לא יכולתי שלא לשאול את עצמי, "זה הכל?!". בהחלט ציפיתי ליותר
אבל שוב, כל הכבוד לכל מי שלקח חלק באירגון של הדבר הזה, בהחלט אירגון מופתי. וכל הכבוד בעיקר למרטין על זה שהוא משקיע בנושא הזה כבר כמה חודשים, ומצא את הזמן והכח להשקיע באירגון גם לאחר הולדת הבן. מגיע לו באמת כל הכבוד! יישר כח והמשך כך!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני נהנתי מאד וגם לדעתי היה מחסור במקרנים, אבל המקרן של DreamVision שהוצג בחדר של Smartec היה פשוט מדהים, בעיקר שבוע אחר שקניתי משקפיים שזה שידרג בהחלט את חווית הצפיה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אנאטולי,
לפני כמה שנים הבאי אליי חבר את STAX-ים שלו (דגם של 8,000-10,000 ש"ח) הן חוברו למרידיאן 588 והתוצאה הייתה מיוחדת בהחלט.
היום זה היה נשמע יותר סתמי.
כנראה יש שם איזו בעיה של התאמות או אולי חס וחלילה הנגן של KRELL מפשל...........
ד"א החבר הז מוכל את האוזניות האלו. אם אני לא טועה הוא רוצה 1,000$ כולל מגבר.
לפני כמה שנים הבאי אליי חבר את STAX-ים שלו (דגם של 8,000-10,000 ש"ח) הן חוברו למרידיאן 588 והתוצאה הייתה מיוחדת בהחלט.
היום זה היה נשמע יותר סתמי.
כנראה יש שם איזו בעיה של התאמות או אולי חס וחלילה הנגן של KRELL מפשל...........
ד"א החבר הז מוכל את האוזניות האלו. אם אני לא טועה הוא רוצה 1,000$ כולל מגבר.
גנאדי
גנאדי, לא הבנתי על מה בדיוק דיברת בשורה האחרונה. על איזה דגם? מי מוכר?
יכול להיות שהנגן באמת לא עמד במשימה, אבל ממש לא התרשמתי. למעשה, התרשמתי יותר מלשמוע את ה-K340 שלי עם ה-MPX3 SLAM שעומר קנה.
יכול להיות שהנגן באמת לא עמד במשימה, אבל ממש לא התרשמתי. למעשה, התרשמתי יותר מלשמוע את ה-K340 שלי עם ה-MPX3 SLAM שעומר קנה.
אני אישית נהנתי מה-DEVOURE אצל אייל פור, ה-CABASSE KARA ומחווית הקולנוע הביתי ברמקולי ה-PMC.
ה-JUPITER איכזב אותי שכן לאחר הוואו הראשוני הוא לא נתן את התמורה במוזיקה אשר אינה קלאסית או ג'אז ביחס למחירו.
ארגון מעולה כמו בשנה שעברה. נהניתי מאד.
ה-JUPITER איכזב אותי שכן לאחר הוואו הראשוני הוא לא נתן את התמורה במוזיקה אשר אינה קלאסית או ג'אז ביחס למחירו.
ארגון מעולה כמו בשנה שעברה. נהניתי מאד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
תודה לכולכם מקווה שנתראה מחר גם 
לגבי מקרנים - חשבנו שלא יהיה ראוי להציג מקרני 720P לאור ההתפתחויות בתחום (זה כמו להראות עגלות עם סוסים לאחר המעבר לרכבים... הבעיה שאף יבואן לא הצליח להביא בזמן מקרן 1080P ראוי ולכן השנה היינו במינוס רציני של מקרנים
לגבי הסאונד בחדרים - מסכים, בהחלט טעון שיפור ולהגנתי הודענו לכולם מראש שהם צריכים לעבוד על האקוסטיקה ולהביא ציוד בהתאם. לצערי רק אחוזת הסטיראו טיפלו אקוסטית בחדר.
לגבי מקרנים - חשבנו שלא יהיה ראוי להציג מקרני 720P לאור ההתפתחויות בתחום (זה כמו להראות עגלות עם סוסים לאחר המעבר לרכבים... הבעיה שאף יבואן לא הצליח להביא בזמן מקרן 1080P ראוי ולכן השנה היינו במינוס רציני של מקרנים
לגבי הסאונד בחדרים - מסכים, בהחלט טעון שיפור ולהגנתי הודענו לכולם מראש שהם צריכים לעבוד על האקוסטיקה ולהביא ציוד בהתאם. לצערי רק אחוזת הסטיראו טיפלו אקוסטית בחדר.