בזק: 100 מגה ב-100 שקל לחודש

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #1 

שי

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

כמו כן יש להוסיף לכך עלות החלפת מודם, אם ברצונכם לשדרג ל-100 מגה, ממהירויות של 15-5 מגה. בזק מוכרת מודם למהירויות הגבוהות, במודל של חיוב זיכוי לשנתיים (!): 24.90 שקל לחודש, מינוס זיכוי של 15 שקל, משמע - 9.90 שקלים לחודש למשך 24 חודשים.
...
כאן חשדתי. ואני לא חשדניסט.

הגיע הזמן להפסיק עם הכוכביות האלה, לאחד את ספקי התשתית והאינטנט ולהכניס מתחרות תואמות גולן טלקום.

NiKi74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

התקשרתי ושדרגתי את המהירות שלי, אמור לקבל את זה תוך 72 שעות.
יש בבזק רק מודם אחד למהירויות גבוהות או שיש אופציות ועדיף לי לבקש משהו מסוים ? (אין לי צורך באינטרנט אלחוטי ככה שאם אפשר להוזיל עלויות ולותר על אלחוטי אני אשמח).

xsoft7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 599
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #4 

אני כרגע ב100 מגה, ומשלם 150.
אמרו לי שאי אפשר זה רק למשדרגים או חדשים

מישהו הצליח?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

למה שרשור חדש? כבר עדכנתי על זה כאן: http://www.hometheater.co.il/vp1875818
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #6 

מישהו רשם בתגובות:
"הציעו לי עכשיו בבזק - אחרי איום התנתקות
מהירות 30 מגה ב 70 ש"ח, ומהירות 20 ב 60
ומהירות 15 ב40 ש"ח לחודש למשך שנה "

נשמע הזוי אבל שווה בדיקה [=

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

איפה פרטי המבצע?
אם כבר יש לי 100 מגה אני זכאי למחיר של 100 שקל למשך שנה?
מה ה-UPLOAD שהם מציעים במבצע הזה? נדמה לי שיש להם 1.5 וגם 3 מגה UPLOAD

סה"כ אני מרוצה יחסית כי יש לי 100 מגה ואני מקבל כמעט את כל המהירות המוצהרת :)

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #8 

הזוי , בחצי ארץ אין תשתית מספקת אפילו לא לשליש מהמהירות הזו,העיקר מכריזים ויוצאים במבצעים...

רק בישראל.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

למי שמעוניין הנה ההודעה הרשמית. לא ברור מה מהירות ההעלאה - 2M או 3M וגם לא ברורה עלות החלפת המודם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #10 

באיזו מהירות upload החבילה הזו?
מה באמת ה upload המינימאלי למימוש מהירות ה download של 100mb?
נדמה לי שהם תלויים אחד בשני

greenoam
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

שליחה #11 

דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

1) המחיר 100 ש"ח לחודש למהירות 100 מגה-ביט הינו ל-12 חודשים בלבד ! וזה מוגבל למצטרפים בשבועיים הקרובים. לאחר סיום התקופה של 12 החודשים המחיר עולה ל----******תנחשו ----180 ש"ח כולל מע"מ......(אבל אם מתקשרים לפני סיום התקופה אפשר אולי לקבל מחיר אחר, כך טענה הנציגה).

2) שאלתי לגבי מהירות העלאה , מתברר שיש אותיות קטנות במבצע ה100 שקל הזה, מקבלים ב 100 ש"ח לחודש רק מהירות של 1.5 מגה-ביט U/L. למי שמעוניין ב 3 מגה-ביט צריך לשלם 160 ש"ח בחודש. שזה ממש לא מבצע. :@

3) שאלתי כמה יעלה לי להחליף את המודם ה ADSL הקיים שיש לי שתומך רק עד 15 מגה-ביט, המוקדנית לא ממש ידעה תשובות אבל אמרה שאפשר לברר בבזק סטור וזה כנראה עולה 100 ש"ח בלבד, אם זה רק מודם.

בקיצור, שלא יעבדו עליכם. המבצע הזה ממש לא משתלם. אולי היה משתלם אם היו נותנים 3 מגה-ביט אפלואד.

ואגב מישהו יודע כמה בדיוק עולה להחליף למודם שתומך ב100 מגה-ביט (יש לי כרגע D-Link בצבע לבן) ?

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

Re: דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

שליחה #12 

greenoam כתב:דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

1) המחיר 100 ש"ח לחודש למהירות 100 מגה-ביט הינו ל-12 חודשים בלבד ! וזה מוגבל למצטרפים בשבועיים הקרובים. לאחר סיום התקופה של 12 החודשים המחיר עולה ל----******תנחשו ----180 ש"ח כולל מע"מ......(אבל אם מתקשרים לפני סיום התקופה אפשר אולי לקבל מחיר אחר, כך טענה הנציגה).

2) שאלתי לגבי מהירות העלאה , מתברר שיש אותיות קטנות במבצע ה100 שקל הזה, מקבלים ב 100 ש"ח לחודש רק מהירות של 1.5 מגה-ביט U/L. למי שמעוניין ב 3 מגה-ביט צריך לשלם 160 ש"ח בחודש. שזה ממש לא מבצע. :@

3) שאלתי כמה יעלה לי להחליף את המודם ה ADSL הקיים שיש לי שתומך רק עד 15 מגה-ביט, המוקדנית לא ממש ידעה תשובות אבל אמרה שאפשר לברר בבזק סטור וזה כנראה עולה 100 ש"ח בלבד, אם זה רק מודם.

בקיצור, שלא יעבדו עליכם. המבצע הזה ממש לא משתלם. אולי היה משתלם אם היו נותנים 3 מגה-ביט אפלואד.

ואגב מישהו יודע כמה בדיוק עולה להחליף למודם שתומך ב100 מגה-ביט (יש לי כרגע D-Link בצבע לבן) ?
...
מוזר מאוד שנציגה אמרה לך שעלות החלפת מודם למהירויות 100 מגה עולה 100 שח כי זה לא נכון
אין מודם בבזק שתומך ב 100 מגה אלה אם כן זה נתב VDSL משולב כגון דלינק או נטגייר שמוגדר כי '' מודם ''
אבל בפועל אפשר להפוך אותו לנתב שני הנתבים האלה ללקוח קיים או חדש עולה 9.90 שח ל 24 חודשים

יש מצב נפלת על נציגה שאין לה מושג מה מי ומו ...

משכן אני לא מבין למה בזק יוצאת במבצע שכזה אם אין לה אפשרות לספק ללקוח 100 מגה יציב
למשגר מעל 200 מטר מה MSAG שלהם הרי לקוחות לא מטומטמים לשלם על 100 מגה ולקבל סביב ה 60-70
למשלא לא יכול לקבל 100 מגה יציב אם הוא אהיה חכם הוא יבחר משמתאים לו סביב המקסימום שהוא יכול לקבל
זה מאוד עצוב לדעת שבזק אם כל הרעש והמולה שלהם סיבים אופטיים בלה בלה לא יכולים לספק 100 יציב לרוב הלקוחות בהשוואה להוט שהיום אחרי שהם פתחו את כל ה 8 ערוצים ושדרגו לסיבים אופטים עד הארונות לקוחות מקבלים 100 יציב אבל זה על חשבון שירות לקוחות לקוי שלהם וחיובי סרק למיניהם בחשבוניות ...

greenoam
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

Re: דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

שליחה #13 

MrYair כתב:
greenoam כתב:דיברתי עכשיו עם נציגה ב199 בבזק וקיבלתי את התשובות:

...
מוזר מאוד שנציגה אמרה לך שעלות החלפת מודם למהירויות 100 מגה עולה 100 שח כי זה לא נכון
אין מודם בבזק שתומך ב 100 מגה אלה אם כן זה נתב VDSL משולב כגון דלינק או נטגייר שמוגדר כי '' מודם ''
אבל בפועל אפשר להפוך אותו לנתב שני הנתבים האלה ללקוח קיים או חדש עולה 9.90 שח ל 24 חודשים

יש מצב נפלת על נציגה שאין לה מושג מה מי ומו ...

משכן אני לא מבין למה בזק יוצאת במבצע שכזה אם אין לה אפשרות לספק ללקוח 100 מגה יציב
למשגר מעל 200 מטר מה MSAG שלהם הרי לקוחות לא מטומטמים לשלם על 100 מגה ולקבל סביב ה 60-70
למשלא לא יכול לקבל 100 מגה יציב אם הוא אהיה חכם הוא יבחר משמתאים לו סביב המקסימום שהוא יכול לקבל
זה מאוד עצוב לדעת שבזק אם כל הרעש והמולה שלהם סיבים אופטיים בלה בלה לא יכולים לספק 100 יציב לרוב הלקוחות בהשוואה להוט שהיום אחרי שהם פתחו את כל ה 8 ערוצים ושדרגו לסיבים אופטים עד הארונות לקוחות מקבלים 100 יציב אבל זה על חשבון שירות לקוחות לקוי שלהם וחיובי סרק למיניהם בחשבוניות ...
...
כן אתה צודק MrYair, נפלתי על נציגה שלא מבינה מהחיים שלה זה רק מראה שרמת השירות בבזק די דומה לשירות של הוט. היא גם שמה אותי בהמתנה כמה פעמים בטענה (רגע אני אברר) וכל שאלה ששאלתי היה זמן המתנה עד לתשובה.
ולגבי המודם היא אמרה שהיא יכולה לבדוק לי בבזקסטור בדיוק ושכנראה מדובר על 100 ש"ח החלפה, אבל כבר לא היה לי כח להמתין כי הנציגה נשמעה ממש לא מקצועית ואחרי ששמעתי ש 3 מגה אפלאוד עולה יותר כבר רציתי לסיים את השיחה.

אגב אם מסתכלים באתר של בזק בקישור הבא : http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix-Terms.aspx

במסגרת חבילת TOP100Mbs הלקוח יקבל מקסימום קצב אפשרי בכפוף ליכולת הטכנולוגית (לא פחות מ- 60Mbs ועד למקסימום של 100Mbs).
התקנת קו אינטרנט בתשלום של 149 ₪.
ניתן לרכוש מודם או נתב בתשלום.

כלומר הם לא מתחייבים בכלל שתקבל 100 מגה-ביט יציב לתשתית של בזק, מינימום 60 מגה-ביט. בקיצור אולי באמת עדיף הוט טריפל עם 100 מגה-ביט וירידה במהירות כשהשכנים מורידים קבצים בשעות העומס. או הכי פשוט לחסוך כסף ולא לשדרג כרגע ולחכות למבצע יותר משתלם בעתיד.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #14 

אני לא מבין כאילו כל זה חדש לכם. גם לפני זה שהחבילה עלתה 130 שקל התנאים היו אותם תנאים. היה צורך בתקנת קו היה צורך ברכישת נתב ב- 24 תשלומים וכו' וכו'. אלה לא דברים חדשים.
השוני היחיד פה הוא שיש עכשיו מבצע ל- 100 מגה ב- 100 שקל במקום 130 שקל, זהו.

koby50
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 483
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #15 

nerya40 כתב:מישהו רשם בתגובות:
"הציעו לי עכשיו בבזק - אחרי איום התנתקות
מהירות 30 מגה ב 70 ש"ח, ומהירות 20 ב 60
ומהירות 15 ב40 ש"ח לחודש למשך שנה "

נשמע הזוי אבל שווה בדיקה [=
...
באמת מחירים לא הגיונים .. התווכחתי איתם שעות.. בשביל זה.. וכלום..

שדרגתי ל 100 מגה..

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

תנאי המבצע המסמך המצורף

שליחה #16 

תנאי המבצע המלאים במסמך המצ"ב.

http://www.bezeq.co.il/sales/documents/100b100.pdf
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #17 

מה זה החבילת דקות ? זה כלול ב100 ב100 ?

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #18 

אני פשוט לא מבין מה טעם לשדרג ל 100 לא משנה באיזה מחיר
אם ממוצע שמאני אקבל זה סביב ה 60-70 מגה?? כאילו כמה מטומטם צריך להיות
כדי שלם על 100 מגה ובפועל לקבל באיזור ה 60 מגה

לדוגמה אצלי המקסימום שאני יכול לקבל בתנאים אופטימלים זה 70 מגה כשמכסת קו 77 מגה

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #19 

א. כי זה באותו מחיר.
ב. כי מחר בא טכנאי לסדר לי את ה60.
ג. אמרו 1.5UP בפועל אני מקבל 3 :lol:

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #20 

אני על 20/3 ולא אשנמך ל-100/1.5 תמורת כמה שקלים פחות.
בשביל מה חשוב כ"כ ה-100? בשביל לראות HD בסטרימינג?
רק אחוז זעיר מהמשתמשים ינצל את ה-100.

מה שטוב זה שכשהמלחמה על מהירות ההורדה הגיעה לשיא הנצילות הטכנולוגית (לפחות בבזק),
אולי אולי תתחיל מלחמה על מהירות ההעלאה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”