האם ניסית לקלוט באמצעות ה DVB-T המובנה ולא דרך ה INNOVA? שאלה אחרת לגבי ההשתקפות במסך, מה היו תנאי התאורה בחדר כאשר צילמת את התמונה? והאם יש השתקפויות מפריעות?
מה לגבי זמזום מהמסך, פיקסלים מתים? האם בדקת?
האם ניסית לקלוט באמצעות ה DVB-T המובנה ולא דרך ה INNOVA? שאלה אחרת לגבי ההשתקפות במסך, מה היו תנאי התאורה בחדר כאשר צילמת את התמונה? והאם יש השתקפויות מפריעות?
...
1. לא ניסיתי לקלוט עם הממיר הפנימי ( אני מניח שאנסה בקרוב ואעדכן)
2. בעת הצילום היתה תאורה חזקה במרכז התקרה, יש השתקפויות, אבל נראה לי שבסופו של דבר זה פסיכולוגי, כי כשחיפשתי השתקפויות - ראיתי וכשהייתי מרוכז בסרט לא שמתי לב לזה בכלל...
3. זמזום לא שמעתי
4. איך בודקים פיקסלים מתים?
...
1. לא ניסיתי לקלוט עם הממיר הפנימי ( אני מניח שאנסה בקרוב ואעדכן)
2. בעת הצילום היתה תאורה חזקה במרכז התקרה, יש השתקפויות, אבל נראה לי שבסופו של דבר זה פסיכולוגי, כי כשחיפשתי השתקפויות - ראיתי וכשהייתי מרוכז בסרט לא שמתי לב לזה בכלל...
3. זמזום לא שמעתי
4. איך בודקים פיקסלים מתים?
...
כדי לבדוק פיקסלים תוריד את האפליקציה החינמית UDPixel מהאתר http://udpix.free.fr/
אפשר גם "לשחרר" פיקסלים "תקועים" באמצעות האפליקציה
היום הלכתי לראות את ה 51E550 בביג בוקס בהרצליה, דיי התאכזבתי,
אני לא יודע אם זה קשור למפצל שיש להם שם אבל ראיתי בתמונה הרבה רעש, הכתוביות היו דיי מטושטשות (יס HD)
וההבדל בין הדגם הזה לטלויזיות LED שהיו שם היה עצום...ב LED הצבעים היו ממש חיים והתמונה הייתה הרבה יותר חדה...
הבעיה היא שה LED עולה בערך כפול לאותו גודל מסך...
נ.ב: זאת הייתה הפעם הרשאונה שהלכתי לראות פלאזמה, ציפיתי ליותר...
lenso כתב:היום הלכתי לראות את ה 51E550 בביג בוקס בהרצליה, דיי התאכזבתי,
אני לא יודע אם זה קשור למפצל שיש להם שם אבל ראיתי בתמונה הרבה רעש, הכתוביות היו דיי מטושטשות (יס HD)
וההבדל בין הדגם הזה לטלויזיות LED שהיו שם היה עצום...ב LED הצבעים היו ממש חיים והתמונה הייתה הרבה יותר חדה...
הבעיה היא שה LED עולה בערך כפול לאותו גודל מסך...
נ.ב: זאת הייתה הפעם הרשאונה שהלכתי לראות פלאזמה, ציפיתי ליותר...
...
אני מניח שזה מאוד קשור לחיבורים, אני ביקשתי שם לראות סרט HD מ-USB STICK הראו לי את אווטאר (לא 3D) והתמונה הייתה מדהימה (זה נשמע קונספירטיבי אבל יש מצב שהם רוצים לדחוף את מסכי הלד היקרים על פני מסך פלזמה זול בהרבה שיכול "לאיים" על מסכי לד יקרים בהרבה ורוחיים משמעותית יותר)
תחזור עם סרט על USB או תבקש מהם ותראה שוב
נראה לי שאפשר לסכם שאווטאר נראה מדהים על כל מסך, גם HD READY פשוט של כל מותג כזה או אחר.
אני בבדיקה דווקא הייתי מאתגר את המסך מעט, עם תכנים קצת יותר "מאיימים" מבחינת שחורים וכו'.
גם שמסתכלים מקרוב על אווטאר על ה- E550 רואים מעט רעש, הרעש לא מורגש ממרחק צפייה נורמלי ואופייני לכל הפלזמות , אותו רעש מינימלי מיוצר בכוונה ונקרא temporal dithering מטרתו היא לשפר את רזולוציית הצבע ויש הטוענים שהוא משמש גם למניעת IMAGE RETENTION