VOD yes מקרטע
הזמנתי תוכנית ב VOD , כל הזמן עוצר וטוען ,
יכול להיות שזה משהו רגעי , אני לא יודע איך זה עובד , אבל השאלה האם זה יכול להיות קשור לעובדה שהעברתי את הראוטר לתוך ארון התקשורת , לפני זה הוא היה ליד הטלויזיה ומחובר עם כבר CAT5e
אני לאחר שהעברתי אותו לארון תקשורת בעצם פיצלתי את הכבל לשניים , האם זה יכול להשפיע על ה VOD ?
יכול להיות שזה משהו רגעי , אני לא יודע איך זה עובד , אבל השאלה האם זה יכול להיות קשור לעובדה שהעברתי את הראוטר לתוך ארון התקשורת , לפני זה הוא היה ליד הטלויזיה ומחובר עם כבר CAT5e
אני לאחר שהעברתי אותו לארון תקשורת בעצם פיצלתי את הכבל לשניים , האם זה יכול להשפיע על ה VOD ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה תלוי מאוד באיכות הרשת בבית.
אם חיבור הרשת גרוע (או קצב נמוך) או שכרגע אתה מוריד משהו, זה בהחלט יכול לדפוק את הסיפור הזה.
אם חיבור הרשת גרוע (או קצב נמוך) או שכרגע אתה מוריד משהו, זה בהחלט יכול לדפוק את הסיפור הזה.
תודה
תודה על התגובות , זאת היתה כנראה בעיה רגעית , בחרתי תכנית אחרת ב VOD והכל זרם חלק ,פשוט חששתיי שזה קשור לשינויים שעשיתי (מקווה שלא
).
JEXY - פיצלתי כבל של 8 גידים לשניים של 4 , ככה יש לי עוד יציאת רשת פנויה בסלון , הראוטר העברתי לארון תקשורת , השחלתי כבל CAT5E .
בסלון יציאת רשת אחת מחוברת ל HPNA , ה HPNA מחובר בכבל רשת לממיר של יס .
ובקיר יש לי עוד כניסת רשת פנויה לשימוש כרצוני .
שאלה נוספת , בזמנו שהטכנאי של יס התקין הכל , אני לא הייתי בבית , ובחדר של הילד ביקשנו שישאירו ממיר נוסף לשימוש עתידי , הקיצר הבחור השאיר אבל גם חיבר שנאי עם כבל קואקסיאלי ליציאה של יס בקיר , אני שהגעתי הביתה ניתקתי את זה וזרקתי למחסן ביחד עם הממיר , השאלה שלי האם אני כן צריך להשאיר את זה מחובר ? זה קשור ל HPNA ?
JEXY - פיצלתי כבל של 8 גידים לשניים של 4 , ככה יש לי עוד יציאת רשת פנויה בסלון , הראוטר העברתי לארון תקשורת , השחלתי כבל CAT5E .
בסלון יציאת רשת אחת מחוברת ל HPNA , ה HPNA מחובר בכבל רשת לממיר של יס .
ובקיר יש לי עוד כניסת רשת פנויה לשימוש כרצוני .
שאלה נוספת , בזמנו שהטכנאי של יס התקין הכל , אני לא הייתי בבית , ובחדר של הילד ביקשנו שישאירו ממיר נוסף לשימוש עתידי , הקיצר הבחור השאיר אבל גם חיבר שנאי עם כבל קואקסיאלי ליציאה של יס בקיר , אני שהגעתי הביתה ניתקתי את זה וזרקתי למחסן ביחד עם הממיר , השאלה שלי האם אני כן צריך להשאיר את זה מחובר ? זה קשור ל HPNA ?
אז הסיבה שהויאודי מקרטע:
-אין פילטר בכניסת הקואקס הראשית
-חיבור רופף של שקעים או מחברים במערכת הקוקאס
-אתה מחובר לאינטרננט של השכנים ,כי הHPNA מסונכרן עם HPNA של השכנים
-עשית "פצקריה"(סלט) לקחת כבל 4 זוגות וחצית ל2 ,ואין לך מושג איך זה עובד.
גם לי אין מושג.
גם לי אין מושג.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המגבר זה עבור הצלחת
חיבורים
לגבי הפילטר - ככה חיברו לי , אני מאמין שאם היה צריך היו מוסיפיםרוביןהוד כתב:אז הסיבה שהויאודי מקרטע:
גם לי אין מושג....
חיבור רופף של שקעים - יש מצב שהקונקטור הקואקס באמת עושה בעיות , השאלה איך אני בודק זאת ?
אינטרנט של שכנים
לגבי הסלט עם הכבל , פה אני דווקא לא מסכים , פשוט עקבתי אחרי המאמר הבא
פילטר תוכל לבדוק בארון ,נראה כמו בננה מוברגת למפצל באורך 6 סמ ועובי אצבע.בלי פילטר אתה מסונכרן עם השכנים.
כנס להגדרות רשת בממיר ובדוק אם זה הכתובת מהנתב שלך ולא של השכן.
אם עבדת לפי התרשים
כל היתר לא תוכל לבדוק ולתקן לבד-תיתלונן לשרות וזמן טכנאי.
כנס להגדרות רשת בממיר ובדוק אם זה הכתובת מהנתב שלך ולא של השכן.
אם עבדת לפי התרשים
כל היתר לא תוכל לבדוק ולתקן לבד-תיתלונן לשרות וזמן טכנאי.