חשיבות המקור במערכת משולבת
ברשותי רסיבר מרנץ SR5005 מגבר סטריאו ROXSAN KANDY K2 רמקולים מוניטור אודיו RX6
וכבלים לרמקולים XLO ULTRA 6 .היום ברשותי DVD שמשמש גם כנגן CD של פיוניר דגם 420AV
כל הציוד שלי מגיע ל-15000 ש"ח חוץ מה-DVD שעלותו 400 ש"ח
החלטתי לשדרג את הDVD ולקנות משהו ברמה ואכן הזמנתי את הנגן של-NUFORCE OPPO 93
שעלותו כ-5000 ש"ח (הוא יגיע עוד שבוע בערך הזמנתי מאייל פוא אודיו פידלטי)
האם אני אצליח לשמוע הבדל משמעותי שה-DVD של פיוניר לא מצליח לעשות והנגן של אופו כן יוכל?
הזמנתי את הנגן הזה כי רציתי מקור איכותי מאוד גם שישמש כ-DVD וגם כנגן CD ובמכשירים המשולבים אני חושב שזה הפיתרון אגב הוא כולל גם בלו ריי
בקיצור אני די סקפטי לגבי מה הנגן הזה יכול לעשות במוסיקה שה-DVD לא עושה
האם הוא יכול להשמיע צלילים שלא נישמעים בנגנים פשוטים?בקיצור אשמח לתשובותיכם
תודה ושבת שלום -אייל
וכבלים לרמקולים XLO ULTRA 6 .היום ברשותי DVD שמשמש גם כנגן CD של פיוניר דגם 420AV
כל הציוד שלי מגיע ל-15000 ש"ח חוץ מה-DVD שעלותו 400 ש"ח
החלטתי לשדרג את הDVD ולקנות משהו ברמה ואכן הזמנתי את הנגן של-NUFORCE OPPO 93
שעלותו כ-5000 ש"ח (הוא יגיע עוד שבוע בערך הזמנתי מאייל פוא אודיו פידלטי)
האם אני אצליח לשמוע הבדל משמעותי שה-DVD של פיוניר לא מצליח לעשות והנגן של אופו כן יוכל?
הזמנתי את הנגן הזה כי רציתי מקור איכותי מאוד גם שישמש כ-DVD וגם כנגן CD ובמכשירים המשולבים אני חושב שזה הפיתרון אגב הוא כולל גם בלו ריי
בקיצור אני די סקפטי לגבי מה הנגן הזה יכול לעשות במוסיקה שה-DVD לא עושה
האם הוא יכול להשמיע צלילים שלא נישמעים בנגנים פשוטים?בקיצור אשמח לתשובותיכם
תודה ושבת שלום -אייל
אני יכול לאמר לך מניסיון של שמיעה בחנויות ובקשה לשינוי של המקור בלבד בין איכותי (רמת 6000 ש"ח , לא יודע דגמים) לבין cd פשוט, ההבדל ברור מאוד.
אני אישית יילך על dak איכותי מפני שכל ה"המלאי" יעבור ממילא לסטרימר כולל בלוי ריי.
אני אישית יילך על dak איכותי מפני שכל ה"המלאי" יעבור ממילא לסטרימר כולל בלוי ריי.
לגבי המרנץ
רכשתי את ה6006 וטרם הרכבתי. לצערי השם מרנץ לא פופולאי כאן בפורום. זה מוזר לי כי ברגע ששמעתי את המרנץ מייד הבנתי שזה זה!
תן עידוד לגבי הבחירה..
תן עידוד לגבי הבחירה..
אתה צריך עידוד לגבי הרסיבר של מרנץ?
זה לא אומר שהרסיברים של מרנץ טובים או לא טובים כי הם לא פופולריים פה בפורום
אל תשכח ידידי שהכל זה עיניין של טעם ושקניתי את הרסיבר של מרנץ זה על פי טעמי האישי ולמרות שכולם פה המליצו לי על דנון אונקיו ופיוניר אני חושב שהרסיבר של מרנץ לא בליגה של כל השאר וזו דעתי האישית בילבד
תודה ושבת שלום
אל תשכח ידידי שהכל זה עיניין של טעם ושקניתי את הרסיבר של מרנץ זה על פי טעמי האישי ולמרות שכולם פה המליצו לי על דנון אונקיו ופיוניר אני חושב שהרסיבר של מרנץ לא בליגה של כל השאר וזו דעתי האישית בילבד
תודה ושבת שלום
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
זה מסוג השאלה שאי אפשר לצאת טוב עם התשובה...
הסיבה שאני אוהב את ה-OPPO 93 זה בזכות היכולות שלו ולא כ"כ בגלל שהוא TRANSPORT טוב יותר מטרנספורטים אחרים... כלומר, דעתי (והבעתי אותה מספר פעמים בעבר) היא שכל עוד הטרנספורט מוציא אודיו תקין (ויש מקרים רבים שזה לא בדיוק המקרה, או שהם מוסיפים ווליום/עיבוד סאונד וכו') תוצר של אודיו דיגיטלי יהיה זהה לתוצר תקין של טרנספורט דיגיטלי אחר.
ברגע שאתה עובר לתחום האנלוגי, הכל נפתח ואין כבר שום חוקים... כל רכיב יכול לגרוע או להוסיף וקשה מאוד לדעת תוצאות לפני שמנסים.
אם היה לך שם נשי הייתי כותב יותר
הסיבה שאני אוהב את ה-OPPO 93 זה בזכות היכולות שלו ולא כ"כ בגלל שהוא TRANSPORT טוב יותר מטרנספורטים אחרים... כלומר, דעתי (והבעתי אותה מספר פעמים בעבר) היא שכל עוד הטרנספורט מוציא אודיו תקין (ויש מקרים רבים שזה לא בדיוק המקרה, או שהם מוסיפים ווליום/עיבוד סאונד וכו') תוצר של אודיו דיגיטלי יהיה זהה לתוצר תקין של טרנספורט דיגיטלי אחר.
ברגע שאתה עובר לתחום האנלוגי, הכל נפתח ואין כבר שום חוקים... כל רכיב יכול לגרוע או להוסיף וקשה מאוד לדעת תוצאות לפני שמנסים.
אם היה לך שם נשי הייתי כותב יותר
מרטין נגן ה-DVD היה מחובר בשני אופנים
פעם עם כבל HDMI לרסיבר בכדי לראות סרטים ופעם עם כבל RCA למוסיקה ישר למגבר הסטריאו
בקיצור הנגן של OPPO יגיע עוד שבוע ואני מה זה סקרן
כי הכל לעת עתה איכותי במיסגרת התקציב שלי הרסיבר המגבר סטריאו והכבלי רמקולים שהחלפתי בעלות של 1000 ש"ח
בקיצור הנגן של OPPO יגיע עוד שבוע ואני מה זה סקרן
כי הכל לעת עתה איכותי במיסגרת התקציב שלי הרסיבר המגבר סטריאו והכבלי רמקולים שהחלפתי בעלות של 1000 ש"ח
ודבר נוסף שאלה לעופר
מה זאת אומרת תחום אנלוגי הרי הנגן של OPPO הוא גם עם יציאת HDMI וגם עם יציאה אנלוגית אז מה הכוונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
אם זה מחובר בדיגיטלי (קואקס, אופטי או HDMI במקרה של HD AUDIO) אז מי שאחראי על פיענוח הדיגיטלי וההמרה לאנלוגי - נעשית על ידי הרסיבר/פרה וההגברה עושה את שאר העבודה.
אם זה אנלוגי, אז בכל אחד מהשלבים מישהו אחר אחראי (DAC מבוצע על ידי ה-OPPO, אחרי זה יש לך את ההגברה).
שני המקרים שונים לחלוטין לפי איכות ה-D/A Converter בכל אחד מהסטייג'ים ולכן שווה לבדוק את שתי האופציות בכדי לזהות מי מבין השניים נותן לך תוצאות טובות יותר.
אם זה אנלוגי, אז בכל אחד מהשלבים מישהו אחר אחראי (DAC מבוצע על ידי ה-OPPO, אחרי זה יש לך את ההגברה).
שני המקרים שונים לחלוטין לפי איכות ה-D/A Converter בכל אחד מהסטייג'ים ולכן שווה לבדוק את שתי האופציות בכדי לזהות מי מבין השניים נותן לך תוצאות טובות יותר.