הקרמסו, מכונת הקפסולות של שופרסל

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #21 

ברוך הבא לפורום !
תתחדש על המכונה , אספרסו קלאב הם אחלה !
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

uzicohen10
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

חיפשתי מידע על המכונות של שופרסל (חברת ‎Cremesso שאין לי מושג מה מקורה) והגעתי לשרשור הזה.
רציתי לעדכן שישי עכשיו אחלה מבצע על המכונות. למעשה מקבלים מכונה ו-8 שרוולים של קפסולות בחינם: משלמים על המכונה ומקבלים חזרה זיכויים אם יש לך כרטיס אשראי של שופרסל וקונים מעל 1500 בחודש (לא רק בשופרסל אלא בכל דבר).
חמותי קנתה כזה וכשהבנתי שהאיכות סבבה, לא עילית, אבל לא נופלת מכל החברות האחרות, אמרתי שבחינם שווה ללכת על זה.
מקציף החלב שעולה בדר"כ 300 נמכר בבנדל הזה תמורת 100 (הוא נראה בדיוק כמו זה של אספרסו קלאב שעולה יותר בכיוון של 200-300).
זהו, סתם לשבתי לעדכן.

uzicohen10
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

חוזר לעדכן לגבי מכונת הקפה של קרמסו (CREMESSO) המשווקת ע"י שופרסל ומיובאת ע"י ניופאן
דגם: CREMESSO DC262 או Compact Automatic

מכונת הקפה נחמדה מאוד ומהירה. המעבר ממצב המתנה להכנת קפה הוא מיידי, אבל אני לא יודע מה זה אומר על מצב החסכון בחשמל שלה.
הקפה לא רע בכלל, אבל האמת אני לא כזה פיינשמעקר. הקפה יוצא חם.
יש בעיתיות מסויימת עם הכנסת הקפסולות ודריכתן- הרבה פעמים הקפסולה מתגלשת למטה ישר לתוך מיכל הפסולת. לא קטסטרופה כי אפשר להוציא אותה משם בקלות, אבל קצת מציק.

המקציף לעומת זאת יותר טריקי. מצד אחד, הוא מקציף מעולה- הקצף יוצא יציב וחם ובמהירות. מצד שני, אין פיית מזיגה והכי גרוע הוא גולש החוצה, גם אם שמים את הכמות המינימלית, מה שאומר שכדאי לשמור עליו בזמן העבודה ולמנוע גלישה.

2 המכשירים רועשים למדי, אבל זה ממש בסדר להעיר את הבית בבוקר ברעש של הכנת קפה.

סה"כ במחיר הזה (0 ₪ למכונה והקפסולות,100 ₪ למקציף) אני מרוצה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”