עזרה בבחירת סאב עד 4K
ערב טוב ושבת שלום.
אני מחפש סאב בסביבות 3.5K -4K,חדש ואין לי אפשרות למתוח את התקציב יותר לצערי הרב =|
הסאב ייתחבר למערכת שקיימת כבר (7.1)
רסיבר - yamaha 565
קידמיים - psb t-65
סנטר - psb c40
סראונד - psb b-4
גודל החדר הוא:
2.5 מטר רוחב
6 מטר אורך
לפי סקירה בפורום בזמן האחרון אתם ממליצים לקנות מחו"ל , אני עדיין מתלבט בקשר לזה.(אחריות/תקלות וכו')
האם יש הבדל בין הסאבים במחיר שנקבתי (כולל משלוח לדואר חול+דואר לארץ), הבדלים לא במחיר,
אלה באיכות של הסאב.
אני מחפש סאב שיהיה בעיקר לק"ב - 90% לסרטים
אחרי סקירה קטנה בכמה חניות באיזור הקריות/חיפה המליצו לי על 2 סאבים +-
b&w asw 610
klipsch sw 110
תודה רבה מראש לכל עוזר
סופש שקט ושבת שלום
אני מחפש סאב בסביבות 3.5K -4K,חדש ואין לי אפשרות למתוח את התקציב יותר לצערי הרב =|
הסאב ייתחבר למערכת שקיימת כבר (7.1)
רסיבר - yamaha 565
קידמיים - psb t-65
סנטר - psb c40
סראונד - psb b-4
גודל החדר הוא:
2.5 מטר רוחב
6 מטר אורך
לפי סקירה בפורום בזמן האחרון אתם ממליצים לקנות מחו"ל , אני עדיין מתלבט בקשר לזה.(אחריות/תקלות וכו')
האם יש הבדל בין הסאבים במחיר שנקבתי (כולל משלוח לדואר חול+דואר לארץ), הבדלים לא במחיר,
אלה באיכות של הסאב.
אני מחפש סאב שיהיה בעיקר לק"ב - 90% לסרטים
אחרי סקירה קטנה בכמה חניות באיזור הקריות/חיפה המליצו לי על 2 סאבים +-
b&w asw 610
klipsch sw 110
תודה רבה מראש לכל עוזר
סופש שקט ושבת שלום
ברור שיש, אבל רכישה כזו מחו"ל (ועוד על עיוור) לא מתאימה לכל אחד. מה שכן, כל מי שאני מכיר שרכש מחו"ל (מהיצרנים שמוכרים רק ישירות לצרכן), היה מבסוט.לפי סקירה בפורום בזמן האחרון אתם ממליצים לקנות מחו"ל , אני עדיין מתלבט בקשר לזה.(אחריות/תקלות וכו')
אלה באיכות של הסאב....
לדעתי מכמה סיבותHazooM כתב:ברור שיש, אבל רכישה כזו מחו"ל (ועוד על עיוור) לא מתאימה לכל אחד. מה שכן, כל מי שאני מכיר שרכש מחו"ל (מהיצרנים שמוכרים רק ישירות לצרכן), היה מבסוט.לפי סקירה בפורום בזמן האחרון אתם ממליצים לקנות מחו"ל , אני עדיין מתלבט בקשר לזה.(אחריות/תקלות וכו')
אלה באיכות של הסאב.......
- אגו \ דיסוננס: נורא קשה להודות בטעות ולהכניס ללוחות סאבוופר שנרכש מחו"ל בכמה אלפים ללא אחריות בארץ
- סאבוופר זה רכיב "מדיד" פחות או יותר - אם הוא מדויק \ חזק מספיק ומקבל ביקורות טובות... סביר להניח שהוא יתאים ל90% מהאנשים, ואם מדובר בקולנוע ביתי אז לא חושב שיש סיכוי שיש סאב שלא יתאים כל עוד הוא חזק מספיק.
- מוצרי הדיירקט נותנים תמורה טובה פי כמה מהמוצרים שנמכרים בארץ באותו מחיר
Utopia
תודה על התשובות עד כה.
*הוספתי את הסאב לאפשרות מחו"ל של sunfire , הבנתי גם שיש המלצות גם על SVS.
אני עדיין חושב בקשר לקנייה מחו"ל רק בגלל שהיא יותר משתלמת מבחינת עלות ואיכות למרות בעית האחריות, אם אני יקנה מחול זה יהיה מהמקור ולא חנות צד שלישית או עשירית....
חשבתי רק לפני שאני יקפוץ ישר מלקנות מחו"ל רציתי לדעת אילו המלצות,דעות, מנסיונכם האישי ששמעתם בין אם זה אצלכם או מקום אחר אילו סאבים אתם ממליצים בארץ כי קודם כל אני רוצה לשלול את האפשרות בארץ לפני שאני יקנה בחו"ל
שיהיה לכם שבוע טוב
אני עדיין חושב בקשר לקנייה מחו"ל רק בגלל שהיא יותר משתלמת מבחינת עלות ואיכות למרות בעית האחריות, אם אני יקנה מחול זה יהיה מהמקור ולא חנות צד שלישית או עשירית....
חשבתי רק לפני שאני יקפוץ ישר מלקנות מחו"ל רציתי לדעת אילו המלצות,דעות, מנסיונכם האישי ששמעתם בין אם זה אצלכם או מקום אחר אילו סאבים אתם ממליצים בארץ כי קודם כל אני רוצה לשלול את האפשרות בארץ לפני שאני יקנה בחו"ל
שיהיה לכם שבוע טוב
אם יש בידך אפשרות לרכוש מחו"ל.... עשה זאת בלי לחשוב פעמיים.aitb כתב:תודה על התשובות עד כה.
שיהיה לכם שבוע טוב...
שום SUNFIRE לא מתקרב לאלטרנטיבות של SVS \ HSU בתקציבים האלו ובכלל.
והיה אצלי בבדיקה דגם הדגל שלהם ה TS-EQ12 SIGNATURE.... והוא היה סאבוופר סביר, לא יותר... אז לא רוצה לדעת איך נשמע ה HRS10 שלהם.
הסאבים המתשלמים היחידים שניתן לרכוש בארץ הם REL \ אולי VELODYNE.... ובתקציבים האלה הם גם לא משתלמים לעומת חברות הדיירקט.
Utopia
עקב מילואים לא היה לי את האפשרות לחפש יותר לעומק בקשר לעוד סאבים,אבל זה נתן לי לחשוב קצת.
ירדתי מהאפשרות לקנות מחו"ל עקב החלטות שרשמתי כבר , אני מעדיף לקנות סאב פחות איכותי ועוצמתי בארץ איפה שיש "אמא ואבא"
מאשר לקנות מחו"ל.
*המליצו לי עוד סאב, הגירסה היותר גדולה של קליפש SW112 - לדעתי הוא עצום במיימדים - אבל הספק יותר גבוה ויורד טיפה יותר נמוך
האם יהיה הבדל כזה גדול ששווה להקריב עוד שטח מהחדר לטובת הסאב?
יש אולי המלצות נוספות לסאבים בארץ?..
תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
ירדתי מהאפשרות לקנות מחו"ל עקב החלטות שרשמתי כבר , אני מעדיף לקנות סאב פחות איכותי ועוצמתי בארץ איפה שיש "אמא ואבא"
מאשר לקנות מחו"ל.
*המליצו לי עוד סאב, הגירסה היותר גדולה של קליפש SW112 - לדעתי הוא עצום במיימדים - אבל הספק יותר גבוה ויורד טיפה יותר נמוך
תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
גם אם תקנה מחו"ל , וחלילה נזקקת לתיקון הסאב , עדיין יהיה לך עודף , הרבה מאוד עודף בכיס.aitb כתב:עקב מילואים לא היה לי את האפשרות לחפש יותר לעומק בקשר לעוד סאבים,אבל זה נתן לי לחשוב קצת.
מאשר לקנות מחו"ל.
תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב....
תחשוב על זה....
בהצלחה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
מכל האפשרויות....... דווקא קליפש..?aitb כתב:עקב בעיות שאיני יכול לפרט כאן, אני לא יוכל לקנות את הסאבים שהמלצתם להזמין מחו"ל.
התפשרתי לקליפש 110 שהוא הרבה יותר זול מכל ההמלצות כמעט בחצי - אלא אם יש אלטרנטיבה אחרת
תודה רבה לכל העוזרים ועל הסבלנות שלכם אתם אחלה של פורום!...
Utopia
אילו עוד אפשרויות יש לי?kipikipod כתב:מכל האפשרויות....... דווקא קליפש..?aitb כתב:עקב בעיות שאיני יכול לפרט כאן, אני לא יוכל לקנות את הסאבים שהמלצתם להזמין מחו"ל.
התפשרתי לקליפש 110 שהוא הרבה יותר זול מכל ההמלצות כמעט בחצי - אלא אם יש אלטרנטיבה אחרת
תודה רבה לכל העוזרים ועל הסבלנות שלכם אתם אחלה של פורום!......
אני יכול להרשות לעצמי רק עד 3K ובנתיים זאת ההמלצה היחידה שקיבלתי, כל שאר הסאבים שהמלצם מחו"ל הם
יותר יקרים ולא יעמדו בתקציב הנוכחי..
aitb - תקפוץ לאולם תצוגה ותאזין לכמה סאבים (גם בתקציב, וגם מחוץ לתקציב), ורק ככה תוכל לדעת מה יתאים לך.
http://www.hifimusic.co.il/monitor-audi ... eb90f0a3ddaitb כתב:אילו עוד אפשרויות יש לי?kipikipod כתב:מכל האפשרויות....... דווקא קליפש..?aitb כתב:עקב בעיות שאיני יכול לפרט כאן, אני לא יוכל לקנות את הסאבים שהמלצתם להזמין מחו"ל.
אני יכול להרשות לעצמי רק עד 3K ובנתיים זאת ההמלצה היחידה שקיבלתי, כל שאר הסאבים שהמלצם מחו"ל הם
יותר יקרים ולא יעמדו בתקציב הנוכחי.....
Utopia
kipikipod כתב:http://www.hifimusic.co.il/monitor-audi ... eb90f0a3ddaitb כתב:אילו עוד אפשרויות יש לי?kipikipod כתב:מכל האפשרויות....... דווקא קליפש..?aitb כתב:עקב בעיות שאיני יכול לפרט כאן, אני לא יוכל לקנות את הסאבים שהמלצתם להזמין מחו"ל.
יותר יקרים ולא יעמדו בתקציב הנוכחי........
אחרי חיפושים אחר חניות מתמחות באיזור שלי,חיפה/קריות, שאני מכיר לא נוספו עוד סאבים.. =|
בנתיים קיבלתי המלצות על עוד שניי סאבים שעוד לא יצא לי לראות אותם או לשמוע , מה שיקרה רק מחר.
רציתי לדעת לפני שאני אסע דרומה אם מישהו שמע,מכיר את אחד הסאבים
1) Kef Kube 2
2) JBL ES250pwbk
מצאתי ביקורות על שניהם אבל לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם כלכך, הייתי צריך קצת "לחפור" בשביל זה...
*בקשר לסאב של KEF אין במלאי הקרוב
בנתיים קיבלתי המלצות על עוד שניי סאבים שעוד לא יצא לי לראות אותם או לשמוע , מה שיקרה רק מחר.
רציתי לדעת לפני שאני אסע דרומה אם מישהו שמע,מכיר את אחד הסאבים
1) Kef Kube 2
2) JBL ES250pwbk
מצאתי ביקורות על שניהם אבל לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם כלכך, הייתי צריך קצת "לחפור" בשביל זה...
*בקשר לסאב של KEF אין במלאי הקרוב
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
monitor audio silver subwoofer RXW12
נראה טוב...
אני בכל זאת ממליץ על יבוא מחו"ל (אני הבאתי את הסאב הקטן של SVS ללא בעיות)
נראה טוב...
אני בכל זאת ממליץ על יבוא מחו"ל (אני הבאתי את הסאב הקטן של SVS ללא בעיות)