מחפש מצלמה לדרום אמריקה

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #21 

עוד לפני שעידן יתן את ההתרשמות שלו אני יכול לומר לך שאיכות התמונה מצויינת גם בזום מקסימלי.
יש לי את ה sx230 וגם את ה SX50HS שחולקת אותו חיישן ומעבד עם ה SX260. איכות התמונה צריכה להיות דומה עד זהה.

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #22 

מצטער, לא היה לי כלכך הרבה זמן לגעת במצלמה עקב הכנות לפסיכומטרי (המקולל).
בכל מקרה במהלך השבוע הבא אני ינסה לעלות התרשמות ותמונות מהמצלמה.

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

כ

שליחה #23 

טוב אז החלטתי לבסוף כן לעלות התרשמות ראשונה מהקצת (מאוד) שהתעסקתי איתה.. ואני יפתח בזה שאני ממש לא מבין בצילום, אז כל מה שאני רושם זה מהתרשמות ראשונית של חובבן :lol:
לדעתי, איכות התמונה מאוד טובה (לא השוותי עם מצלמות אחרות) בתמונות רגילות וגם בתמונות תקריב עם זום מקסימלי (X20).
GPS- אפשרות הGPS היא פשוט מעולה והיא יכולה מאוד תהיה שימושית בעיקר בטיול הגדול שאני כל הזמן יחליף מקומות ואתרים, כאשר אני פותח התמונה במחשב (בפיקאסה לדוגמא), מופיעה מפה קטנה בקצה המסך, עם הקורדינטות של התמונה, ומיקום מדויק של התמונה על מפה. יש גם אפשרות להפעיל פונקציה של "יומן מסע" שבו המצלמה תתעד כל צעד וצעד במהלך המסע אפילו אם היא כבויה (לא כלכך שימושי בשבילי מפני שזה גוזל בטריה אבל זה נחמד).
הוידאו מאוד איכותי וכאשר צילמתי על האיכות המקסימלית, וידאו 1080P באורך 2:48 דקות שקל 700MB שזה המון. כמובן שאפשר להוריד את הרזולציה ולהפחית את גודל הסרט וידיאו.. בנוסף לכך יש אפשרות לצלם במצב של SLOW MOTION (ברזולציה נמוכה) ובמצב IFRAME.

זהו בנתיים, אם יש שאלות ספציפיות או תמונות ספציפיות שתרצו שאני יצלם, אז בכיף.

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”