מגבר קטן לחדר שינה, לאחר קריאה פה יצאתי מבולבל
שלום,
אני מחפש מגבר קטן לחדר שינה, לחבר אליו אפל טיוי,
לאחר קריאה כאן ראיתי שקיים תחום שנקרא מגבר מסוג T שאלו מגברים זעירים ומוצלחים במיוחד.
היות והישרשורים מעט ישנים רציתי להבין מה המגבר המומלץ היום ( במה שקראתי ה Dayton היה בשעתו מומלץ)
הייתי מעונין לחבר אליו אפל טיוי עם הכניסה הדיגיטלית ( אם אפשר), וזוג רמקולי קליפש סאטלייט, שבעבר היו מחוברים בסלון.
יש רעיונות?
אני מחפש מגבר קטן לחדר שינה, לחבר אליו אפל טיוי,
לאחר קריאה כאן ראיתי שקיים תחום שנקרא מגבר מסוג T שאלו מגברים זעירים ומוצלחים במיוחד.
היות והישרשורים מעט ישנים רציתי להבין מה המגבר המומלץ היום ( במה שקראתי ה Dayton היה בשעתו מומלץ)
הייתי מעונין לחבר אליו אפל טיוי עם הכניסה הדיגיטלית ( אם אפשר), וזוג רמקולי קליפש סאטלייט, שבעבר היו מחוברים בסלון.
יש רעיונות?
בעייתי אני מתכוון לחבר אותו דרך VGA אין לי עוד כניסות hdmi. אפשר לחבר סיב אופטי לטלויזיה? ( לא בטוח שיש לי כניסה)JEXY כתב:אתה יכול לחבר את האפל טיוי למסך, מיציאת שמע אנלוגית של המסך לחבר למגבר דיגיטלי קטן ומשם לזוג רמקולים...
מבחינת איכות שמע ושליטה על עוצמה זה כבר תלוי בתקציב......
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אבל לאפל TV יש רק יציאת HDMI לתמונה+סאונד ויציאה אופטית לסאונד.odpr כתב:בעייתי אני מתכוון לחבר אותו דרך VGA אין לי עוד כניסות hdmi. אפשר לחבר סיב אופטי לטלויזיה? ( לא בטוח שיש לי כניסה)JEXY כתב:אתה יכול לחבר את האפל טיוי למסך, מיציאת שמע אנלוגית של המסך לחבר למגבר דיגיטלי קטן ומשם לזוג רמקולים...
מבחינת איכות שמע ושליטה על עוצמה זה כבר תלוי בתקציב.........
איך תחבר לVGA? קנית בנוסף ממיר לאות הוידאו?
אני תכנן את רשימת הרכיבים הזו ( ממש הרכבה)eyalron כתב:אבל לאפל TV יש רק יציאת HDMI לתמונה+סאונד ויציאה אופטית לסאונד.odpr כתב:בעייתי אני מתכוון לחבר אותו דרך VGA אין לי עוד כניסות hdmi. אפשר לחבר סיב אופטי לטלויזיה? ( לא בטוח שיש לי כניסה)JEXY כתב:אתה יכול לחבר את האפל טיוי למסך, מיציאת שמע אנלוגית של המסך לחבר למגבר דיגיטלי קטן ומשם לזוג רמקולים...
מבחינת איכות שמע ושליטה על עוצמה זה כבר תלוי בתקציב.........
איך תחבר לVGA? קנית בנוסף ממיר לאות הוידאו?...
1) אפל טיוי
2) ממיר סיב אופטי לRCA
3( hdmi to VGA
4( מגבר קטן( עדיין מחכה להמלצה
5) זוג רמקולים ( יש כבר, קליפש לוויינים)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה יתנו לך סעיפים 2 ו 3... אתה יכול להשתמש בממיר אקטיבי בעל הפרדה בין אותות... תוכל להכניס אות HDMI משולב ולצאת בVGA למסך ועם אודיו אנלוגי למגבר... הבעיה היא שאתה מאבד איכות צפייה... אפל טיוי נפגע קשות עם חיבור אחר שלא HDMI... גם אם תקח ATON או KRAMER...
לדעתי תחבר עם HDMI למסך... אם אין כניסה נוספת תרכוש ממתג HDMI אקביטי...
לדעתי תחבר עם HDMI למסך... אם אין כניסה נוספת תרכוש ממתג HDMI אקביטי...
מה הכוונה מה יתנו 2 ו 3?JEXY כתב:מה יתנו לך סעיפים 2 ו 3... אתה יכול להשתמש בממיר אקטיבי בעל הפרדה בין אותות... תוכל להכניס אות HDMI משולב ולצאת בVGA למסך ועם אודיו אנלוגי למגבר... הבעיה היא שאתה מאבד איכות צפייה... אפל טיוי נפגע קשות עם חיבור אחר שלא HDMI... גם אם תקח ATON או KRAMER...
לדעתי תחבר עם HDMI למסך... אם אין כניסה נוספת תרכוש ממתג HDMI אקביטי......
חוזי בעזרת VGA , וצליל נפרד בעזרת סיב אופטי לRCA
זה לא יעבוד?
בכל מקרה אני רוצה לחבר אותו למגבר קטן, והדרך היחידה היא רק עם ממיר סיב אופטי לRCA לא?
תקנה DAC נפרד או מגבר Class T עם כניסה אופטית / קואקס
ב-dealextreme יש DAC בסכומים של בין 25$ ל-70$. יש באמזון אבל תצטרך buy2 לשלוח
פשוט תבחר ותזמין. חיבור מה-אפל TV לDAC ומשם בזוג RCA
יש גם מגברים דיגיטליים עם כניסת אודיו אופטית אבל המבחר ממש מצומצם
התכווננת כבר על מגבר?
פשוט תבחר ותזמין. חיבור מה-אפל TV לDAC ומשם בזוג RCA
יש גם מגברים דיגיטליים עם כניסת אודיו אופטית אבל המבחר ממש מצומצם
התכווננת כבר על מגבר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מגבר דיגיטלי
לגבי מגברים:
ה- LP 2020 Lepai מצוין וקיבל המון ביקורות טובות ברשת. מחיר של 25$.
חבר הזמין את ה-Dayton Audio 50WX2 ומרוצה ממנו מאוד (אומר שמאפיל על ימהה סדרה 7XX בביצועי סטריאו עם מוניטורים של פרדיים ) - יותר יקר (70$)
תהנה
ה- LP 2020 Lepai מצוין וקיבל המון ביקורות טובות ברשת. מחיר של 25$.
חבר הזמין את ה-Dayton Audio 50WX2 ומרוצה ממנו מאוד (אומר שמאפיל על ימהה סדרה 7XX בביצועי סטריאו עם מוניטורים של פרדיים ) - יותר יקר (70$)
תהנה
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
Re: מגבר דיגיטלי
אפשר לינק למגבר הנ"ל?monolitus כתב:
...
בוודאיNir547 כתב:אפשר לינק למגבר הנ"ל?monolitus כתב:
......
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=300-383
אם אני זוכר נכון, המשלוח מהם יוסיף לך לא מעט לעלות.monolitus כתב:בוודאיNir547 כתב:אפשר לינק למגבר הנ"ל?monolitus כתב:
......
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=300-383...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
בדקתי ב-buy2 ומגבר כולל זוג רמקולים כולל משלוח 550 ש"ח עד הבית...shayf כתב:אם אני זוכר נכון, המשלוח מהם יוסיף לך לא מעט לעלות.monolitus כתב:בוודאיNir547 כתב:אפשר לינק למגבר הנ"ל?monolitus כתב:
......
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=300-383......
(Lepai + dayton 652)