שרשור תגובות: IFA 2012 - סטרימרים ותלת מימד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

digworld כתב:לא יודע מה יש בפנים אבל זה עובד !
פותח אותו לבדוק ...
...
אל תדליק אותנו יש לנו לב חלש
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

חיכיתי לדור החדש של הסטרימרים וסוף סוף הוא מגיע.
מתי הסטרימרים שמוכרזים עכשיו מגיעים לשוק?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

niko כתב:
molvy כתב:אני הייתי רוצה לראות יכולות סטרימינג משופרות במסכים עצמם ללא צורך בחיבור סטרימר למסך.

לדעתי הסטרימר זה יצור שאין לו הצדקה בעולם המסכים החכמים והחדשים משהו כמו האנטימחיקון של שנות השבעים, או הוידאו טייפ בעידן ההקלטות הדיגיטליות שהממירים החדשים מאפשרים.

כאחד שיש לו בבית שלושה סטרימרים אני ממתין ליום בו אוכל לוותר עליהם כאשר ארכוש מסך חכם יותר (אני היום עם CRT!! בגלל השידור הגורף כמעט ב 4:3 ולא ב 16:9)
...
יש לי תחושה שאתה מחכה כל הזמן לדבר הבא שייצא והוא יהיה מושלם...... :roll:
אתה מספיק זמן באתר לדעת שמי שמחכה לדבר הבא ואז יקנה, אף פעם לא קונה 8)
מחכה למסך עם סטרימר
מחכה לשידורי 16:9-שכחת איפה אתה חי :עצוב:

בינתיים אנשים נהנים כבר שנים מסרטים ב-hd ואתה מחכה.....

טוב יצא לי קצת ברוטאלי, מתנצל (f)

אם אני לא מתבלבל אתה חובב סרטים לא קטן.
...
אז ככה אני אמנם חובב סרטים לא קטן ולכןיש לי חדר הקרנה עם מקרן HD ומחשב יעודי שכלל יותר מ 12טרה נפח דיסק.

אז לומר שאני לא נהנה מסרטית תהייה הגזמה מסויימת.

אני לעומת זאת צרכן טלוויזיה מאוד קטן לא מחובר לכבלים ורואה כמעט רק את ערוץ השידור הציבורי כך שאני מסתפק בטלויזית ה CRT הוותיקה והטובה שישי לי בחדר שינה .... בסלון אין לי טלוויזיה.

לגבי סטרימרים כחלק אינטגרלי במסך. אם אני רואה נכון אז חלק גדול מהמסכים של היום נותנים רמה כזו או אחרת של צפייה בתכנים מגנטיים (קבצי AVI וקבצי MKV) וזאת ללא צורך בסטרימר אלא רק בחיבור לרשת הביתית או חיבור של דיסק קשיח דרך כניסת ה USB של המסך.

אמת שנכון לעכשיו יש בעייה עם הצגת תרגומים בעברית על חלק מהמסכים! אבל אם זה לא סטרימר קטן בתוך הטלוויזיה אז ככול הנראה יש לי בעיית הבנה מה זה סטרימר (עופר זה בשבילך!). יתירה מזאת אני די בטוח שבטווח הלא רחוק (שנה בערך מהיום) מסכי תלת מימד יידעו להציג קבצי סרטים בפורמט של תלת מימד

אני חושב שאם תהייה אפשרות הצגת תרגומים בעברית על גבי המסכים היכולות שהל המסכים היום יהיו מספיקות לרוב רובה של האוכלוסייה (פרט לכמה משוגעים לעניין כמונו). .

לגבי 4:3 אני לא מצליח לראות פורמט 4:3 על מסכי 16:9 האנשים שמנים נמוכים והכול מרוח אופקית. באירופה עברו זה מכבר לשידור 16:9 ואני מאמין שגם בארץ יעברו לשידור כזה בשלב מסויים. לכן אני לא רואה כל סיבה הגיונית לרכוש היום מסך 16:9 שבו אראה תמונה מעוותת. במידה וה DTT יחל להעביר תכנים ב HD או אז יהיה זה טריגר עבורי לרכוש מסך 16:9.

אז אני ממש לא מחכה כדי להנות מתכנים שאני אוהב..... והברוליות שיצאה לך לא ממש היתה במקום

אז במקום להתווכח אני מציע..... :beer:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

digworld כתב:לא יודע מה יש בפנים אבל זה עובד !
פותח אותו לבדוק ...
...
ממתינים בסבלנות.

יש לציין כי חברת TViX הייתה אמורה להציג סטרימר חדש עם תמיכה בתלת מימד בסוף יולי האחרון וזאת על ידי שימוש במעבד חדש של Sigma Designs ועוד סטרימר עם מעבד מסוג Realtek, אך מאז החברה לא מראה סימני חיים בעדכונים באתר שלה וגם אני לא בנסיונות ליצור קשר עימם. החברה לא תופיע בתערוכת IFA 2012 הקרבה וגם לא ב- CES 2013.
חשוב לומר כי ייתכן והסטרימר שהוצג על ידי digworld באמת מנגן תלת מימד, אך זה לא חידוש. כל מי שרכש סטרימר מבוסס Realtek RTL1186 כמו ה- Xtreamer Prodigy או ה- HiMedia HD900B אשר הוצגו כבר לפני כמעט שנה, נהנה כבר שנה מתכני Blu-ray 3D MVC...
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 29/11/2012 7:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

molvy כתב:
niko כתב:
molvy כתב:אני הייתי רוצה לראות יכולות סטרימינג משופרות במסכים עצמם ללא צורך בחיבור סטרימר למסך.

לדעתי הסטרימר זה יצור שאין לו הצדקה בעולם המסכים החכמים והחדשים משהו כמו האנטימחיקון של שנות השבעים, או הוידאו טייפ בעידן ההקלטות הדיגיטליות שהממירים החדשים מאפשרים.

כאחד שיש לו בבית שלושה סטרימרים אני ממתין ליום בו אוכל לוותר עליהם כאשר ארכוש מסך חכם יותר (אני היום עם CRT!! בגלל השידור הגורף כמעט ב 4:3 ולא ב 16:9)
...
יש לי תחושה שאתה מחכה כל הזמן לדבר הבא שייצא והוא יהיה מושלם...... :roll:
אתה מספיק זמן באתר לדעת שמי שמחכה לדבר הבא ואז יקנה, אף פעם לא קונה 8)
מחכה למסך עם סטרימר
מחכה לשידורי 16:9-שכחת איפה אתה חי :עצוב:

בינתיים אנשים נהנים כבר שנים מסרטים ב-hd ואתה מחכה.....

טוב יצא לי קצת ברוטאלי, מתנצל (f)

אם אני לא מתבלבל אתה חובב סרטים לא קטן.
...
אז ככה אני אמנם חובב סרטים לא קטן ולכןיש לי חדר הקרנה עם מקרן HD ומחשב יעודי שכלל יותר מ 12טרה נפח דיסק.

אז לומר שאני לא נהנה מסרטית תהייה הגזמה מסויימת.

אני לעומת זאת צרכן טלוויזיה מאוד קטן לא מחובר לכבלים ורואה כמעט רק את ערוץ השידור הציבורי כך שאני מסתפק בטלויזית ה CRT הוותיקה והטובה שישי לי בחדר שינה .... בסלון אין לי טלוויזיה.

לגבי סטרימרים כחלק אינטגרלי במסך. אם אני רואה נכון אז חלק גדול מהמסכים של היום נותנים רמה כזו או אחרת של צפייה בתכנים מגנטיים (קבצי AVI וקבצי MKV) וזאת ללא צורך בסטרימר אלא רק בחיבור לרשת הביתית או חיבור של דיסק קשיח דרך כניסת ה USB של המסך.

אמת שנכון לעכשיו יש בעייה עם הצגת תרגומים בעברית על חלק מהמסכים! אבל אם זה לא סטרימר קטן בתוך הטלוויזיה אז ככול הנראה יש לי בעיית הבנה מה זה סטרימר (עופר זה בשבילך!). יתירה מזאת אני די בטוח שבטווח הלא רחוק (שנה בערך מהיום) מסכי תלת מימד יידעו להציג קבצי סרטים בפורמט של תלת מימד

אני חושב שאם תהייה אפשרות הצגת תרגומים בעברית על גבי המסכים היכולות שהל המסכים היום יהיו מספיקות לרוב רובה של האוכלוסייה (פרט לכמה משוגעים לעניין כמונו). .

לגבי 4:3 אני לא מצליח לראות פורמט 4:3 על מסכי 16:9 האנשים שמנים נמוכים והכול מרוח אופקית. באירופה עברו זה מכבר לשידור 16:9 ואני מאמין שגם בארץ יעברו לשידור כזה בשלב מסויים. לכן אני לא רואה כל סיבה הגיונית לרכוש היום מסך 16:9 שבו אראה תמונה מעוותת. במידה וה DTT יחל להעביר תכנים ב HD או אז יהיה זה טריגר עבורי לרכוש מסך 16:9.

אז אני ממש לא מחכה כדי להנות מתכנים שאני אוהב..... והברוליות שיצאה לך לא ממש היתה במקום

אז במקום להתווכח אני מציע..... :beer:
...
אם היית מפרט לא הייתי כותב כלום :)
פשוט אני מכיר כאלו שמחכים למסך/מקרן/סטרימר הבא שיצא ואז הם יחליפו את הוידאו וה-29 אינץ׳, אז
בפורום לקרוא על כאלו היה לי מוזר.
קבל התנצלותי (f)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

niko

הכול ברוח טובה

לא חשבתי לרגע שאתה מדבר מתוך רוע לב.

לכן השקעתי בכתיבת התשובה

ההתנצלות יותר ממתקבלת .....שבת שלום :אחלה:

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

Re: TVIX S2 3D

שליחה

digworld כתב:יש לי דוגמה עובדת !
...
מה זה?
?יש tvix חדש ואני לא מכיר ?! 8O

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

האתגר זה לנגן את זה מהרשת. 3d יש כבר כמה פתרונות, אבל הם לא עובדים מספיק טוב ברשת.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

Re: TVIX S2 3D

שליחה

digworld כתב:יש לי דוגמה עובדת !
...
מה חדש עם זה?

עושה רושם שהדגם הזה S2 כאילו "נעלם" מעייננו.

הוא גם לא מופיע באתר יצרן. :?

זיו, מדוע?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

טלHD,
כנראה מהסיבה שרשמתי בהודעה הקודמת, החברה כנראה לא ממש קיימת.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

קיימת או לא, העיקר שהיא ממשיכה ליצר...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

שי-כ,
הסטרימר הזה יוצר כנראה לפני כמה חודשים עם מעבד בין כמעט שנתיים. זה לא סימן חיים עבורי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

השאלה מבחינתי זה אם זה עובד או לא.

הלוואי והיה לפני שנתיים מכשיר עובד...

ה s2 לא מבוסס אנדרויד, נכון?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אני לא יודע, אבל אני לא חושב שזה משנה. הסטרימר הזה לא יצא כנראה לעולם למכירה וגם אם כן, תמיכה מהיצרן כנראה תהיה מינימלית עד כדי לא קיימת.
חוץ מזה, לקנות סטרימר כיום עם מעבד בין כמעט שנתיים אשר לא מסוגל לנגן תכני תלת מימד מהרשת, לא נשמע כמו החלטה נבונה, במיוחד כאשר יש דור חדש של סטרימרים אשר יוכרז בתערוכת IFA 2012 אשר נפתחת עוד פחות משבוע.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

אלא אם המחיר מצידק את הרכישה, ואין לך צורך בתלת מימד מהרשת
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

עם הסטורית המחירים של מוצרי TViX, מתקשה להאמין שהמחיר שלו יהיה תחרותי יותר מסטרימרים אחרים - ולא חסר כאלו שכבר הוכיחו את עצמם, כמו Xtreamer, PopBox V8, BOXEE BOX, TViX S1, Dune TV-101, Popcorn Hour A-210 ועוד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ללא תלת מימד מהרשת לא עשינו כלום. יש כבר כמה פתרונות לתלת מימד מ usb.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

מה שאני אומר, שתמיד יש קהל יעד שאפשר לכוון אליו.
רק שאם החברה לא משחררת עדכונים ו/או מספקת תמיכה, המוצר כנראה לא יתפוס...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

זה לא רק עדכונים ותמיכה שחסרים, אלא גם מחיר תחרותי, יכולות וחדשנות בשוק.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

ziv_r כתב:שי-כ,
הסטרימר הזה יוצר כנראה לפני כמה חודשים עם מעבד בין כמעט שנתיים. זה לא סימן חיים עבורי.
...
זיו,
זו היתה הלצה...
אני גם ככה התייאשתי מהחברה הזו לאחר חוסר התמיכה ב 6500 כשנה אחרי שקניתי אותו.
הסטרימר הבא שלי כנראה יהיה Dune. לכן אני מחכה להפתעות התערוכה :mrgreen:

נ.ב. - אתה נוסע לדווח לנו מהשטח?

חזור אל “חדשות HT”