חברת סמסונג מציגה במסכים החכמים ובנגני הבלו-ריי מתוצרתה, שירות VOD אשר מאפשר לצפות בשוברי קופות הוליוודים, סרטי ילדים והמון הופעות חיות - הכל בסלון הביתי ובנוחות מקסימלית. לקחנו את השירות לנסיעת מבחן.

ברשותי פלזמה סמסונג e550pixies כתב:יש יציאת SPDIF מהטלוויזיה, אותה אתה מחבר לכניסה ברסיבר.
בדגמים נבחרים (וברסיברים תומכים), יש אפשרות להעביר את זה גם דרך כבל ה-HDMI עצמו ללא חיבור נוסף.
זה נקרא HDMI ARC. עוד קצת על זה:
http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/arc.aspx...

pixiespixies כתב:על פי המדריך למשתמש של הטלוויזיה, יש לה יציאה כזו והיא נקראת (DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL. כמו כן, היא תומכת ב-ARC ביציאה HDMI 2.
הרסיבר שלך אינו תומך ב-ARC, אך יש לו כניסות אופטיות....
Guy1860 כתב:SmartVOD
שאלה לי אליך. נניח ואביא מאנגליה נגן סמסונג שתומך ב-VOD שלכם, נניח את ה-E5000, האם אוכל להתקין עליו את האפליקציות שלכם, ביניהם כמובן את ה-VOD? האם תהיה לי בעיה בתמיכה בעברית?
דרך אגב, לטעמי בחירה גרועה לשדר בסטריאו במקום AC3 - נראה לך שמשתמש ששומע את הסרט דרך הרמקולים של הטלויזיה יבחין בין מיקסדאון מ-AC3 מול סטריאו רגיל? אתה משווה את זה מול החוויה שמפסיד מי שמחבר את הטלויזיה שלו לרסיבר ק"ב?
אתה מפסיד את הבידול שיש לך מול סרטי ה-HD של יס למשל.....[/quote]
נכון מאוד.
חבל, כי אותי סמסונג איבדה.
חלק מהחוויה של קולנוע ביתי זה הסאונד, ובלעדיו זה נשמע רע.
אמשיך עם yes
אומנם רק hd אבל את הסאונד המשובח שמגיע ממערכת הרמקולים הביתית, לא אחליף באיכות שמע חובבנית....
pixiespixies כתב:על פי המדריך למשתמש של הטלוויזיה, יש לה יציאה כזו והיא נקראת (DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL. כמו כן, היא תומכת ב-ARC ביציאה HDMI 2.
הרסיבר שלך אינו תומך ב-ARC, אך יש לו כניסות אופטיות....

קישור ישירtzah כתב:SmartVOD
יש לי מס' שאלות :
1 - תכלס ,האם השירות פעיל ועובד או עדיין לא ? (לא ברור).
2 - אתם לא חוששים מבעיות חוקיות הנוגעות לזכויות יוצרים ?
3 - מהו המחיר הסופי לצרכן ?
4 - מדוע התשלום במתבצע באמצעות כרטיס אשראי ?
5 - האם כל התכנים מכילים תרגום בשפה העברית ?
אשמח לתשובות...