מחפש סנטר PolkAudio CSi5

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Arkadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

שלום!
התחדשתי בשתי רמקולים מעולים של פולק RTI8, ועכשיו מחפש להשלים את הסט עם הסנטר של אותה סדרה, אם יש למישהו שמעוניין למכור יד שניה אשמח לשמוע הצעת מחיר.
054-7075201 ארקדי.
תודה.

SHLOMIS1Z
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124

שליחה

שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

Arkadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

כן כמובן בדקתי גם EBAY, חשוב שהסנטר יהיה שחור, אך העלות שלו+ הובלה לא נכנס לתקציב, בגלל זה אני מחפש בארץ יד שניה.
תודה בכל מקרה.

Arkadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

נו מישהו ?????

שליחה

חברים אף אחד לא רוצה לשדרג קצת ולחדש, מוכן לנסוע לכל מקום בארץ אם ימצא אחד שיהיה באחלה מצב, מאוד רוצה את הסנטר הזה :)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

Re: נו מישהו ?????

שליחה

Arkadi כתב:חברים אף אחד לא רוצה לשדרג קצת ולחדש, מוכן לנסוע לכל מקום בארץ אם ימצא אחד שיהיה באחלה מצב, מאוד רוצה את הסנטר הזה :)
...
יש לי אבל בצבע cherry

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

מה התקציב שלך ? יש לי CSiA4 חדש בצבע שחור שייבאתי מחו"ל עדיין באריזה סגור בקרטון, ממתין למעבר דירה בעוד כמה חודשים.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Arkadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אהלן, התקציב הוא באזור ה 800-1100 ש"ח תלוי במצב המוצר, השאלה היא האם ה A4 בהרבה יותר קטן מה CSI5

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”