רובוט לניקוי הבית התלבטות עזרתכם בבקשה
דיברנו על מדיניות מחירים?boren כתב:המחיר באמזון כולל משלוח.amet כתב:לא מדוייק. הרובוט שוקל 8 ק"ג כך שגם החבר הטוב "ישלם" טוב על משלוח....
1. תמיד אפשר לשלוח לתיקון בחו"ל. אל תשכח שיש 1000 ש"ח שנותרו בקופה למטרה הזו, והיה והרובוט יתקלקל. ואם לא יתקלקל, מדובר ברווח נקי של 1000 ש"ח.האם כשיגיע הזמן החבר הטוב גם ייקח את הרובוט התקול לארה"ב לתיקון?
כבר אמרתי שלא מעשי להביא מוצר כזה ללא קבלת שרות ולוותר על שנתיים אחריות....
2. כל חברה רצינית מחייבת את המפיצים הרשמיים שלה לתת שירות למוצרים שנקנו במדינות אחרות (בד"כ בתשלום). שלחתי עכשיו מייל ל-Neato בנושא הזה. לפי התגובה שלהם אפשר יהיה לראות כמה הם רציניים.
מה שאני יודע זה שהמחיר של ה-Neato בארץ גבוה בהרבה מבכל מדינה אחרת שבה הוא נמכר. אני גם יודע שהמחיר שלו בחו"ל נמוך ב-$100 מהרומבה 770 ושבארץ הוא משום מה עולה יותר ממנו.לגבי מדיניות מחירים אתה לא יודע את הנתונים והשיקולים לקביעת מחירים כך שהקביעה שלך לא מבוססת....
אין קשר בין טכנולוגיה לבין הבדלי תמחור בין ישראל לבין שאר העולם.irobot הינו מוצר פשוט טכנולוגית....
הניטו שנמכר בשאר העולם הוא אותו ניטו שנמכר בישראל. אין סיבה שבארץ הוא יעלה יותר מרובוטים שבחו"ל מתומחרים באותו מחיר או אף גבוה יותר. כל החברות משלמות את אותו מכס, מע"מ ותקינה.הטכנולוגיה של ניטו מתקדמת משמעותית וגם עלות הטכנולוגיה בהתאם....
רומבה 770 זה מוצר שעולה $500 בארה"ב. הניטו עולה $380. בארץ משום מה הניטו יקר יותר מהרומבה. סימוכין:ולבסוף מאיפה הבאת את "העובדה" ש irobot זול יותר?
רומבה 770 עולה בארץ 2770 שקל. (הפרש 70 שקל בלבד)...
http://www.amazon.com/iRobot-Roomba-Bag ... B007S1JN4I
http://www.amazon.com/Neato-XV-11-Robot ... B003UBPB6E
אגב, אם מישהו הזמין מחו"ל ויכול לשתף לגבי העלות הסופית בפועל זה יכול לעזור. אני בהחלט חושב להזמין את ה-Neato, אבל אני לא מוכן לשלם 2900 ש"ח על רובוט שנמכר ב-$380 באמזון....
איך יכול להיות שבאמזון מקבלים על רומבה 770- 100 דולר הנחה?
זאת מדיניות מחירים של irobot. הם החליטו שהם רוצים להרוויח על רומבה סידרה 700 כסף רב. זכותם.
אתה הרי יודע שפער החומרה בין סידרה 500 לסידרה 700 הוא מינורי. כשההנחה כזאת גדולה המשמעות ברורה.
כשאתה רואה את המחיר שנמכרת הסידרה 700 אתה מסיק שמי שלא בסדר זאת ניטו. אולי תבדוק את המחיר המופרך של רומבה?
ההנחה שלך שניטו נמכר יקר מול הפער שאתה רואה מול רומבה מוטעית. אם רומבה היה נמכר בארץ באופן יחסי לא היו קונים אותו במחיר הזה ולכן נקבע מחיר הגיוני, מה ששוב מראה על פער המרווח ומדיניות מחירים שאתה לא יכול להתייחס כיוון שאתה לא יודע את הנתונים.
ניטו רובוטיקס xv-11 אינו שווה ל xv-15. ל 11 יש שנת אחריות אחת בלבד. אין ל 11 ערכה של 8 פילטרים, ומה לעשות, לא נותנים בארץ שרות ל 11.
אני לא בטוח שאתה מקבל משלוח חינם מאמזון לארץ. תבדוק טוב.
ושוב, לרכוש מוצר בסכום כזה בלי תמיכה ושרות זה הימור. האוטו שלך מגיע למוסך כך שכל מוצר מכני בעולם יגיע לשרות. גם רומבה וגם ניטו. תתחיל לשלוח את הרובוט לארה"ב? לא מעשי
חבר שלי קיבל רומבה לא מזמן. עלה לו 450 דולר כולל משלוח והוא שילם כ 400 שח בארץ על מכס\מעמ\שחרור מהדואר.אגב, אם מישהו הזמין מחו"ל ויכול לשתף לגבי העלות הסופית בפועל זה יכול לעזור. אני בהחלט חושב להזמין את ה-Neato, אבל אני לא מוכן לשלם 2900 ש"ח על רובוט שנמכר ב-$380 באמזון....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
זה לא קשור לסדרות. היבואן של רומבה מתמחר את כל הרובוטים במחיר שקרוב יותר למחירם בחו"ל מאשר היבואן של ניטו (אתה?). בשני המקרים הפער מול חו"ל גדול מדי לדעתי, אבל במקרה של הרומבה התמחור עוד גורם לי לחשוב על קניה בארץ, כי בכל זאת יש ערך לשירות מקומי. התמחור של הניטו גורם לי לשקול אותו רק במסגרת קניה בחו"ל.amet כתב: דיברנו על מדיניות מחירים?
איך יכול להיות שבאמזון מקבלים על רומבה 770- 100 דולר הנחה?
זאת מדיניות מחירים של irobot. הם החליטו שהם רוצים להרוויח על רומבה סידרה 700 כסף רב. זכותם.
אתה הרי יודע שפער החומרה בין סידרה 500 לסידרה 700 הוא מינורי. כשההנחה כזאת גדולה המשמעות ברורה.
כשאתה רואה את המחיר שנמכרת הסידרה 700 אתה מסיק שמי שלא בסדר זאת ניטו. אולי תבדוק את המחיר המופרך של רומבה?...
כלומר אתה מודה בעצם שהמחיר שנקבע לרומבה הוא זול יותר באופן יחסי לחו"ל מאשר זה של הניטו. מפתיע אותי שאתה לא מבין מדוע כצרכן אני לא מעוניין לרכוש מוצרים שתמחורם אינו פרופורציונלי למחיר בעולם של המתחרים.ההנחה שלך שניטו נמכר יקר מול הפער שאתה רואה מול רומבה מוטעית. אם רומבה היה נמכר בארץ באופן יחסי לא היו קונים אותו במחיר הזה ולכן נקבע מחיר הגיוני, מה ששוב מראה על פער המרווח ומדיניות מחירים שאתה לא יכול להתייחס כיוון שאתה לא יודע את הנתונים....
בפועל הרובוט הוא אותו רובוט, גם אם הצבעים שלו מעט שונים. הדברים שאתה מתאר לא שווים עבורי תוספת של 1000 ש"ח.ניטו רובוטיקס xv-11 אינו שווה ל xv-15. ל 11 יש שנת אחריות אחת בלבד. אין ל 11 ערכה של 8 פילטרים, ומה לעשות, לא נותנים בארץ שרות ל 11....
המשלוח הוא חינם לכתובות בארה"ב. החישוב של 1000 ש"ח חסכון הפרש מתייחס לקניה של ניטו בארה"ב ומשלוח לחבר שמגיע לארץ ושישלם את ה-33% מיסים שציינת.אני לא בטוח שאתה מקבל משלוח חינם מאמזון לארץ. תבדוק טוב....
הכל שאלה של איך כל אחד מתמחר את הסיכוי שהמוצר יתקלקל. אם במקום לשלם 1900 ש"ח (מול 2900 ש"ח בארץ) המחיר היה 900 ש"ח, אז וודאי היית מסכים ששווה להביא את המוצר מארה"ב ולקחת את הסיכון. ואם עדיין לא תסכים, אפשר להוריד את המספר ההיפותטי הזה עד שתסכיםושוב, לרכוש מוצר בסכום כזה בלי תמיכה ושרות זה הימור. האוטו שלך מגיע למוסך כך שכל מוצר מכני בעולם יגיע לשרות. גם רומבה וגם ניטו. תתחיל לשלוח את הרובוט לארה"ב? לא מעשי...
אגב, שלחתי לא מזמן מצלמה (של ריקו) לתיקון בהונג-קונג ואני לא ממש רואה איפה הבעיה לשלוח רובוט. בסה"כ מדובר בחבילה גדולה ויקרה יותר למשלוח.
כדי לסגור את הנושא, כל אחד בוחר וחי עם בחירותיו. לא לכל אחד יש חבר שיכול להביא לו רובוט בחינם... בד"כ גם החבר ישלם מחיר גבוה עבור החבילה ששוקלת 8 ק"ג, ואז המחיר יגיע ל 2500 שקל. אתה נותן פה תחושה שהפער הוא 1000 שקל כי לכולם יש חבר שמביא להם רובוט בחינם והסיכוי שמוצר יתקלקל בעתיד הוא נדיר. אני ממתין לראות אותך שולח את הרובוט לארה"ב לשרות וממתין חודשים עד שיחזור... ומה תעשה בפעם השנייה? זה לא מוצר של 100 שקל ששמים בפח, וכבר כתבת ששלחת מצלמה לתיקון שלמיטב הערכתי לא עובדת כל כך קשה בשאיבת אבק כל יום, אלה לוחצים על כפתור מידי פעם- והיא התקלקלה. לשלוח מצלמה ששוקלת גרמים לתיקון זה שווה ערך מוצר ששוקל קילוגרמים?הכל שאלה של איך כל אחד מתמחר את הסיכוי שהמוצר יתקלקל. אם במקום לשלם 1900 ש"ח (מול 2900 ש"ח בארץ) המחיר היה 900 ש"ח, אז וודאי היית מסכים ששווה להביא את המוצר מארה"ב ולקחת את הסיכון. ואם עדיין לא תסכים, אפשר להוריד את המספר ההיפותטי הזה עד שתסכים. בעיני 1900 ש"ח הוא סכום שנמצא עמוק מתחת לרף שבו משתלם יותר לקחת את הצ'אנס ולהביא את המוצר דרך חבר. במקרה הכי גרוע שולחים את המוצר לתיקון אצל היצרן. משלוח לחו"ל לא עולה 1000 ש"ח.
אגב, שלחתי לא מזמן מצלמה (של ריקו) לתיקון בהונג-קונג ואני לא ממש רואה איפה הבעיה לשלוח רובוט. בסה"כ מדובר בחבילה גדולה ויקרה יותר למשלוח....
- boren
-
- חבר מביא חבר

לא לכל אחד יש מי שמגיע מארה"ב, אבל למי שיש בהחלט כדאי לחסוך את ה-1000 ש"ח האלה.amet כתב: לא לכל אחד יש חבר שיכול להביא לו רובוט בחינם... בד"כ גם החבר ישלם מחיר גבוה עבור החבילה ששוקלת 8 ק"ג, ואז המחיר יגיע ל 2500 שקל....
משלוח חינם זה לא משהו נדיר באמזון ובכל מקרה המשלוח בתוך ארה"ב זול.
1000 ש"ח מכסים שלושה משלוחים לחו"ל של חבילה ששוקלת 8 ק"ג.אתה נותן פה תחושה שהפער הוא 1000 שקל כי לכולם יש חבר שמביא להם רובוט בחינם והסיכוי שמוצר יתקלקל בעתיד הוא נדיר. אני ממתין לראות אותך שולח את הרובוט לארה"ב לשרות וממתין חודשים עד שיחזור... ומה תעשה בפעם השנייה?...
אגב, אתה טוען שהניטו מכשיר כל כך לא אמין שמרבית הסיכויים שהוא יתקלקל ועוד מספר רב של פעמים?
רובוט הוא מוצר שנותן נוחות, הוא לא מוצר קריטי. החיסכון בזמן במקרה של תיקון (בין תיקון בארץ לבין משלוח לארה"ב) לא שווה לדעתי 1000 ש"ח, אבל שכל אחד ייעשה את החשבון שלו.
אני מכיר לא מעט אנשים שהמצלמות שלהם התקלקלו, אבל אני לא מכיר אף אחד שיכול לדווח על קלקול בשואב אבק. מצלמה היא מוצר הרבה יותר עדין ויש יותר מה שיתקלקל, במיוחד במצלמות שמשמשות בהרבה טיולים ובכל תנאי מזג אוויר (כמו במקרה שלי, שבו המונסונים בסרי לנקה הכניעו את המצלמה).זה לא מוצר של 100 שקל ששמים בפח, וכבר כתבת ששלחת מצלמה לתיקון שלמיטב הערכתי לא עובדת כל כך קשה בשאיבת אבק כל יום, אלה לוחצים על כפתור מידי פעם- והיא התקלקלה....
לא, לשלוח רובוט ייעלה יותר. זה הכל. התהליך הוא אותו תהליך.לשלוח מצלמה ששוקלת גרמים לתיקון זה שווה ערך מוצר ששוקל קילוגרמים?...
שוב, אין לי בעיה עם זה שהניטו עולה בארץ יותר מבחו"ל (אם כי אני רואה בעיה בזה שישראל היא המדינה שבה המחיר שלו הוא הגבוה ביותר). הבעיה העקרית שלי היא עם זה שהוא עולה יותר ממתחרים שעולים בחו"ל אותו מחיר, ואפילו עם מחיר מחירון גבוה יותר, כמו הרומבה 770.
מדיניות מחירים נקבעת על סמך פרמטרים שאתה לא חשוף להם כך שאינך יכול להבין את השיקולים. רק על זה אפשר להתכתב פה בלי סוף. בעינך מדיניות המחירים נקבעת בהשוואה למחיר של רומבה ואלה לא השיקולים האמיתיים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם ניטו xv-11שוב, אין לי בעיה עם זה שהניטו עולה בארץ יותר מבחו"ל (אם כי אני רואה בעיה בזה שישראל היא המדינה שבה המחיר שלו הוא הגבוה ביותר). הבעיה העקרית שלי היא עם זה שהוא עולה יותר ממתחרים שעולים בחו"ל אותו מחיר, ואפילו עם מחיר מחירון גבוה יותר, כמו הרומבה 770....
אם נותנים איפורמציה אז מדוייקת בבקשה. באתר שצירפת עלות שנאים בין 219 ל 346 שקלים. ההפרש ללא שנאי היה 533 שקל ומזה תוריד את עלות השנאים ותגיע להפש של בין 187 שקל לבין 314 שקל. איזה שנאי מתאים? בכל מקרה המפרט של ניטו xv-11 הינו רק שנת אחריות, פילטר אחד וללא מברשת ראשית נוספת. ניטו xv-15 הנמכר בישראל מכיל 8 פילטרים בערכה, מברשת ראשית נוספת ושנתיים אחרית!. עכשיו תגיד לי אתה, האם בשביל הפרש כזה אתה ממליץ למישהו להביא ניטו מארה"ב ולהפסיד שנתיים אחריות ובלי תמיכה ושרות? האם אתה היית מביא בעצמך בתנאים האלה? אני מתקשה להאמין.למי שאין חבר שיכול להביא רובוט מארה"ב (או למי שאין סבלנות), אפשר עדיין לחסוך 600 ש"ח דרך האתר הזה....
ובנוסף שים לב: גם כאן רומבה זולה יותר מניטו! האם אתה מתחיל שרשור חדש נגד האתר שצירפת או מתחיל להבין שיש דברים שאתה לא חשוף אליהם.
ובנוסף כיוון שלניטו רובוטיקס אין אחריות בינלאומית מכירתו בישראל "כנראה" אינה חוקית.
ציטוטים:
במוצר שקניתי מופיעות הוראות השימוש באנגלית, ללא תרגום לעברית. האם זה בסדר?
יבואן מחוייב על פי חוק לתרגם לעברית הוראות שימוש או אזהרה. זאת כדי למנוע מציבור הצרכנים הפסד כלכלי ואף סכנות בטיחותיות חמורות.
אם לא נהג כך הרי שעבר על החוק, וזכותך לקבל את ההוראות כשהן בעברית. במקרה כזה רצוי להתלונן גם במועצה לצרכנות ובמשרד התעשיה, כדי לוודא שהיצרן אכן מתרגם לעברית את ההוראות בכל המוצרים שהוא מייבא. על המקור החוקי לחובה זו ניתן לקרוא בעמדת המועצה לצרכנות בעניין.
בנוסף מחייב החוק לצרף הוראות שימוש בעברית למספר רב של מוצרים, כגון שעונים דיגיטליים, מצלמות, מכשירי סטראו ווידאו, תנורי מיקרוגל, חלקי מוצר להרכבה עצמית, דבק נוזלי, טפטים, מכשירי dvd ועוד, כמפורט בתוספת השלישית של צו הגנת הצרכן (סימון טובין).
מוצר חשמלי שקניתי לפני פחות משנה ב-200 ₪ התקלקל- למי לפנות כדי שיתקן אותו, היכן מתבצע התיקון, האם ניתן להשתמש בחלקי חילוף משומשים, תוך כמה זמן חייבים לתקן אותו, האם חייבים לספק לי אישור בכתב מה תוקן?
עסק המוכר בארץ מוצר חשמלי שמחירו מעל 150 ₪ חייב למסור לקונה תעודת אחריות לגבי המוצר, המבטיחה אחריות של היצרן/יבואן לתקינות המוצר לתקופה של שנה. במסגרת האחריות הצרכן זכאי לכך שהמכשיר יפעל באופן תקין. אם המכשיר מתקלקל זכאי הצרכן לתיקון שלו ללא כל תשלום, עבור התיקון והחלפים כאחד.
התיקון מתבצע ע"י היצרן/יבואן, שפרטיהם מופיעים על גבי תעודת האחריות. אם מחיר המוצר היה מעל 400 ₪, הרי שבמקרה שאין כל אפשרות לאתר את היצרן/היבואן, יהיה חייב העסק שמכר לכם את המוצר לבצע את התיקון.
התיקון מתבצע באחת מתחנות השירות של היצרן, כשאלה מפורטות בתעודת האחריות. היה ואין תחנת שירות במרחק של 15 ק"מ מהעסק בו רכשת את המוצר, ניתן למסור את המוצר לתיקון בעסק המוכר. היצרן חייב לבצע את התיקון תוך עשרה ימים אם המוצר נמסר לתחנת שירות, ותוך 14 יום אם נמסר בעסק שמכר את המוצר. במוצרים המתוקנים בבית הצרכן הזמן שבו מושלם התיקון במקרה של קלקול המונע את השימוש בהם קצר יותר: מקרר ומקפיא- יום, כיריים לבישול- יומיים, מכונת כביסה, מזגן, תנור הסקה דירתי, תנור בישול ואפיה, מקלט טלויזיה שגודלו עולה על 20 אינטש, מדיח כלים ומייבש כביסה- שלושה ימים, ומוצרים אחרים- שבוע.
תעודת האחריות מחייבת את היצרן לתקן את המוצר כך שיהיה במצב כאילו לא אירע בו קלקול. אם יש צורך להחליף חלקים יש לעשות שימוש בחלפים מקוריים חדשים בלבד. אם אין צורך- יש למסור לצרכן מוצר חלופי חדש או להחזיר לו את המחיר ששילם בעדו, לפי בחירת היצרן. לאחר התיקון חייב היצרן למסור לצרכן אישור כתוב המפרט את מהות התיקון ומהות החלפים שהותקנו.
חשוב לדעת שבמקרה שהעסק מסרב למסור תעודת אחריות, למרות שנדרש לעשות זאת בכתב, ומוגשת תביעה לבית המשפט והצרכן מוכיח כי פנה אל העסק בדרישה גם בכתב והעסק עמד בסירובו לכבד את החוק, תהיה לבית המשפט סמכות לחייב את העסק לשלם לצרכן פיצויים לדוגמה של עד 10,000 ₪ בשל הפרת החוק.
ציטוטים:
במוצר שקניתי מופיעות הוראות השימוש באנגלית, ללא תרגום לעברית. האם זה בסדר?
יבואן מחוייב על פי חוק לתרגם לעברית הוראות שימוש או אזהרה. זאת כדי למנוע מציבור הצרכנים הפסד כלכלי ואף סכנות בטיחותיות חמורות.
אם לא נהג כך הרי שעבר על החוק, וזכותך לקבל את ההוראות כשהן בעברית. במקרה כזה רצוי להתלונן גם במועצה לצרכנות ובמשרד התעשיה, כדי לוודא שהיצרן אכן מתרגם לעברית את ההוראות בכל המוצרים שהוא מייבא. על המקור החוקי לחובה זו ניתן לקרוא בעמדת המועצה לצרכנות בעניין.
בנוסף מחייב החוק לצרף הוראות שימוש בעברית למספר רב של מוצרים, כגון שעונים דיגיטליים, מצלמות, מכשירי סטראו ווידאו, תנורי מיקרוגל, חלקי מוצר להרכבה עצמית, דבק נוזלי, טפטים, מכשירי dvd ועוד, כמפורט בתוספת השלישית של צו הגנת הצרכן (סימון טובין).
מוצר חשמלי שקניתי לפני פחות משנה ב-200 ₪ התקלקל- למי לפנות כדי שיתקן אותו, היכן מתבצע התיקון, האם ניתן להשתמש בחלקי חילוף משומשים, תוך כמה זמן חייבים לתקן אותו, האם חייבים לספק לי אישור בכתב מה תוקן?
עסק המוכר בארץ מוצר חשמלי שמחירו מעל 150 ₪ חייב למסור לקונה תעודת אחריות לגבי המוצר, המבטיחה אחריות של היצרן/יבואן לתקינות המוצר לתקופה של שנה. במסגרת האחריות הצרכן זכאי לכך שהמכשיר יפעל באופן תקין. אם המכשיר מתקלקל זכאי הצרכן לתיקון שלו ללא כל תשלום, עבור התיקון והחלפים כאחד.
התיקון מתבצע ע"י היצרן/יבואן, שפרטיהם מופיעים על גבי תעודת האחריות. אם מחיר המוצר היה מעל 400 ₪, הרי שבמקרה שאין כל אפשרות לאתר את היצרן/היבואן, יהיה חייב העסק שמכר לכם את המוצר לבצע את התיקון.
התיקון מתבצע באחת מתחנות השירות של היצרן, כשאלה מפורטות בתעודת האחריות. היה ואין תחנת שירות במרחק של 15 ק"מ מהעסק בו רכשת את המוצר, ניתן למסור את המוצר לתיקון בעסק המוכר. היצרן חייב לבצע את התיקון תוך עשרה ימים אם המוצר נמסר לתחנת שירות, ותוך 14 יום אם נמסר בעסק שמכר את המוצר. במוצרים המתוקנים בבית הצרכן הזמן שבו מושלם התיקון במקרה של קלקול המונע את השימוש בהם קצר יותר: מקרר ומקפיא- יום, כיריים לבישול- יומיים, מכונת כביסה, מזגן, תנור הסקה דירתי, תנור בישול ואפיה, מקלט טלויזיה שגודלו עולה על 20 אינטש, מדיח כלים ומייבש כביסה- שלושה ימים, ומוצרים אחרים- שבוע.
תעודת האחריות מחייבת את היצרן לתקן את המוצר כך שיהיה במצב כאילו לא אירע בו קלקול. אם יש צורך להחליף חלקים יש לעשות שימוש בחלפים מקוריים חדשים בלבד. אם אין צורך- יש למסור לצרכן מוצר חלופי חדש או להחזיר לו את המחיר ששילם בעדו, לפי בחירת היצרן. לאחר התיקון חייב היצרן למסור לצרכן אישור כתוב המפרט את מהות התיקון ומהות החלפים שהותקנו.
חשוב לדעת שבמקרה שהעסק מסרב למסור תעודת אחריות, למרות שנדרש לעשות זאת בכתב, ומוגשת תביעה לבית המשפט והצרכן מוכיח כי פנה אל העסק בדרישה גם בכתב והעסק עמד בסירובו לכבד את החוק, תהיה לבית המשפט סמכות לחייב את העסק לשלם לצרכן פיצויים לדוגמה של עד 10,000 ₪ בשל הפרת החוק.
- boren
-
- חבר מביא חבר

אכן, אם נותנים איפורמציה אז מדוייקת בבקשה. לא צריך שנאי. ה-XV-11 תומך גם ב-110 וגם ב-220 וולט, ואפשר לקרוא על כך בפורום הזה. זה שבאתר כתוב שצריך שנאי זה boilerplate שהם מוסיפים על כל המוצרים בקטגוריה.amet כתב:אם נותנים איפורמציה אז מדוייקת בבקשה. באתר שצירפת עלות שנאים בין 219 ל 346 שקלים. ההפרש ללא שנאי היה 533 שקל ומזה תוריד את עלות השנאים ותגיע להפש של בין 187 שקל לבין 314 שקל. איזה שנאי מתאים?למי שאין חבר שיכול להביא רובוט מארה"ב (או למי שאין סבלנות), אפשר עדיין לחסוך 600 ש"ח דרך האתר הזה.......
כן, כבר דיברנו על ההבדלים האלה. אגב, אתה יכול להסביר מה הצורך בפילטרים? מה הבעיה לנקות את הפילטרים במים או עם שואב אבק?בכל מקרה המפרט של ניטו xv-11 הינו רק שנת אחריות, פילטר אחד וללא מברשת ראשית נוספת. ניטו xv-15 הנמכר בישראל מכיל 8 פילטרים בערכה, מברשת ראשית נוספת ושנתיים אחרית!....
השאלה היא בעצם האם חיסכון של 600 ש"ח שווה וויתור על אחריות מקומית ועל השנה הנוספת. אני לא יודע. אם הביקורת בזאפ נכונה אז כנראה שעדיף לחסוך. ציטוט:עכשיו תגיד לי אתה, האם בשביל הפרש כזה אתה ממליץ למישהו להביא ניטו מארה"ב ולהפסיד שנתיים אחריות ובלי תמיכה ושרות? האם אתה היית מביא בעצמך בתנאים האלה? אני מתקשה להאמין....
"מהיבואן הובטח לי לשלוח רובוט חדש אך למרות שחלפו כשבועיים, לא התקבל. מאז התקשרו אלי כבר שלושה אנשים שונים שהציגו את עצמם כ "מנהלי שירות" והבטיחו שהרובוט החדש בדרך, אך לשווא."
אני אגיב על שאר הדברים בהמשך היום.
הפילטרים הם מוצרים מתקלים בכל הרובוטים, ומומלץ להחליפם אחת לשלושה חודשים. עדיף לנקותם עם מברשת קטנה, ומידי פעם עם שואב אבק או קומפרסור. מים עם אבק יוצרים בוץ ויסתמו במשך הזמן את מעברי האוויר. (מים צריך גם לחסוך)כן, כבר דיברנו על ההבדלים האלה. אגב, אתה יכול להסביר מה הצורך בפילטרים? מה הבעיה לנקות את הפילטרים במים או עם שואב אבק?...
זה ממש לא 600 שקל. אשמח אם תתמחר לי אתה לפי מקורותיך. עלות 7 פילטרים נוספים+ מברשת ראשית נוספת + שנת אחריות נוספת. לא נשאר הרבה מה 600 שקל אם בכלל כיוון שאם הרובוט יצטרך יום אחד שרות, ההטסה לארה"ב וחזרה תשלים את ההפרש.השאלה היא בעצם האם חיסכון של 600 ש"ח שווה וויתור על אחריות מקומית ועל השנה הנוספת. אני לא יודע. אם הביקורת בזאפ נכונה אז כנראה שעדיף לחסוך....
על זה אשמח: מדובר בבחור שרכש את הרובוט אצל אחד הסוכנים של החברה. עקב כך נוצר קצר בתקשורת והבחור החליט להתנקם. הצעתי לו להחזיר את הרובוט ולקבל את מלוא כספו חזרה, וכך אכן היה. הבחור לא הסתפק והחליט להעביר ביקורת עם ציון למרות שלא הפעיל את הרובוט כלל, וזה קצת מוזר איך אפשר לבקר ולתת ציון על מוצר שאתה לא מכיר..."מהיבואן הובטח לי לשלוח רובוט חדש אך למרות שחלפו כשבועיים, לא התקבל. מאז התקשרו אלי כבר שלושה אנשים שונים שהציגו את עצמם כ "מנהלי שירות" והבטיחו שהרובוט החדש בדרך, אך לשווא."...
וממך שמתעניין בניטו ברצינות הייתי מצפה שתציין את כל יתר ששת המבקרים שהיללו את ניטו.
- boren
-
- חבר מביא חבר

רומבה 560 זול יותר מהניטו באמזון. מדוע שהוא לא יהיה זול יותר מהניטו דרך שירות שמבוסס על הזמנה מאמזון? שים לב שלא מדובר על יבואן, אלא על שירות דומה למאסטופ. בדיוק כמו שמאסטופ לא מחויבים לצרף הוראות שימוש בעברית או לתת אחריות על המוצרים שהם מעבירים לארץ, כך גם עם השירות של buyamerica.co.il. ההבדל העקרי הוא שבניגוד למאסטופ האתר הזה מאפשר לקונה לדעת מה המחיר הסופי לפני הקניה. נראה לי כמו רעיון נחמד מאוד.amet כתב:ובנוסף שים לב: גם כאן רומבה זולה יותר מניטו! האם אתה מתחיל שרשור חדש נגד האתר שצירפת או מתחיל להבין שיש דברים שאתה לא חשוף אליהם....
תודה על ההסבר. האופציה של ניקוי עם שואב אבק נראית לי טובה ואני תוהה אם היא לא מייתרת את הצורך בהחלפה כל כך תכופה של פילטרים.amet כתב:הפילטרים הם מוצרים מתקלים בכל הרובוטים, ומומלץ להחליפם אחת לשלושה חודשים. עדיף לנקותם עם מברשת קטנה, ומידי פעם עם שואב אבק או קומפרסור. מים עם אבק יוצרים בוץ ויסתמו במשך הזמן את מעברי האוויר. (מים צריך גם לחסוך)...
כבר הסכמנו שלא מדובר באותו קיט בדיוק, אבל כן מדובר באותו רובוט. השאלה היא איך כל אחד מתמחר את שאר הדברים וכמה הם חשובים לו. אני מאמין שמי שבוחר להזמין מחו"ל לא מתכוון לרכוש מברשת נוספת או פילטרים, ולא מתמחר את התיקון לפני שמתברר שהוא באמת נדרש. בין שתי האפשרויות (קניה דרך buyamerica.co.il או דרככם) יש הבדל של 600 ש"ח - 2900 מול 2300 ש"ח עד הדלת. מה שכן, באופציה שלכם יש עוד כל מיני אקסטרות, שבהחלט יכולים להטות את הכף עבור חלק מהקונים. שוב, כל אחד מתמחר עבור עצמו כמה האקסטרות האלה (ובראשן האחריות) שוות. אני בהחלט חושב שהערך כן שווה סכום של כמה מאות שקלים. 1000 ש"ח הוא בטוח לא שווה לדעתי. 600 ש"ח? אולי. תלוי למי. משהו גורם לי לחשוב שעם מחיר מעט נמוך יותר הייתם יכולים לפתות הרבה יותר קונים לבחור בניטו ולא ברומבה.זה ממש לא 600 שקל....
כששולחים מוצר באחריות לתיקון בארץ שבה הוא נקנה מקובל ברוב המקרים שהיצרן משלם על המשלוח בחזרה. מעניין אם ניטו שונים בעניין הזה מחברות אחרות.ההטסה לארה"ב וחזרה תשלים את ההפרש....
טוב לשמוע את הצד שלכם. חבל שהוא לא מופיע בזאפ.על זה אשמח: מדובר בבחור שרכש את הרובוט אצל אחד הסוכנים של החברה. עקב כך נוצר קצר בתקשורת והבחור החליט להתנקם. הצעתי לו להחזיר את הרובוט ולקבל את מלוא כספו חזרה, וכך אכן היה. הבחור לא הסתפק והחליט להעביר ביקורת עם ציון למרות שלא הפעיל את הרובוט כלל, וזה קצת מוזר איך אפשר לבקר ולתת ציון על מוצר שאתה לא מכיר......
אין מה לציין כי הם לא רלוונטיים לנושא השירות. אם תקרא שוב את מה שכתבתי תראה שהדברים נכתבו בהקשר של שירות מקומי והאם שווה לשלם עבורו 600 ש"ח.וממך שמתעניין בניטו ברצינות הייתי מצפה שתציין את כל יתר ששת המבקרים שהיללו את ניטו....