עכשיו כאשר מחירי מסכי ה- UHD מגיעים לתחתית, הגיע הזמן להצטייד ברסיבר תואם. חברת Harman Kardon מתחילה בשיווק של שני דגמים חדשים, ה- AVR 2700 וה- AVR 3700. שני הרסיברים בעלי יכולות העברה של תמונה ברזולוציה 4K וגם Upscaling דרך שמונה כניסות ה- HDMI. הרסיברים מגיעים גם עם תמיכת AirPlay הנפוצה כיום בכל מותג עבור התממשקות נוחה מול מכשירי אייפון ואייפד וגם DLNA אשר טבעי יותר עבור מחשבים וטלפונים מבוססי אנדרואיד.
ה- AVR 2700 מתומחר ב- $800, בעל 7.1 ערוצים ומגיע עם מחבר רשת כמובן. הדגם הבכיר יותר, ...
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/04/2013 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת שיש לי את ה270 שהוא אירופה כי ה2700 הוא בUS אבל יש בעיה עם האפליקציית שליטה ניסיתי לא מעט פעמים למצוא את הרסיבר והוא פשוט לא מוצא רציתי לדעת אם יש פורט מסוים אותו אני צריך לפתוח כי לא מצאתי תשובות באתר...
תודה על העזרה למי שיודע!!!
לא מבין למה אף חברה לא חושבת לפתח רסיבר חכם מבוסס אנדרויד... רסיבר שיכולל יכולות סטרימר לאודיו ווידאו ואפשרות התקנת אפלקציות כולל משחקים גראפיים שיהפוך למרכזיית מולטימדיה אולטימטיבית... שלא לדבר על התקנת נגנים...
בזמנו העוצמות של הרמן קרדון תמיד היו חזקות מאוד ביחס לוואטים והערכות העוצמה שלהם נחשבו לשמרניות, כי השתמשו בזרם גבוה (מקווה שאני מסביר את זה נכון). ספינת הדגל שלהם בזמנו ההרמן קרדון 8500 (בין הרסיברים המדהימים שיצא לי לשמוע) היה 120 כפול 5. אתם יודעים אם זה עדיין כך או שהם יישרו קו עם השוק ונותנים הערכות עוצמה מופרזות?
נשמע כמו אופציה מעניינת להחלפת האונקיו 905 המתבגר שלי.
אני לא קונה כלום בחו"ל ומחירי חו"ל לא מעניינים אותי. ביחס למחירי הרסיברים בארץ ובהתחשב בטכנולוגיה המתקדמת זה מחיר שווה לכל נפש.
האמת, דיי נמאס לשמוע על המחירים בחו"ל. כל אחד יעשה כטוב בעיניו. אחד יעזוב את הארץ. השני יפתח יבואן מתחרה לקיימים. שלישי יקנה בארץ בלי לקטר.
אני מעריך מאוד את השיטתיות והמדעיות של קונצרן harman בכל הנוגע לפיתוח מוצרי האודיו שלהם. אני מתקשה למצוא מידע לגבי טיב יכולות הוידאו ועיבוד התמונה של המוצרים - האם משהו יכול להרחיב בנידון?