התקלקל לי רסיבר ישן של קנווד KRF7773 ורכשתי את ה 1010 עם אותם רמקולים שהיו לי ה 1010 מלא בכל מני פיצרים שלא היו לי בקנווד, אבל חסר לי הסאונד המלא, המפורט, האיכותי והחי שקיבלתי מהקנווד הישן
במיוחד בסטריאו, בסרטים ב 5.1 עוד נשמע סביר
שיחקתי בכול ההגדרות והכיוונים ונאדה
רעיונות?
נערך לאחרונה על ידי MeniBI ב 14/06/2012 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
kipikipod כתב:כנראה עניין של התאמה... מדובר בסדרה הגבוהה של ימהה...
אם רכשת מחנות מתמחה, זה הזמן לנצל את השירות, נסה להחליף לדנון \ אונקיו \ מרנץ \ פיוניר.
גם כבלי רמקולים יכולים לעשות שינוי, ועם כל הכבוד למונסטר.... הכבלים הנ"ל הם הבסיס של הבסיס שלהם...
kipikipod כתב:כנראה עניין של התאמה... מדובר בסדרה הגבוהה של ימהה...
אם רכשת מחנות מתמחה, זה הזמן לנצל את השירות, נסה להחליף לדנון \ אונקיו \ מרנץ \ פיוניר.
גם כבלי רמקולים יכולים לעשות שינוי, ועם כל הכבוד למונסטר.... הכבלים הנ"ל הם הבסיס של הבסיס שלהם...
שיניתי ל 6 אום
עכשיו שאני חושב על זה
אולי זה בגלל שאני שומע מוזיקה בסאריאו גם דרך ה HDMI?
אולי לנסות להעביר מוזיקה באופטי?
...
שלום
מאוד משנה מה המקור שלך
כאשר אתה עובד עם HDMI (או אופטי/דיגיטלי) אתה עובד עם הממירים הנמצאים ברסיבר הימאהה - משמע DAC
on bourd וכאמור המקור שלך עובר להיות טרנפספורט וטו לא.
כאשר אתה עובד באנאלוג ומתחבר עם מקור בחיבור אנאלוגי, אתה משתמש ב-DAC של המקור שלך.
MeniBI כתב:התקלקל לי רסיבר ישן של קנווד KRF7773 ורכשתי את ה 1010 עם אותם רמקולים שהיו לי ה 1010 מלא בכל מני פיצרים שלא היו לי בקנווד, אבל חסר לי הסאונד המלא, המפורט, האיכותי והחי שקיבלתי מהקנווד הישן
רעיונות?
...
נסה לחבר את מיקרופון הכיול אל שקע ה YPAO ולתת למערכת לעשות את שלה...במידה ולאחד הרמקולים החוטים הפוכים הרסיבר יתריע לך על כך בזמן הכיול, כמו כן נסה לשמוע עם הרמקולים הקדמיים במצב של PURE
מעבר לכך ייתכן שה 1010 קצת "קטן" לצרכים שלך ממליץ גם כן לפנות לחנות ממנה נרכש הרסיבר להתייעצות.
בכל מקרה רסיבר מודרני ברמות האלה אמור להשמע הרבה יותר יותר טוב מרסיבר בן 12 לפחות מבחינת עיבוד ופענחי השמע.
[quote="MeniBI"]התקלקל לי רסיבר ישן של קנווד KRF7773 ורכשתי את ה 1010 עם אותם רמקולים שהיו לי ה 1010 מלא בכל מני פיצרים שלא היו לי בקנווד, אבל חסר לי הסאונד המלא, המפורט, האיכותי והחי שקיבלתי מהקנווד הישן
רעיונות?[/quote]
משהו אצלך לא מוגדר כראוי.
עזרתי לחבר שהיה לו 7773 להתקין יאמהה 767 במקומו (הקנווד הזקן כבר עשה את שלו) והיאמהה היה הרבה יותר נעים ואיכותי בכל סוגי התכנים שלא לדבר על מפענחים חדשים ומיתוג מלא ב hdmi
הרסיבר שלך יותר מתקדם ואיכותי מ767 ולכן סביר להניח שמשהו לא מוגדר אצלך כמו שצריך
MeniBI כתב:התקלקל לי רסיבר ישן של קנווד KRF7773 ורכשתי את ה 1010 עם אותם רמקולים שהיו לי ה 1010 מלא בכל מני פיצרים שלא היו לי בקנווד, אבל חסר לי הסאונד המלא, המפורט, האיכותי והחי שקיבלתי מהקנווד הישן
רעיונות?
...
עזרתי לחבר שהיה לו 7773 להתקין יאמהה 767 במקומו (הקנווד הזקן כבר עשה את שלו) והיאמהה היה הרבה יותר נעים ואיכותי בכל סוגי התכנים שלא לדבר על מפענחים חדשים ומיתוג מלא ב hdmi
הרסיבר שלך יותר מתקדם ואיכותי מ767 ולכן סביר להניח שמשהו לא מוגדר אצלך כמו שצריך
...
היי טל
יש לך אולי כיוון לתת לי לאיזה הגדרות לגשת ולשנות?
תודה מראש
רעיונות?
...
...
היי טל
תודה מראש
...
תתחיל עם כיול אוטו' עם מיקרופון YAPO.
תעלה כאן את התוצאות ונתקדם משם.
רעיונות?
...
...
היי טל
תודה מראש
...
תתחיל עם כיול אוטו' עם מיקרופון YAPO.
תעלה כאן את התוצאות ונתקדם משם.
...
הכיול האוטו' זה הדבר הראשון שעשיתי לאחר חיבור הרסיבר
אעלה את התוצאת בערב
תודה לך