תוכנה למשיכת שידורים ל MC7 ומדיה פורטל (גרסא 1.0.3)
- shayoctave
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
אייל יש חדש בנוגע לאיזה עדכון או גירסה חדשה ?
- Cheetah
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
לא מבין את זה.. התוכנה עובדת יפה מאוד, מורידה את לוח המשדרים עבור הוט בדיוק כמו שהגדרתי לה.
אבל ברגע שאני נכנס לMC7 ומשם ל GUIDE, כלום לא משתנה. כל הרשימות ריקות, רק מספרי הערוצים (עם כמה ערוצים חסרים) שהורדו דרך הרשת. סה"כ 76 ערוצים שונים אבל ללא פירוט תוכניות.
כאילו לא עשיתי שום דבר ושום תוכנית לא עברה למדיה סנטר. כמובן שברגע שאני נכנס לGUIDE, הMC מבקש לעשות DOWNLOAD , אבל כמובן ששום דבר לא יורד - כי זה מזמן כבר לא עובד יותר.
עובד על וינדוס 7 - 32 ביט, כרטיס PVR150 MCE.
אני כבר ממש נואש, שום תוכנת מדיה סנטר לא עובדת לי כמו שצריך עם עדכוני EPG.
אבל ברגע שאני נכנס לMC7 ומשם ל GUIDE, כלום לא משתנה. כל הרשימות ריקות, רק מספרי הערוצים (עם כמה ערוצים חסרים) שהורדו דרך הרשת. סה"כ 76 ערוצים שונים אבל ללא פירוט תוכניות.
כאילו לא עשיתי שום דבר ושום תוכנית לא עברה למדיה סנטר. כמובן שברגע שאני נכנס לGUIDE, הMC מבקש לעשות DOWNLOAD , אבל כמובן ששום דבר לא יורד - כי זה מזמן כבר לא עובד יותר.
אני כבר ממש נואש, שום תוכנת מדיה סנטר לא עובדת לי כמו שצריך עם עדכוני EPG.
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 396
אני אנסה בחודש הקרוב להוציא גרסא חדשה, יש לך בעיה ספציפית שבגללה אתה שואל?shayoctave כתב:אייל יש חדש בנוגע לאיזה עדכון או גירסה חדשה ?...
תקרא את הדף הראשון של הדיון הזה, לא קישרת את הערוצים לתוכנה.Cheetah כתב:לא מבין את זה.. התוכנה עובדת יפה מאוד, מורידה את לוח המשדרים עבור הוט בדיוק כמו שהגדרתי לה.
אני כבר ממש נואש, שום תוכנת מדיה סנטר לא עובדת לי כמו שצריך עם עדכוני EPG....
- Cheetah
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
היי אייל,
הצלחתי לבצע שיוך ללוח המשדרים אבל רק עבור מספר מצומצם של ערוצים.
למחרת שהדלקתי את המחשב והמדיה סנטר - הכל נעלם, כל הערוצים ששייכתי פשוט אופסו לברירת מחדל (ללא שום תוכן)
כרגע, המצב הוא כזה שיש לי 20 תחנות שאני מנסה להוריד מהרשת, ותמיד שהוא מגיע לתחנה האחרונה וכותב שהוא הוסיף נגיד.. "סה"כ 56 תוכניות נוספו"
פה התוכנה נתקעת ולא מסיימת את תהליך הייבוא למדיה סנטר.
האם זה איזשהו באג שניתן לעקיפה? ואם כן אז איך?
ולמה התוכניות לא נשמרו לאחר אתחול המחשב?
ויש איזושהי דרך לגרום למדיה סנטר להפסיק לנסות לחפש תוכן להורדה מהרשת?
ועוד משהו.. התוכנה עצמה, באיזו שפה כתבת אותה? SQL יכול להיות? אתה צריך עזרה עם הקוד?
הצלחתי לבצע שיוך ללוח המשדרים אבל רק עבור מספר מצומצם של ערוצים.
למחרת שהדלקתי את המחשב והמדיה סנטר - הכל נעלם, כל הערוצים ששייכתי פשוט אופסו לברירת מחדל (ללא שום תוכן)
כרגע, המצב הוא כזה שיש לי 20 תחנות שאני מנסה להוריד מהרשת, ותמיד שהוא מגיע לתחנה האחרונה וכותב שהוא הוסיף נגיד.. "סה"כ 56 תוכניות נוספו"
פה התוכנה נתקעת ולא מסיימת את תהליך הייבוא למדיה סנטר.
האם זה איזשהו באג שניתן לעקיפה? ואם כן אז איך?
ולמה התוכניות לא נשמרו לאחר אתחול המחשב?
ויש איזושהי דרך לגרום למדיה סנטר להפסיק לנסות לחפש תוכן להורדה מהרשת?
ועוד משהו.. התוכנה עצמה, באיזו שפה כתבת אותה? SQL יכול להיות? אתה צריך עזרה עם הקוד?
- shayoctave
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
לא ממש, הכל עובד ללא שום בעיה,eyal_123 כתב:אני אנסה בחודש הקרוב להוציא גרסא חדשה, יש לך בעיה ספציפית שבגללה אתה שואל?shayoctave כתב:אייל יש חדש בנוגע לאיזה עדכון או גירסה חדשה ?......
פשוט כל מערך הערוצים ב- YES השתנה לפני מספר שבועות
ובמספר ערוצים לא ניתן לשנות ל WALLA או HOT ( אני מנוי YES)
ואז כמובן אין עידכון ללוח באותם ערוצים.
חשבתי אולי נמצא תיקון שיאפשר משיכת תוכניות מהאתר של YES כמו בעבר,
ואז באמת הכל עבד בצורה מושלמת.
- dop54321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
+אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל לערוץ 1 וערוץ 4 ביס התוכנה מושכת את אותו לוח שידורים של ערוץ 4 ואז כל הלוח של ערוץ 4 נמצא גם בערוץ 1
- lebovitz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
הי,
בגירסת MP החדשה (1.3.0 ALPHA) יש אפשרות לזהות את ז'אנר התוכנית ובהתאם לצבוע באופן שונה את התוכנית בלוח השידורים.
ראיתי שוואלה אכן מקטלגים כל תוכנית לז'אנר.
אפשר שהתוכנה תמשוך גם את ההגדרה הזו ותוסיף אותה לקובץ ה-xmltv?
משהו בסגנון:
<category/>ספורט<category lang=he>
בגירסת MP החדשה (1.3.0 ALPHA) יש אפשרות לזהות את ז'אנר התוכנית ובהתאם לצבוע באופן שונה את התוכנית בלוח השידורים.
ראיתי שוואלה אכן מקטלגים כל תוכנית לז'אנר.
אפשר שהתוכנה תמשוך גם את ההגדרה הזו ותוסיף אותה לקובץ ה-xmltv?
משהו בסגנון:
<category/>ספורט<category lang=he>
- מחומא
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אפשר הסבר קצר?
לא הבנתי איך אני משתמש בזה בדיוק
אם זה משנה אני עם XBMC
ניסיתי להוריד לחצתי על זה ולא מצאתי איפה הלוח שידורים...
לא הבנתי איך אני משתמש בזה בדיוק
אם זה משנה אני עם XBMC
ניסיתי להוריד לחצתי על זה ולא מצאתי איפה הלוח שידורים...
- מחומא
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
הצלחתי לייצא לXMLTV אבל אני לא מבין דרך איזו תוכנה אני יכול להציג את זה כלוח שידורים
אם אפשר עזרה בבקשה, תודה...
אם אפשר עזרה בבקשה, תודה...
- oded2k
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
אייל,
יש חדש עם העדכון גרסא ?
אני מאוד אשמח לתיקון שכבר עשית לוקאלית אצלך כדי שהתוכנה תעבוד בפעם הראשונה מהמתזמן ולא יהיה צריך להפעיל אותה ידנית כל פעם..
תודה,
עדי.
יש חדש עם העדכון גרסא ?
אני מאוד אשמח לתיקון שכבר עשית לוקאלית אצלך כדי שהתוכנה תעבוד בפעם הראשונה מהמתזמן ולא יהיה צריך להפעיל אותה ידנית כל פעם..
תודה,
עדי.
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי זמן להוציא גרסא "רשמית" חדשה, אבל כדי לתקן את הבאג ההוא, אפשר להחליף את הקבצים בקבצים שבקובץ ראר הזה:
http://www.24sec.net/temp/totalEPG.rar
http://www.24sec.net/temp/totalEPG.rar
- thealon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
יש אפשרות לתמיכה בwindows 8 ?
התכנה עובדת ב win 8 אבל הערוצים לא מופיעים במדיה סנטר
התכנה עובדת ב win 8 אבל הערוצים לא מופיעים במדיה סנטר
-
eyal_123
-
- חבר פעיל מאוד

שייכת את הערוצים כמו שמוסבר בתחילת הדיון הזה?
- thealon
-
- חבר שרק התחיל

זהו שאין ערוצים לשייך,הם פשוט לא מופיעים ב edit listing
- oded2k
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
תודה רבה על הקבצים בלינק, זה אכן פתר את הבעייה.
- thealon
-
- חבר שרק התחיל

פתאום התחיל לעבודthealon כתב:יש אפשרות לתמיכה בwindows 8 ?
התכנה עובדת ב win 8 אבל הערוצים לא מופיעים במדיה סנטר...
אייל,תודה רבה על התוכנה הנהדרת
- דן-מ
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
עד היום עבדתי עם המדיה סנטר של ויסטה, מאוד נהנתי.
שדרגתי את המערכת ל- Windows 8 ושמחתי מאוד לגלות את התוכנה TotalEpg
כל הכבוד! תודה לאייל.
הכל עובד,
אבל
משום מה כל לוח השידורים שלי זז שעה אחת אחורה!
בדקתי את השעון ובדקתי את איזור הזמן, הכל תקין, (אמנם בהתקנה הראשונית של ה- TOTALEPG, איזור הזמן לא הוגדר נכון, אבל תקנתי!)
מה יכולה להיות הבעיה!?
תודה
שדרגתי את המערכת ל- Windows 8 ושמחתי מאוד לגלות את התוכנה TotalEpg
כל הכבוד! תודה לאייל.
הכל עובד,
אבל
משום מה כל לוח השידורים שלי זז שעה אחת אחורה!
בדקתי את השעון ובדקתי את איזור הזמן, הכל תקין, (אמנם בהתקנה הראשונית של ה- TOTALEPG, איזור הזמן לא הוגדר נכון, אבל תקנתי!)
מה יכולה להיות הבעיה!?
תודה
- דן-מ
-
- חבר שרק התחיל

מצאתי את הפתרון
מצאתי את הפתרון:
1. להריץ את ה- TOTALEPG
2. להיכנס ללשונית PROVIDER.
3. לבחור את ה- PROVIDER אתו עובדים וללחוץ על EDIT.
4. איפה שרשום "Add To Start Time" לשנות מ- "-180" ל- "-120" כדי לתקן את הפרש הזמן - 60 דקות.
שוב תודה על היוזמה, יש לי עכשיו מערכת WINDOWS 8 מדהימה עם מדיה סנטר ולוח שידורים!
1. להריץ את ה- TOTALEPG
2. להיכנס ללשונית PROVIDER.
3. לבחור את ה- PROVIDER אתו עובדים וללחוץ על EDIT.
4. איפה שרשום "Add To Start Time" לשנות מ- "-180" ל- "-120" כדי לתקן את הפרש הזמן - 60 דקות.
שוב תודה על היוזמה, יש לי עכשיו מערכת WINDOWS 8 מדהימה עם מדיה סנטר ולוח שידורים!
- YAG
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
דן-מ.
איך יש לך טלוויזיה ב media center? בניסיון להגדיר tv signal, הוא לא מצליח לקבל ממיקרוסופט שום מידע, ולכן הוא לא מגדיר ערוצים אצלי. אם היו ערוצים, לא היתה בעיה לשייך להם מידע מ total epg אבל אני עוד לא שם...
איך יש לך טלוויזיה ב media center? בניסיון להגדיר tv signal, הוא לא מצליח לקבל ממיקרוסופט שום מידע, ולכן הוא לא מגדיר ערוצים אצלי. אם היו ערוצים, לא היתה בעיה לשייך להם מידע מ total epg אבל אני עוד לא שם...
- דן-מ
-
- חבר שרק התחיל

גם אצלי כאשר הגדרתי את איזור העבודה כישראל והמיקוד 00000YAG כתב:דן-מ.
איך יש לך טלוויזיה ב media center? בניסיון להגדיר tv signal, הוא לא מצליח לקבל ממיקרוסופט שום מידע, ולכן הוא לא מגדיר ערוצים אצלי. אם היו ערוצים, לא היתה בעיה לשייך להם מידע מ total epg אבל אני עוד לא שם......
אז הוא לא הצליח להוריד מידע - כי אין!
אבל המשכתי הלאה להגדיר את כרטיסי הטלוזיה אשר מחוברים לי לממרים (של הוט במקרה שלי)
ואת שלט ה- MCE.
ככה שלבסוף תגיע למצב שאתה רואה טלוזיה בלי לוח שידורים, אבל יכול לעבור בצורה ידנית בין הערוצים.
עכשיו ה- TOTALEPG נכנס לתמונה, אתה מגדיר את הערוצים שאתה רוצה לקבל את לוח השידורים,
ומריץ את ההורדה. כאשר ה- TOTALEPG מסיים את ההורדה של לוח השידורים הוא מייבא אותם ישירות ל- Meida Center!
אבל כמובן שיש לך עבודה לעשות (חד פעמית) ב- MEIDA CENTER כדי לראות אותם:
1. תפתח את המדיה סנטר.
2. בתפריט תכנס ל- GUIDER - כמובן תראה שיש שם ערוצים ללא מידע 1-999
3. תסמן ערוץ שאתה הולך לעבוד איתו, תלחץ בשלט על i או קליק ימין עם העכבר.
4. בתפריט הנפתח תבחר - Edit Chanel.
5. בחלון המתקבל תבחר Edit Listing.
6. תקבל רשימה ארוכה של ערוצים, אני ממליץ כאן לעבוד עם מקלדת וללחוץ 999 כדי להגיע לסוף הרשימה ואז אתה צריך לבחור את הערוץ שרשום עליו XXX-TOTALEPG, כאשר ה-XXX זה שם הערוץ המדובר!
7. שמור.
8. תחזור על צעדים 3-7 עבור כל ערוץ! כן אני יודע, זה מעצבן, אבל שוב, אתה עושה את זה פעם אחת ומתחיל להנות! אני נהנה!
אז שוב, נקודת ההתחלה שלך צריכה להיות, שאתה רואה טלוזיה ללא לוח שידורים ויכול לעבור בין הערוצים אפילו שהם לא הוגדרו. אני ממליץ בשביל הלימוד, קודם להגדיר ב- TOTALEPG רק ערוץ אחד ולנסות להגיע למצב שאתה רואה אותו במדיה סנטר כדי לחסוך זמן...
בהצלחה!
דן