שרשור תגובות: מסך ראשון בארץ בתלת מימד ללא משקפיים וב-4K
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,
אחלה הופעה, ואחלה של סקירה.
מתחיל להיות סוג של ידוע בציבור...
ההרגשה בפנים שאתה רואה תכנים באיכויות גבוהות היא סוג של פליאה, התבוננות בעולם יפה יותר, מראה לאליסה בארץ הפלאות
הגזמתי אבל כן.
מבין, וחווה את זה על בסיס יומי עם המסך הדי חדש שלי והכניסה המאוחרת שלי לעולם התכנים באיכויות גבוהות.
אי אפשר להסביר את זה. זה כמו שאמרתי לא מזמן שראיתי את פרינג במהדורת הבלוריי של 10GB לפרק הראשון
נדפק לי השכל, איזה צבעים, איזה חדות,השיער של נינה היה נראה ג'ינג'י מדהים כאילו היא ליידי' ושל אולביה איזה בלונד
נגמרתי רק מהחדות...
הדבר היחיד שאני מבין ומרגיש זה שאני רוצה יותר איכותי ! כי אני רואה שיש עוד לאן להתקדם הלאה.
וברור שכולם צריכים לקוות תמיד ליותר, זה הרי הטכנולוגיה והבסיס האנושי, תמיד להתקדם...
אני בכלל מחכה ל 20K ! ו 120-240HZ !
אנחנו מתקדמים הלאה וזה טבעי.
כבר יש לנו 100 מגה באינטרנט במחיר שפוי
מי היה מאמין לזה לפני שנתיים שלוש... אני, בטוח שלא
וכבר היום אני צורך תכנים בגדלים האלה ויותר ומקווה וחולם תמיד ליותר,זה הטבע שלי, ואמור להיות של האנושות ,קידמה , הסתכלות הלאה.
וכבר עובדים שנים על שכבות כפולות ל BLU-RAY וגדלים כמו 200GB כבר בתכנון למעלה משנה.
ועוד ישנו ויחליפו כל שנה פורמטים, וחיבורים ישתנו וזה מעולה ! רק הלאה זה הכיוון הנכון !
וכבר היום אנחנו עם טרות של מידע וסרטים, בסך הכל נוסיף עוד
אחד החברים פה בפורום כבר עם ה 12TB מרופלק יום אחד גם אצלנו.... אצלי כבר בתכנון שנים.
ובחו"ל זה כבר נורמלי 12-24TB שרת אחסון. מתקדמים.
יאללה אני חושק לתוכן ומפנטז שנגיע כבר ליום ההוא.... בעזרת השד אצל כולנו
אחלה הופעה, ואחלה של סקירה.
ההרגשה בפנים שאתה רואה תכנים באיכויות גבוהות היא סוג של פליאה, התבוננות בעולם יפה יותר, מראה לאליסה בארץ הפלאות
מבין, וחווה את זה על בסיס יומי עם המסך הדי חדש שלי והכניסה המאוחרת שלי לעולם התכנים באיכויות גבוהות.
אי אפשר להסביר את זה. זה כמו שאמרתי לא מזמן שראיתי את פרינג במהדורת הבלוריי של 10GB לפרק הראשון
נדפק לי השכל, איזה צבעים, איזה חדות,השיער של נינה היה נראה ג'ינג'י מדהים כאילו היא ליידי' ושל אולביה איזה בלונד
נגמרתי רק מהחדות...
הדבר היחיד שאני מבין ומרגיש זה שאני רוצה יותר איכותי ! כי אני רואה שיש עוד לאן להתקדם הלאה.
והוא נראה מדהיםMartinHSabag כתב:שארפ הציגה מסך 8K כבר ב-ces האחרון...
וברור שכולם צריכים לקוות תמיד ליותר, זה הרי הטכנולוגיה והבסיס האנושי, תמיד להתקדם...
אני בכלל מחכה ל 20K ! ו 120-240HZ !
אנחנו מתקדמים הלאה וזה טבעי.
כבר יש לנו 100 מגה באינטרנט במחיר שפוי
וכבר היום אני צורך תכנים בגדלים האלה ויותר ומקווה וחולם תמיד ליותר,זה הטבע שלי, ואמור להיות של האנושות ,קידמה , הסתכלות הלאה.
וכבר עובדים שנים על שכבות כפולות ל BLU-RAY וגדלים כמו 200GB כבר בתכנון למעלה משנה.
ועוד ישנו ויחליפו כל שנה פורמטים, וחיבורים ישתנו וזה מעולה ! רק הלאה זה הכיוון הנכון !
וכבר היום אנחנו עם טרות של מידע וסרטים, בסך הכל נוסיף עוד
אחד החברים פה בפורום כבר עם ה 12TB מרופלק יום אחד גם אצלנו.... אצלי כבר בתכנון שנים.
ובחו"ל זה כבר נורמלי 12-24TB שרת אחסון. מתקדמים.
יאללה אני חושק לתוכן ומפנטז שנגיע כבר ליום ההוא.... בעזרת השד אצל כולנו
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 14/07/2012 19:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רציתי להוסיף עוד דבר בקשר ל 8K
מבחינת סרטים אין היום עוד מצלמת קולנוע דיגיטלית שמצלמת ברזולוציה כזו
אבל יש תכנים כאלה
סרטי קולנוע שקיימים היום ב 8K הם סרטים שמצולמים בפילם בפורמט גדול כמו IMAX
או אחד מהפורמטים רגילים של 70 מ"מ (כמו למשל Super Panavision )
ואחרכך נסרקים בסורק מיוחד ל 8K ועוברים את כל התהליך ברזולוציה הזו עד להכנה של מאסטר דיגיטלי 8K
עוד אין הרבה סרטים כאלו היום
ואם זה מעניין מישהו לראות במה כרוך כל התהליך
אני יכול להמליץ על סרטון קצר בשם Restoration
שנמצא בבלו-רי של סרט בשם Baraka שהוא סרט שצולם בתחילת שנות ה 90 ב70 מ"מ
וב2008 היה הסרט הראשון שנסרק עבר שיחזור דיגיטלי והופק לו מאסטר ב 8K (שהגודל שלו היה כ 30TB )
והסרטון Restoration מתאר את התהליך.
ודרך אגב
הבלו-ריי של Baraka שהופק מאותו המאסטר ב 8K
הוא אחד מהאיכותיים ביותר שיצא לי לראות עד היום
ומאוד מומלץ.
מבחינת סרטים אין היום עוד מצלמת קולנוע דיגיטלית שמצלמת ברזולוציה כזו
אבל יש תכנים כאלה
סרטי קולנוע שקיימים היום ב 8K הם סרטים שמצולמים בפילם בפורמט גדול כמו IMAX
או אחד מהפורמטים רגילים של 70 מ"מ (כמו למשל Super Panavision )
ואחרכך נסרקים בסורק מיוחד ל 8K ועוברים את כל התהליך ברזולוציה הזו עד להכנה של מאסטר דיגיטלי 8K
עוד אין הרבה סרטים כאלו היום
ואם זה מעניין מישהו לראות במה כרוך כל התהליך
אני יכול להמליץ על סרטון קצר בשם Restoration
שנמצא בבלו-רי של סרט בשם Baraka שהוא סרט שצולם בתחילת שנות ה 90 ב70 מ"מ
וב2008 היה הסרט הראשון שנסרק עבר שיחזור דיגיטלי והופק לו מאסטר ב 8K (שהגודל שלו היה כ 30TB )
והסרטון Restoration מתאר את התהליך.
ודרך אגב
הבלו-ריי של Baraka שהופק מאותו המאסטר ב 8K
הוא אחד מהאיכותיים ביותר שיצא לי לראות עד היום
ומאוד מומלץ.