עדכון מניו יורק - באפל סטור מוכרים כבר היום אייפון 5 Unlocked
-
Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לפי הבנתי, בארה"ב אייפון סים פרי (אנלוק) נמכר אך ורק בחנויות רשמיות של אפל (Apple Stores).
http://www.apple.com/retail/storelist/
לפי מה ששמעתי מאנשים שנמצאים שם עכשיו, יש כרגע בעיות מלאי.
http://www.apple.com/retail/storelist/
לפי מה ששמעתי מאנשים שנמצאים שם עכשיו, יש כרגע בעיות מלאי.
כל אלה שמנסים לא לקנות לא באפל סטור בארה"ב, אני לא מבין למה הם חושבים שימכרו להם סים פרי בחנות של רשת כשהטלפון רק התחיל להימכר? למה שרשת תחזיק סים פרי מיום ההשקה לא ללקוחות שלה? הם צריכים להחזיק טלפונים רק בשביל הלקוחות שלהם.
זה היה ודאי שיהיו בעיות מלאי באפל סטור, מעניין מתי זה יפטר.
זה היה ודאי שיהיו בעיות מלאי באפל סטור, מעניין מתי זה יפטר.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תנו לי לעשות לכם קצת סדר:
ביקרתי ביומיים האחרונים בכל האפל סטור במנהטן.
ניתן לקנות (בכפוף למלאי מאוד מצומצם ועמידה בתור) מכשירים של At&t , Verizon, Sprint
כמו שרשמו לפני, ישנם שני דגמים:
A1428 - AT&T
A1429 - VERIZON
את כל אחד מהדגמים ניתן לקנות עם חוזה וללא חוזה. מכשיר ללא חוזה נמכר בין 650-850 דולר.
המכשירים שנמכרים עם ובלי חוזה זהים.
אין צורך להיות מנוי של אחת הרשתות בשביל לרכוש את המכשיר. ניתן אפילו לרכוש מכשיר ללא חוזה והצטרף לאחר מכן.
לגבי סים פרי - בכל חנות נאמר לי אחרת. לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו, שני המכשירים פתוחים GSM מחוץ לארה"ב. המכשיר של VERIZON פתוח גם בארה"ב.
אני רכשתי מכשיר של AT&T. ברגע שאקבל את הסים של סלקום אדווח אם עובד...
ביקרתי ביומיים האחרונים בכל האפל סטור במנהטן.
ניתן לקנות (בכפוף למלאי מאוד מצומצם ועמידה בתור) מכשירים של At&t , Verizon, Sprint
כמו שרשמו לפני, ישנם שני דגמים:
A1428 - AT&T
A1429 - VERIZON
את כל אחד מהדגמים ניתן לקנות עם חוזה וללא חוזה. מכשיר ללא חוזה נמכר בין 650-850 דולר.
המכשירים שנמכרים עם ובלי חוזה זהים.
אין צורך להיות מנוי של אחת הרשתות בשביל לרכוש את המכשיר. ניתן אפילו לרכוש מכשיר ללא חוזה והצטרף לאחר מכן.
לגבי סים פרי - בכל חנות נאמר לי אחרת. לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו, שני המכשירים פתוחים GSM מחוץ לארה"ב. המכשיר של VERIZON פתוח גם בארה"ב.
אני רכשתי מכשיר של AT&T. ברגע שאקבל את הסים של סלקום אדווח אם עובד...
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, אז פצירה ומספריים והמיקרו הפך לננו. עובד!
[/img]
[/img]
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

אני רכשתי בחנות בסוהו. יש מלאי שמתחדש על בסיס יומי בכל החנויות, אבל אי אפשר לדעת מתי.Itsik_G כתב:אלי, באיזה חנות רכשת בסוף ומה מצב המלאי?
יש כל מיני דיווחים שבחנויות של אפל טוענים שאין במלאי ואין צפי מתי יהיה....
צריך פשוט מזל להגיע בזמן שהגיע המלאי ולעמוד בתור.
יש כמות אדירה של סינים ששותה את המלאי בכל החנויות, לדעתי בשביל למכור אחר כך בסין. בתור שאני עמדתי היו מאות סינים, רובם לא דוברים אפילו אנגלית, והתקשו להסביר למוכר מה הם רוצים. ברגע שיש מלאי חדש הם מפיצים בטלפון את השמועה והמלאי מתחסל תוך בזמן קצר.
מפתח בבוקסי
בוקר טוב!
יש לי כרגע מספר חברים בארה''ב שחוזרים בעוד כחודש לארץ ואני מעוניין שהם ייקנו בשבילי אייפון 5.
מה אני אמור לבקש מהם, שהם יבקשו בחנות? האם באמת ניתן לקנות באפל סטור בלי בעיות?
בסופו של דבר אני מעוניין בSIM FREE, 16GB, שיעבוד ללא בעיות בכל רשת בישראל, פלאפון אורנג הוט מובייל וכדומה..
אשמח אם תוכלו לעזור לי במהרה.
חג שמח ושבוע טוב!
יש לי כרגע מספר חברים בארה''ב שחוזרים בעוד כחודש לארץ ואני מעוניין שהם ייקנו בשבילי אייפון 5.
מה אני אמור לבקש מהם, שהם יבקשו בחנות? האם באמת ניתן לקנות באפל סטור בלי בעיות?
בסופו של דבר אני מעוניין בSIM FREE, 16GB, שיעבוד ללא בעיות בכל רשת בישראל, פלאפון אורנג הוט מובייל וכדומה..
אשמח אם תוכלו לעזור לי במהרה.
חג שמח ושבוע טוב!
היstheking כתב:בעוד שבוע אמור לצאת דגם זהה של ורזיון לחברת CRICKET שאמורה למכור את דגם 16G ב 499 דולר +מס. לפי מה שהבנתי יהיה פתוח לרשתות GSM כמו שורזיון פתוח.
http://www.mycricket.com/cell-phones/de ... hite?gsadb...
אני די מעוניין לרכוש מהם את האייפון בימים הקרובים, אך לא בטוח האם אכן ישנה תמיכה בכרטיסי סים מחוץ לארהב.
ראיתי באחד הפורומים שמשתמש התלונן על כך שהאייפון של קריקט לא מצליח להתחבר לרשת המקומית שלו עם סים של החברה שלו (באנגליה)... כותב לו כל הזמן ״searching״ אך לא כותב שהסים לא נתמך.
מעבר לזה לא מצאתי מידע שיכול לעזור.
האם יש לך מידע כלשהו שיכול לעזור לי לגבש החלטה האם כדאי לרכוש או לוותר?
יכול להיות שההודעה שלי לא הייתה ברורה מספיק אז אנסה לחדד:mp3lll כתב:פשוט תקרא את האשכול, לא סתם יש כאן 5 דפים.
הוא נמכר בסים פרי ב US....
אני שואל לגבי האייפון של חברת cricket, אשר לפי פרסומים אכן נמכר בארהב, עם אפשרות להכניס סים זר, אך רק מחוץ לארהב הסים אמור להתמך, אולם לפי פרסומים בפורומים אחרים, כאמור, נראה שיש כאלה שנתקלו בבעיות איתו.
לכן רציתי לברר אם יש מידע לגבי פעילות האייפון הנ״ל בארץ או מחוץ לארץ (לא בארהב).
שאלתי אחרי שעברתי על חמשת העמודים, בהם קריקט הוזכרה רק פעם אחת, בתגובה אותה ציטטתי בהודעה הקודמת שלי.
אודה לאלה שיוכלו להבהיר את העניין.
iphone 5 שנקנה בפריפייד מ Cricket
עדכון חם ,
אתמול חזרתי מטיול מארה"ב ורכשתי את האייפון 5 מרשת קריקט (מוכרים במספר מקומות בלבד) בעלות של 600 דולר כולל מס ותוכנית לחודש שלם כולל שיחות וסמס בתוך ארה"ב וחבילת גלישה של 2.5 גיגה שניצלתי במהלך הטיול.
היום הצלחתי להפעיל אותו עם ננו סים של הוט מובייל שנרכש בבוקר - תהליך קצת מורכב מאחר ובמשך כשעתיים כולל ריסטור לא היתה קליטה וחשבתי שהלך הכסף.
לאחר משחק עם ההגדרות במכשיר וניתוק כלל הפרמטרים בהגדרות>כללי>סלולרי הצלחתי להכנס לחיפוש ידני של רשתות סללוריות ומשם הצלחתי להגדיר את הוט מובייל.
כרגע עובד תקין - מחזיק אצבעות שלא ישתבש משהו בימים הקרובים..
אתמול חזרתי מטיול מארה"ב ורכשתי את האייפון 5 מרשת קריקט (מוכרים במספר מקומות בלבד) בעלות של 600 דולר כולל מס ותוכנית לחודש שלם כולל שיחות וסמס בתוך ארה"ב וחבילת גלישה של 2.5 גיגה שניצלתי במהלך הטיול.
היום הצלחתי להפעיל אותו עם ננו סים של הוט מובייל שנרכש בבוקר - תהליך קצת מורכב מאחר ובמשך כשעתיים כולל ריסטור לא היתה קליטה וחשבתי שהלך הכסף.
לאחר משחק עם ההגדרות במכשיר וניתוק כלל הפרמטרים בהגדרות>כללי>סלולרי הצלחתי להכנס לחיפוש ידני של רשתות סללוריות ומשם הצלחתי להגדיר את הוט מובייל.
כרגע עובד תקין - מחזיק אצבעות שלא ישתבש משהו בימים הקרובים..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Re: iphone 5 שנקנה בפריפייד מ Cricket
תודה רבה!stheking כתב:עדכון חם ,
כרגע עובד תקין - מחזיק אצבעות שלא ישתבש משהו בימים הקרובים.....
אם יתאפשר לך לפרט מעט על תהליך שינוי ההגדרות, אודה מאוד (:
ראה פיסקה שלישית - פשוט ניתקתי את כל הגדרות הסלולר ואז התאפשר לי לבצע חיפוש ידני של רשתוות בהגדרות>מפעיל ומשם בחרתי את הוטמובייל.Igor21 כתב:תודה רבה!stheking כתב:עדכון חם ,
אם יתאפשר לך לפרט מעט על תהליך שינוי ההגדרות, אודה מאוד (:...
לאחר ההגדרה אישרתי חזרה את כל הגדרות הסלולר והכל עובד תקין כולל חיפוש רשתות שהחזרתי למצב אוטומטי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
נראה שבאמת יש הרבה ביקוש כי אנשים ששלחתי עדיין לא מוצאים אייפון 5 זמין בחנויות אפל (לא ב-NYC).
המכשיר נקנה בחנות של Cricket בבאפלו ליד מפלי ניאגרה.oferlaor כתב:נראה שבאמת יש הרבה ביקוש כי אנשים ששלחתי עדיין לא מוצאים אייפון 5 זמין בחנויות אפל (לא ב-NYC)....
בשבוע שעבר עברתי ב 2 חנויות של אפל בניו יורק (שדירה ה 5 ו גרנדסנטרל ) ויש שלט גדול בכניסה לכל חנות שאין מכשירים ורכישה ניתן לבצע דרך הזמנה מוקדמת באתר של אפל ולמחרת יחכה לך מכשיר בחנות שתציין בהזמנה.
תודה על התגובה!stheking כתב:ראה פיסקה שלישית - פשוט ניתקתי את כל הגדרות הסלולר ואז התאפשר לי לבצע חיפוש ידני של רשתוות בהגדרות>מפעיל ומשם בחרתי את הוטמובייל.Igor21 כתב:תודה רבה!stheking כתב:עדכון חם ,
לאחר ההגדרה אישרתי חזרה את כל הגדרות הסלולר והכל עובד תקין כולל חיפוש רשתות שהחזרתי למצב אוטומטי...
שאלה נוספת ברשותך,
משתמשים שרכשו אייפון 5 מחברת ספיריט בארהב, נתקלו בבעיה עם משלוח הודעות סמס בארץ,
האם יש חלילה זכר לתופעה?
בנוסף, בתפריט ההגדרות הכללי אין אפשרות של סלולר, האם הכוונה ל״רשת״?
לא ניתקלתי בבעיה של סמס עדיין.Igor21 כתב:תודה על התגובה!stheking כתב:ראה פיסקה שלישית - פשוט ניתקתי את כל הגדרות הסלולר ואז התאפשר לי לבצע חיפוש ידני של רשתוות בהגדרות>מפעיל ומשם בחרתי את הוטמובייל.Igor21 כתב:תודה רבה!stheking כתב:עדכון חם ,
לאחר ההגדרה אישרתי חזרה את כל הגדרות הסלולר והכל עובד תקין כולל חיפוש רשתות שהחזרתי למצב אוטומטי...
שאלה נוספת ברשותך,
משתמשים שרכשו אייפון 5 מחברת ספיריט בארהב, נתקלו בבעיה עם משלוח הודעות סמס בארץ,
האם יש חלילה זכר לתופעה?
בנוסף, בתפריט ההגדרות הכללי אין אפשרות של סלולר, האם הכוונה ל״רשת״?...
לגבי ההגדרות אכן הכוונה ל״רשת״.