שאלה טכנית - מה בתמונה?
תמונה מוגדלת
זה העניין. אני לא מבין בחוטים, כניסות ויציאות. המדובר בארון התקשרות של הקומה העליונה בבניין 9 קומות. אני מנסה למצוא את השכן שניתק את האנטנה על הגג לטובת צלחת לוויין פרטית תוך שימוש בחוטי התקשורת המשותפים.HaGingi כתב:אתה עושה צחוק ??? נראה לך שיש לנו ראיית רנטגן![]()
אם תתאר איזה חוטים נכנסים/יוצאים ממנה ומה כתוב על המדבקה, זה ייתן רמז...
מצרף תמונה מוגדלת של הכיתוב על הקופסה
תודה.
תודה עבור המענהמספיקלי כתב:להגביר את האות שמתקבל מהאנטנה, כנראה הוא מותאם לערוץ 36
אתה אומר שהוא בקומה האחרונה אזי אני מניח שהכבל שמחובר ל RF IN הוא זה שמוביל מהאנטנה...
היתכן והוא מיועד עבור צלחת לוויין פרטית? או שהוא מיועד לאנטנה פשוטה? היתכן שזה חלק מהתשתית של YES?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
לא נראה לי שזו תשתית של יס.
אופן חיבור הכבל הוא פשוט וחלטוריסטי, נראה כעבודת קבלן אנטנות.
תשתית לווין/כבלים נעשית עם מחברים יעודיים, כפי שאתה רואה בשאר הסמתוחה בארון התקשורת הזה.
- גם אצלי בבנין , ניתקו את האנטנה הציבורית והשחילו כבלים עצמאייים.
תשתית לווין/כבלים נעשית עם מחברים יעודיים, כפי שאתה רואה בשאר הסמתוחה בארון התקשורת הזה.
- גם אצלי בבנין , ניתקו את האנטנה הציבורית והשחילו כבלים עצמאייים.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
אחלה, תודה!מספיקלי כתב:לא נראה לי שזו תשתית של יס.
- גם אצלי בבנין , ניתקו את האנטנה הציבורית והשחילו כבלים עצמאייים....
עכשיו רק נותר לי לברר מי עושה שימוש בציוד משותף לתועלתו הפרטית ועל חשבון איכות הקליטה אצלי בדירה.
מה שעוד ראיתי בארון, ולא כל כך מופיע בתמונה, שזה שעל הרצפה היה ממיר שאני לא מכיר. הממיר היה מחובר לחשמל ולעוד נקודה לא מזוהה?
חיבור פירטי?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זהו מגבר UHF\VHF עבור תשתית אנלוגית של פעם (תבל, מתב - היום הוט) כיום אנלוגי כבר לא קיימת...
זה יכול לעזור בקליטת DVB-T מאנטנה של הגג אך לא תמיד לטובה כי למעשה מדובר על כבלי RG59 בעלי סיכוך נחושת. היום לקליטה טובה צריך סיכוך חמרן כמו בRG6.
זה יכול לעזור בקליטת DVB-T מאנטנה של הגג אך לא תמיד לטובה כי למעשה מדובר על כבלי RG59 בעלי סיכוך נחושת. היום לקליטה טובה צריך סיכוך חמרן כמו בRG6.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אל תזרוק את המגבר, הוא בהחלט יעזור בקליטת שידורי עידן פלוס. במקרה שלי אני גר במקום עם בעיות קליטה קשות מאוד ככה שאפילו עם אנטנה חיצונית היו בעיות ודווקא מגבר אנלוגי כזה פתר את הבעיה.
עדיף באמת שכמו ש-JEXY אומר תחליף את הכבלים ל-RG6 אבל זה לא קשור למגבר ולדעתי זה יעבוד גם בלי זה.
עדיף באמת שכמו ש-JEXY אומר תחליף את הכבלים ל-RG6 אבל זה לא קשור למגבר ולדעתי זה יעבוד גם בלי זה.
לפחות לפניי שכותבים לזרוק תעשו שיעורי בית המגבר הנ"ל שימש אך ורק את האנטנה המרכזית חברות הכבלים והלווין לא השתמשו בסוג הזה של מגברים המגבר הזה מתאים מאוד לשדורי עידן + עד היום אני מתקין ומתקן ללקוחות שלי את המגברים האלה.
אנטנות אלי טכנאי אנטנות וצלחות לווין 052-2507900