מתלבט בין HOT ל YES
-
tzahi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1508
שלום
אני לקוח HOT עם ממיר MAGICHD, צריך להגיע אלי נציג לתת לי הצעה לעבור ל YES
רציתי לדעת מבחינת איכות ושירותים (סטרימר VOD) (ללא התיחחסות לעיניין הכספי) מה עדיף לי ?
איך עובד הסטרימר של YES ? האם הוא יחסוך לי קניית מזרים מדיה ? (התכנים שאני רואה הם ב 720P)
איך רמת שידורי הטלויזיה הרגילים (ערוץ 2,10,56) ?
אני לקוח HOT עם ממיר MAGICHD, צריך להגיע אלי נציג לתת לי הצעה לעבור ל YES
רציתי לדעת מבחינת איכות ושירותים (סטרימר VOD) (ללא התיחחסות לעיניין הכספי) מה עדיף לי ?
איך עובד הסטרימר של YES ? האם הוא יחסוך לי קניית מזרים מדיה ? (התכנים שאני רואה הם ב 720P)
איך רמת שידורי הטלויזיה הרגילים (ערוץ 2,10,56) ?
- erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
עזוב אותך מדברים קטנים ,תשאל את עצמך מה אתה אוהב לראות בטלוויזיה ,מחיר משכולל ואיכות תמונה .
אני לא יודע למה נציג חברה צריך להגיע הביתה וחוץ מזה את אותה הצעה שנותנים בטלפון נותן גם הנציג .
אני לא יודע למה נציג חברה צריך להגיע הביתה וחוץ מזה את אותה הצעה שנותנים בטלפון נותן גם הנציג .
-
tzahi
-
- חבר ותיק

מבחינת מחיר זה די זהה.
בגלל זה אני שואל על השירותים האחרים, למשל הסטרימר, אני מוריד די הרבה סרטים וסדרות ב 720P והשאלה שלי היא אם היס סטרימר יתן לי ביצועים ברצה של המזרים מדיה שלי (A-200) ?
בגלל זה אני שואל על השירותים האחרים, למשל הסטרימר, אני מוריד די הרבה סרטים וסדרות ב 720P והשאלה שלי היא אם היס סטרימר יתן לי ביצועים ברצה של המזרים מדיה שלי (A-200) ?
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
נציג שמגיע אליך הביתה
בדר"כ כלל יכול להציע עסקה טובה יותר מאשר בטלפון.
רק הנציגים ממולחים, תבדוק טוב טוב על מה אתה חותם ותבדוק מה קורה אם אתה רוצה לבטל את העסקה תוך שבוע במידה והוט יחזרו אליך עם שימור לקוחות בהצעה מפתה.
רק הנציגים ממולחים, תבדוק טוב טוב על מה אתה חותם ותבדוק מה קורה אם אתה רוצה לבטל את העסקה תוך שבוע במידה והוט יחזרו אליך עם שימור לקוחות בהצעה מפתה.
-
tzahi
-
- חבר ותיק

Re: נציג שמגיע אליך הביתה
תודה על העצהmiko79 כתב:בדר"כ כלל יכול להציע עסקה טובה יותר מאשר בטלפון.
רק הנציגים ממולחים, תבדוק טוב טוב על מה אתה חותם ותבדוק מה קורה אם אתה רוצה לבטל את העסקה תוך שבוע במידה והוט יחזרו אליך עם שימור לקוחות בהצעה מפתה....
אבל אני לא נראה לי העבור ליס בלי חוות דעת של אנשים על השרותים של יס (סטרימר,VOD, איכות שידורי SD)
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
תשאל את עצמך אם אתה מרוצה מהוט?
ברוב המקרים יס לא יכולים להתחרות במחירים של הוט.
ברוב המקרים יס לא יכולים להתחרות במחירים של הוט.
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
שירות VOD עובד מעולה
יס סטרימר פשוט תענוג לשים להוריד לילד הקטן שירים וסדרות באמת תענוג,
קורא ותומך בהמון סוגי פורמטים אני נורא מרוצה מהממיר, נותן לי את כל השירותים ולא נתקע עובד חלק בכל הנוגע להקלטות וכו' הממיר מתפקד 100%
בניגוד להוט שכיום הממיר שלהם אומנם נחמד אבל המון בעיות החל מבעיות הקלטה ותקיעות וכו' תשאל לקוחות הוט את השימוש שלהם הם ידעו יותר טוב לענות לך לגבי המכשיר...
עכשיו בנוגע למצב היום,
אם אתה מבוסס ולא כל כך קריטי לך לשלם עוד כמה עשרות שקלים ולקבל איכות ובאמת נהנה מכל רגע בחברה, אתה מוזמן ללכת ליס
בהוט גם אחלה יש להם תוכן טוב והכל סבבה אבל זה עניין של טעם, מבחינתי הנדסת אנוש של YES יותר טובה משל הוט החל משימוש השלט ועד למערכת הממיר, אל תשכח שבהוט כמו שאמרתי בעיות בהקלטות לפעמים נתקע ואתה מקבל פה סטרימר שירות גדול באמת שנהנה מכל רגע הוא חסך לי המון כסף...
מפה זו ההחלטה שלך,
אגב אני לקוח YES אז שוב אני לא כזה אובייקטיבי לגבי הוט תדבר עם לקוחות של הוט תבין מי נגד מי ומי מוביל
יום טוב..
יס סטרימר פשוט תענוג לשים להוריד לילד הקטן שירים וסדרות באמת תענוג,
קורא ותומך בהמון סוגי פורמטים אני נורא מרוצה מהממיר, נותן לי את כל השירותים ולא נתקע עובד חלק בכל הנוגע להקלטות וכו' הממיר מתפקד 100%
בניגוד להוט שכיום הממיר שלהם אומנם נחמד אבל המון בעיות החל מבעיות הקלטה ותקיעות וכו' תשאל לקוחות הוט את השימוש שלהם הם ידעו יותר טוב לענות לך לגבי המכשיר...
עכשיו בנוגע למצב היום,
אם אתה מבוסס ולא כל כך קריטי לך לשלם עוד כמה עשרות שקלים ולקבל איכות ובאמת נהנה מכל רגע בחברה, אתה מוזמן ללכת ליס
בהוט גם אחלה יש להם תוכן טוב והכל סבבה אבל זה עניין של טעם, מבחינתי הנדסת אנוש של YES יותר טובה משל הוט החל משימוש השלט ועד למערכת הממיר, אל תשכח שבהוט כמו שאמרתי בעיות בהקלטות לפעמים נתקע ואתה מקבל פה סטרימר שירות גדול באמת שנהנה מכל רגע הוא חסך לי המון כסף...
מפה זו ההחלטה שלך,
אגב אני לקוח YES אז שוב אני לא כזה אובייקטיבי לגבי הוט תדבר עם לקוחות של הוט תבין מי נגד מי ומי מוביל
יום טוב..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
תזכור ב YES אין VOD בכל ממיר וזה מתחלק יחד עם האינטרנט ,תזכור שאין תמונה טובה ב SD ב YES,ככה
שאת הערוצים שאנחנו אוהבים תראה פחות טוב 56,55 ,ראה שרשור מקביל!!! , תזכור הממיר מג'יק HD מוציא 1080P ,
ה EPG שקוף וניתן להגיע לכל ערוץ בלי גלגלת ,כולל בעת צפייה בהקלטה ,נכון הממיר באמצע הדרך
אבל למרות הכל היתרונות שלו עולים על YESMAX ושאני רואה סרטים שהקלטתי באיכות HD במג'יק ,אני פשוט
נהנה מכל דקה .
שאת הערוצים שאנחנו אוהבים תראה פחות טוב 56,55 ,ראה שרשור מקביל!!! , תזכור הממיר מג'יק HD מוציא 1080P ,
ה EPG שקוף וניתן להגיע לכל ערוץ בלי גלגלת ,כולל בעת צפייה בהקלטה ,נכון הממיר באמצע הדרך
אבל למרות הכל היתרונות שלו עולים על YESMAX ושאני רואה סרטים שהקלטתי באיכות HD במג'יק ,אני פשוט
נהנה מכל דקה .
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
הסטרימר של יס לא מתקרב ברמתו לסטרימר ייעודי, אבל סרטים וסדרות ב-720P אתה יכול להזרים ברוב המוחלט של המקרים בלי בעיות. ה-VOD עשיר למדי, וכמו שאמרו, הנדסת האנוש הרבה יותר טובה.
המחירים גבוהים מבהוט, זה בטוח, ואם אתה כבר עוזב - אולי עדיף לשקול להשאיר עידן+ וסטרימר/HTPC ולחסוך. אם אתה לא בעניין, אז מבחינתי, רק יס, בעיקר בגלל התכנים. אני מבקר אצל בעלי הוט הרבה, ונדיר מאוד שאני מוצא סדרה איכותית לצפות בה.
המחירים גבוהים מבהוט, זה בטוח, ואם אתה כבר עוזב - אולי עדיף לשקול להשאיר עידן+ וסטרימר/HTPC ולחסוך. אם אתה לא בעניין, אז מבחינתי, רק יס, בעיקר בגלל התכנים. אני מבקר אצל בעלי הוט הרבה, ונדיר מאוד שאני מוצא סדרה איכותית לצפות בה.
- lamdin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
למה שלא תוותר על YES ועל HOT?
שים צלחת פרטית עם ממיר שיתופי....
בעלות של כ- 500 ש"ח לשנה יהיה לך תוכן עשיר פי 100...
שים צלחת פרטית עם ממיר שיתופי....
בעלות של כ- 500 ש"ח לשנה יהיה לך תוכן עשיר פי 100...