הסיפור על HULU היום בגלובס
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
זה מה שאני טוען הרבה זמן כבר..
לא רוצה חינם, רוצה לשלם, אבל סכום שפוי,
סכום שפוי = יותר לקוחות = יותר הכנסות = יותר רייטינג = הצלחה גדולה יותר,
עד שהם יבינו זאת (הוט ויס), ה"פירטיות" תשתרש בלקוחות, ואז הם באמת יהיו בצרות צרורות..
כמו שהעיתונות הכתובה "בסכנת הכחדה" מסויימת..(לצערי הרב), כך יהיו גם החברות הרב ערוציות, וזה דבר לא רצוי..
צריכים איזון, מחיר מופרז לא ישרת את החברות הרב ערוציות בסופו של יום.. ועל אחת כמה וכמה שהם מורידות תוכן בלי לשאול את הלקוח, ולא שוכחות להעלות מחירים כל מספר חודשים..
לא רוצה חינם, רוצה לשלם, אבל סכום שפוי,
סכום שפוי = יותר לקוחות = יותר הכנסות = יותר רייטינג = הצלחה גדולה יותר,
עד שהם יבינו זאת (הוט ויס), ה"פירטיות" תשתרש בלקוחות, ואז הם באמת יהיו בצרות צרורות..
כמו שהעיתונות הכתובה "בסכנת הכחדה" מסויימת..(לצערי הרב), כך יהיו גם החברות הרב ערוציות, וזה דבר לא רצוי..
צריכים איזון, מחיר מופרז לא ישרת את החברות הרב ערוציות בסופו של יום.. ועל אחת כמה וכמה שהם מורידות תוכן בלי לשאול את הלקוח, ולא שוכחות להעלות מחירים כל מספר חודשים..
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מה שרבים מפספסים זה שהמטרה של גופי התקשורת היא לעשות כסף ולא להיטיב עם הצרכן הסופי. הלקוחות המשלמים של הערוצים המסחריים זה המפרסמים והצופה הוא רק אמצעי רייטינג בשביל להגיע אליהם. הערוצים האחרים זה המתחרים וזה משחק סכום אפס = אם צופה מביט בערוץ מתחרה זה פוגע ישירות בהכנסות של הערוץ השני.
לכן מנגנון כמו Hulu לא פרקטי בישראל. כשהולו יצאו לאור לא היה פשוט להרים מנגנון OTV. אם היו מקימים Hulu בארה״ב כיום הוא כנראה גם לא היה מצליח להכיל כל כך הרבה גורמים.
לכן מנגנון כמו Hulu לא פרקטי בישראל. כשהולו יצאו לאור לא היה פשוט להרים מנגנון OTV. אם היו מקימים Hulu בארה״ב כיום הוא כנראה גם לא היה מצליח להכיל כל כך הרבה גורמים.
עופר
אני לא מבין מה הקשר בין הוט ויס לערוצים המסחריים?
דווקא הערוצים המסחריים הם בחינם ללקוח בעוד שהערוצים עם הסדרות מחו"ל הן בתשלום אבל ללא פרסומות.
לפי דעתי דווקא ההיפך יקרה, יותר אנשים יתחברו לערוצים כגון נטפליקס והולו דרך סטרימרים ושירותי VPN שונים ויתנתקו מיס והוט, אם אתה רוצה לקחת את זה רחוק יותר אז אפשר לטעון שאין כדאיות כלכלית לחברות כבלים/לוויין בארץ והן פשוט בטווח הארוך יסגרו, אני בטוח שכיום המחסום העיקרי הוא התרגום בעברית שחסר בחו"ל וגם זה עם התקדמות הטכנולוגיה ישתנה.
אני לא מבין מה הקשר בין הוט ויס לערוצים המסחריים?
דווקא הערוצים המסחריים הם בחינם ללקוח בעוד שהערוצים עם הסדרות מחו"ל הן בתשלום אבל ללא פרסומות.
לפי דעתי דווקא ההיפך יקרה, יותר אנשים יתחברו לערוצים כגון נטפליקס והולו דרך סטרימרים ושירותי VPN שונים ויתנתקו מיס והוט, אם אתה רוצה לקחת את זה רחוק יותר אז אפשר לטעון שאין כדאיות כלכלית לחברות כבלים/לוויין בארץ והן פשוט בטווח הארוך יסגרו, אני בטוח שכיום המחסום העיקרי הוא התרגום בעברית שחסר בחו"ל וגם זה עם התקדמות הטכנולוגיה ישתנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לא. צריך שירות vpn או משהו דומה כל עוד ישראל לא בפוקוס של חברות הללו.