Live Tv for XBMC
מוזר מאוד כרגע ניסיתי בעצמי והקובץ יורד כמו שצריך ב-plx, אתה בטוח שאתה מוריד כמו שצריך דרך הקישור הזה ?
עם זה יורד לך שוב כ-html תוכל להעתיק את התוכן לפה לאחר שאתה משנה אותו ל-plx? גם במידה וזה יורד לך כ-html ואתה משנה ל-plx זה אמור לעבוד, אבל אולי התוכן שונה שאתה מוריד את זה?
______________________________________________________________________________________________
נוספו לצפייה בלייב 4 ערוצים חדשים.
עם זה יורד לך שוב כ-html תוכל להעתיק את התוכן לפה לאחר שאתה משנה אותו ל-plx? גם במידה וזה יורד לך כ-html ואתה משנה ל-plx זה אמור לעבוד, אבל אולי התוכן שונה שאתה מוריד את זה?
______________________________________________________________________________________________
נוספו לצפייה בלייב 4 ערוצים חדשים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
עכשיו זה בסדר.פעם ראשונה הורדתי דרך save as.
אני ראה 3 תיקיות בתוך ה-live.
נראה טוב נחכה למשחקים
אני ראה 3 תיקיות בתוך ה-live.
נראה טוב נחכה למשחקים
טוב, דבר ראשון, אני מציין כבר, אני אדם מטומטם, שואלים למה? כי שאמרתי שזאת הפעם האחרונה שתצטרכו להוריד את הקובץ בוא נגיד טעיתי, העליתי קובץ לא נכון ולכן תצטרכו להוריד אותו מהקישור הזה (נמצא גם בפוסט הראשון בשרשור)
/b]
https://docs.google.com/file/d/0B_Uz98K ... N3MzA/edit
אולי ינחם אותכם שהוספתי כמה ערוצים ובניהם גם HD ודברים מחוץ לספורט, מקווה שכן
אולי ינחם אותכם שהוספתי כמה ערוצים ובניהם גם HD ודברים מחוץ לספורט, מקווה שכן
- yonatangil
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
RonM123 כתב:טוב, דבר ראשון, אני מציין כבר, אני אדם מטומטם, שואלים למה? כי שאמרתי שזאת הפעם האחרונה שתצטרכו להוריד את הקובץ בוא נגיד טעיתי, העליתי קובץ לא נכון ולכן תצטרכו להוריד אותו מהקישור הזה (נמצא גם בפוסט הראשון בשרשור)/b]
אולי ינחם אותכם שהוספתי כמה ערוצים ובניהם גם HD ודברים מחוץ לספורט, מקווה שכן...
חח זה בסדר אחי, קורה אנשים עושים טעויות.
תודה רבה
אתה בכלל הסתכלת על הימים האחרונים? לדוגמה אתמול המשחק של מכבי חיפה שודר שם בשידור ישיר כמובן, בנוסף ביום ראשון ושבת היו שם מחזורי הליגה הספרדית והאנגלית וכמובן הישראלית, אני מסכים איתך שלא כל משחק עולה לשידור אבל רבים וטובים עולים, מה שבמיוחד מעניין את הצופה הישראלי לפחות, שזה הליגה האנגלית, האיטלקית, ספרדית וגרמנית, בנוסף במידה ויש לך שידור משחק שבמקרה לא העלינו תוכל למצוא את זה בקלות בתוך ערוצי הלייב שהערוץ כולל.yaronf כתב:מדוע השידורים לא מתעדכנים אוטומטי על בסיס יומיומי?
והאם הם כוללים גם ערוצים ישראלים כמו ספורט 1 ו 2 ?...
בנוגע לערוצים הישראלים, אני לא ישקר, יש ברשותי את הערוצים הישראלים הללו: ספורט 1, ספורט 5+ וספורט 5 לייב לצפייה ישירה, הבעיה היא שהחוק לא מאפשר לי לעלות אותם לשידור ישיר גם בשבילכם לפי מה שהבנתי, יש לציין שאני לא מבין חוק גדול ועם אתה יכול להעמיד אותי בטעותי אני יעלה אותם לערוץ בשבילכם.
נ.ב
תהיה בטוח שהערוץ יתעדכן היום עם כל משחקי ליגת האלופות.
הורדתי שוב את קובץ ההתקנה אתמול בלילה והכל נשאר אותו דברyaronf כתב:אז כנראה שאצלי משהו לא עובד טוב
כי בערוצים הישראלים ראיתי אתמול משחקי כדורסל מיום ראשון
ובערוצים הזרים מופיעים לי משחקים מה 1 לחודש
אני הוריד שוב את הקובץ ונבדוק
ובלי קשר תודה רבה על כל העבודה שאתה עושה פה
![]()
...
אני לא רואה שום משחקים חדשים
מה שיש לי ברשימה הם משחקי כדורסל מיום ראשון
ובערוצים הזרים משחקי כדורגל מיום חמישי ה1 לחודש
מה אני לא עושה נכון?
RonM123 שלחתי לך הודעה בפרטי האם ראית?
אתה עושה הכל נכון, פשוט מחקתי את המשחקים שהיו שם כי זה היה שידור מערוץ ישראל ואחרי המשחק מייד מחקתי אותו, בנוגע להודעה ראיתי, אני ישלח לך תשובהyaronf כתב:הורדתי שוב את קובץ ההתקנה אתמול בלילה והכל נשאר אותו דברyaronf כתב:אז כנראה שאצלי משהו לא עובד טוב
כי בערוצים הישראלים ראיתי אתמול משחקי כדורסל מיום ראשון
ובערוצים הזרים מופיעים לי משחקים מה 1 לחודש
אני הוריד שוב את הקובץ ונבדוק
ובלי קשר תודה רבה על כל העבודה שאתה עושה פה
![]()
...
אני לא רואה שום משחקים חדשים
מה שיש לי ברשימה הם משחקי כדורסל מיום ראשון
ובערוצים הזרים משחקי כדורגל מיום חמישי ה1 לחודש
מה אני לא עושה נכון?
RonM123 שלחתי לך הודעה בפרטי האם ראית?...
- holyman200
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
למה אין שידור של היום??
ללייב ספורט היישראלי יכל להיות פוטנציאל ענק.
חבל שהפסקת לעדכן
חבל שהפסקת לעדכן