פרוייקט ה vod של סמסונג בישראל

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #21 

knazi כתב:1.בהחלט
2.מחיר נשמע מצויין.
3.תלוי באיכות התכנים מבחינת מבחר ואיכות הסאונד והתמונה בעצמם.
4.כן
5.אם לא יהיו שם שידורי ספורט חיים אז לא.
...
תרשה לי להעתיק אותך.

לגבי סעיף 3, אני מאמין שיהיה מבחר מספק מבחינת כמות ובטח איכות.
בלי כדורגל אין לי חיים.

thebentzi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

יש לי שני מסכי סמסונג.
רק שירות VOD כמו שתיארת לא יגרום לי לשדרג או לקנות שוב סמסונג.
מה שכן יגרום לי לרכוש סמסונג: שירותי תוכן דוגמת מאקו גם לערוץ 10 ולרשות השידור. האפליקציה של וואלה נחמדה אבל כל הזמן נתקעת. עד עכשיו לא מובן לי מה הבעיה לעשות אפליקציה לשידור ערוץ הכנסת, או מה היתה הבעיה להמיר את האפליקציה של האולימפיאדה מערוץ 1 לאפליקציה לתכנים של רשות השידור (אותו שלד עם שינויים קטנים לרבות גרפיקה).

הערה: בכדי שהשירות יהיה כדאי לספק יש צורך במסה מינימלית של מסכים בארץ. בכדי לשווק מסה כזו יש צורך בקטליזטור רציני, שחייב לבוא מתחום התוכן. עבורי לפחות זה מה שהזכרתי, לא יודע לגבי אחרים.

ועוד הערה קטנה: כשאפל יוציאו את הטלויזיה שלהם הם יעשו לשוק בית ספר, ממש כמו עם האייפון, ואז יתברר שסמסונג ביזבזו זמן במקום לבסס את עצמם כמובילים עם תוכן מקומי.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78821
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #23 

למה צריך את כל האפליקציות האלה כשלמסך יש מקלט dtt?

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:למה צריך את כל האפליקציות האלה כשלמסך יש מקלט dtt?
...
מה הקשר ל DTT?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #25 

Nissim כתב:
oferlaor כתב:למה צריך את כל האפליקציות האלה כשלמסך יש מקלט dtt?
...
מה הקשר ל DTT?
...
נראה לי שהוא התכוון למה צריך אפליקציה של ערוץ 10 אם הטלוויזיות החדשות מקליטות מה-DTT.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #26 

תמיד טוב שיש גישה אונליין לתכני VOD זה הרבה יותר עדיף מלהתעסק בהקלטות ובכל התהליך שמתלווה לזה (Y)

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #27 

יש XBMC וזה חינם

הפרש_הבודד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
שם מלא: הפרש_הבודד
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #28 

כל דבר שישבור את המונופול המנופח של יס והוט, זה טוב ומבורך..

אין כל תוכן בעולם ששווה יותר מ 50-100 ש"ח בחודש!

בהחלט נראה לי שסמסונג תצליח במיזם, אם לא יהיו יותר מידי תקלות, והכי חשוב יהיה להם שירות לקוחות יעיל ומקצועי, אזי הם יצליחו וילחיצו עוד יותר את הוט ויס (שגם ככה העידן פלוס מדיר שינה מהם..)
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #29 

עשיתם קצת סלט פירות ממס' סוגי תכנים.

תכנים איכותיים בתשלום עולים כסף והם אינם חינמיים,לדוגמא במנוי חודש או שנתי. תכנים מוקלטים באפליקצית VOD נועדו בעיקר למי שפספס או
רוצה לצפות שנית בתוכניות ששודרו בערוץ 2.

oferlaor צודק.
אחדד את דברי עופר.אין טעם לחברה פרטית לפתח אפלקציות למכשירי סמארטפון ומכשירים אחרים במידה והם חתמו על הסכם שיתוף פעולה עם
סמסונג ישראל. אומנם האינטרס של המפתחים הוא להפיץ את האפליקציה ,אך מצד שני בחברת סמסונג לא יראו בכך כל יתרון להיות שותפים עם
חברה שמפיצה את אותם תכנים גם במכשירים שאינם של החברה. אחרת הם יאבדו את היתרון נכון ?

לגבי פלאגין ה - NAVI-X
תוסף גאוני שמשמש "צינור" לצפייה בתכנים לא חוקיים מכל הסוגים (חדשים וישנים) אבל כמובן זמינים לכולם וללא תשלום.

חייבים לעשות הפרדה בין תכנים לא חוקיים לבין תכנים חינמיים חוקיים שהם פחות איכותיים.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #30 

asaf23 כתב:זה נשמע כמו תחליף לבלו ריי ולא לכבלים . תחליף לכבלים זה טלוויזיה בלווין (Y)
...
איך זה יכול להיות תחליף לבלו ריי אם האיכות (לפי מה שפורסם) משתווה לשידורי ה HD של יס והוט??

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #31 

הפרש_הבודד כתב:כל דבר שישבור את המונופול המנופח של יס והוט, זה טוב ומבורך..
אין כל תוכן בעולם ששווה יותר מ 50-100 ש"ח בחודש!
...
אז זהו,שבישראל העם מטומטם......לכן ישלם .לאחרונה נדהמתי מכמות האדירה של האנשים שתקועים עם 3 המפעילים שלהם בתחום הטלפון הנייד שלהם,ועוד משלמים איזה 200-300 ש"ח על שידרוגים הישנים שלהם,ויש להם עוד איזה שנה/שנתיים התחייבות......ומאין ברירה נכנסים לעוד סיבוב של שדרוג
http://technation.themarker.com/communication/1.1856733
מנגד יש כמות לא קטנה של אנשים (שהולך וגדל.....יש יותר מ-600,000 חשבונות מוגבלים),ללא כרטיס אשראי 8O
....פתאום החברות הגדולות רואים שהנטישה לא במיימדים רציניים....אז חוזרים לעלות מחיר.
מסקנה העם מטומטם,לא מסוגל לעשות הפרדה בין מפעיל לבין עלות מכשיר,אפילו שבאמת יש מהפך רציני בתחום,עם חברות חדשות עם מחירי ריצפה,המסקנה שלי שאנחנו עם מזוכיסט (n)

בתחום הטלוויזיה,המצב עוד יותר חמור.....אין צפי למהפך כמו בסלולארי....מישהו זוכר 18 ערוצים בעידן +,חבילה צרה של יס/הוט,ניסיון הלא מוצלח של אורנג' להכנס לתחום ה-IPTV (i) (i) (i)
לכן עם כל הכבוד לסמסונג,שיש להם נתח שוק לא קטן במסכים,אבל עדיין כמותית המסכי פרמיום שלהם עם SMART זה זניח,נדון לכישלון,לכן תשובות שלי

1. כן
2. סביר בהחלט
3. לא
4. ממש לא
5. ממש לא,בוא נגיד התלהבתי/השתכנעתי לקחתי לסלון,מה יהיה בחדרים,במה הילדים יסתכלו (i) (ועוד לא דיברנו איזה רוחב פס מצריך לפעולה ב-3/4 חדרים בו זמנית),הסטרימרים במחירי ריצפה ולא רואה נהירה המונית של הלקוחות,גם בוקסי הישראלי הבינו את זה
http://technation.themarker.com/gadgets/1.1854324

בקיצור לצערי ה-SMART VOD זה סתם גימיק,מנגד אסור לשכוח את העבודה המבורכת שסמסונג ישראל עשו בתחום הלוקליזציה המלאה.
mika כתב: בכל מקרה שירות כזה מבורך בריבוע ואולי יעיר את השוק הרדום והפרימיטיבי בישראל.
...
.....וכן השוק שלנו ימשיך להיות פרימיטיבי,כי רוב המשתמשים הם כאלו (i)
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 10/11/2012 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #32 

oris74 כתב:
asaf23 כתב:זה נשמע כמו תחליף לבלו ריי ולא לכבלים . תחליף לכבלים זה טלוויזיה בלווין (Y)
...
איך זה יכול להיות תחליף לבלו ריי אם האיכות (לפי מה שפורסם) משתווה לשידורי ה HD של יס והוט??
...
הכוונה היא ברמת הפונקציונאליות, קרי, תחליף ל״ספריית הוידיאו״, לא ברמת האיכות, ששנינו יודעים שמעניינת ברמה הזו מיעוט קטן מאוד (לצערי)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #33 

כל עוד לא יהיה גרסה NETFLIX או HULU עם הלוקליזציה מלאה (קרי תרגום או דיבוב בעברית),שום גימיק או שירות איזוטרי אחר (רק ללקוחות סמסונג,מחר רק ללקוחות LG...) לא יוכל לתת מענה נורמלי,עם סיכוי להצלחה לטווח ארוך.
בכל העולם כל הנושא של IPTV על הקרשים כולל VOD בהזרמה,רק אלו שני השירותים היחידים שיש להם הצלחה מוכחת,עם תוכן עדכני,איכותי עם שירות יציב וזמין בתימחור אגרסיווי,בצורה חוקית.
בקיצור ביום שהם יפתחו שלוחה בישראל נוכל לדבר על סוף עידן המונופול של יס/הוט,עד אז כל הפתרונות הם גימיקים.
נקווה שהניסיון שלהם יצליח
http://venturebeat.com/2012/08/15/netfl ... ay-sweden/
....כרגע זה ניראה חלום רחוק.

markiz83
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #34 

יש לי את השרות המדובר והוא לחלוטין לא שווה את הכסף.
א. התכנים בתשלום מאוד לא עכניים, אם אני לא טועה הסרט החדש ביותר בתשלום היה הארי פוטר.
לגבי התכנים בחינם לא ראיתי משהו מעניין.
בעייה נוספת הוא הממשק הלא נוח.
הבעייה העיקרית שנתקלתי בה היתה להריץ קדימה סרט. התחלתי לראות משהו והפסקתי לאחר בערך כשעה.
רציתי לחזור לאותה הנקודה אבל להריץ לשם לקח משהו כמן חצי שעה. בסוף נשברתי וסיימתי לראות את הסרט במקום אחר.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #35 

markiz83 כתב:יש לי את השרות המדובר והוא לחלוטין לא שווה את הכסף.
א. התכנים בתשלום מאוד לא עכניים, אם אני לא טועה הסרט החדש ביותר בתשלום היה הארי פוטר.
לגבי התכנים בחינם לא ראיתי משהו מעניין.
בעייה נוספת הוא הממשק הלא נוח.
הבעייה העיקרית שנתקלתי בה היתה להריץ קדימה סרט. התחלתי לראות משהו והפסקתי לאחר בערך כשעה.
רציתי לחזור לאותה הנקודה אבל להריץ לשם לקח משהו כמן חצי שעה. בסוף נשברתי וסיימתי לראות את הסרט במקום אחר.
...

תוכל לתת לינק לשרות?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #36 

זה לא לינק. אם יש לך מסך חכם של סמסונג או נגן בלו-ריי (סדרה D ומעלה לדעתי) אז אמור להיות לך משהו שנקרא smart hub ובתוכו יש גם את ה VOD

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #37 

oris74 כתב:זה לא לינק. אם יש לך מסך חכם של סמסונג או נגן בלו-ריי (סדרה D ומעלה לדעתי) אז אמור להיות לך משהו שנקרא smart hub ובתוכו יש גם את ה VOD
...

יש לי את שניהם

markiz83
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #38 

uh99 כתב:
oris74 כתב:זה לא לינק. אם יש לך מסך חכם של סמסונג או נגן בלו-ריי (סדרה D ומעלה לדעתי) אז אמור להיות לך משהו שנקרא smart hub ובתוכו יש גם את ה VOD
...

יש לי את שניהם
...
במקרה זה אתה צירך להכנס ל smart TV להוריד את אפליקציית ה- VOD.
הסיבה היחידה שיש לי את השרות זה כי כבלתי חודשיים מתנה מא.ל.מ כשכניתי את הטלוויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”