שרשור תגובות: iGo primo החדשה. ניווט הארד-קור
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
hm32hm,
אין צורך בהנחות והמכשיר שיש לי אישית לא קשור לנושא. תנסה לשאול בין מכרך מי עוד נוהג כך, אני מאמין שתמצא כי אתה במיעוט.
אין צורך בהנחות והמכשיר שיש לי אישית לא קשור לנושא. תנסה לשאול בין מכרך מי עוד נוהג כך, אני מאמין שתמצא כי אתה במיעוט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
שלום חברים
בשעה טובה אפל שיחררה לנו עדכון אפליקצייה החידושים:
1. מנגנון שיתוף מסלולים ויעד משופר.
תורגם מלא לעברית. כולל אפשרות לשתף דרך מייל או פייסבוק.
2. אפשרות לשלוח דיווח מיפוי בזמן אמת מתוך התוכנה.
3. מרכז תמיכה מתקדם פנימי מתוך התוכנה.
כולל מדריך הפעלה מלא, סרטוני הדרכה.
4. אפשרות לשליחת משוב או שאלה ישירות לשירות הלקוחות שלנו מתוך התוכנה.
5. מנגנון ניווט שטח משופר.
6. חבילת השכרת מפות חו"ל לחודש ימים.
7. חבילת שטח – רסטר , כולל סימון שבילים.
8. מנוע IGOBIZ פנימי בתוך התוכנה לחיפוש עסקים.
9. מקלדת חדשה – זהה לחלוטין למקלדת של האייפון.
10. עדכון למפות 03.2012
11. חבילת מסלולי שטח ונקודות עניין שטח ייחודיות (כולל תאור).
12. חבילת מצלמות מהירות – חינם לשנה.
13. חבילת זהירות בדרכים – חינם.
14. כפתור כיבוי תוכנה הוסר (לבקשת אפל)
15.משקל האפליקציה קטן ל 400 MB
התוכנה זמינה לעדכון בAPPSTORE
בשעה טובה אפל שיחררה לנו עדכון אפליקצייה החידושים:
1. מנגנון שיתוף מסלולים ויעד משופר.
תורגם מלא לעברית. כולל אפשרות לשתף דרך מייל או פייסבוק.
2. אפשרות לשלוח דיווח מיפוי בזמן אמת מתוך התוכנה.
3. מרכז תמיכה מתקדם פנימי מתוך התוכנה.
כולל מדריך הפעלה מלא, סרטוני הדרכה.
4. אפשרות לשליחת משוב או שאלה ישירות לשירות הלקוחות שלנו מתוך התוכנה.
5. מנגנון ניווט שטח משופר.
6. חבילת השכרת מפות חו"ל לחודש ימים.
7. חבילת שטח – רסטר , כולל סימון שבילים.
8. מנוע IGOBIZ פנימי בתוך התוכנה לחיפוש עסקים.
9. מקלדת חדשה – זהה לחלוטין למקלדת של האייפון.
10. עדכון למפות 03.2012
11. חבילת מסלולי שטח ונקודות עניין שטח ייחודיות (כולל תאור).
12. חבילת מצלמות מהירות – חינם לשנה.
13. חבילת זהירות בדרכים – חינם.
14. כפתור כיבוי תוכנה הוסר (לבקשת אפל)
15.משקל האפליקציה קטן ל 400 MB
התוכנה זמינה לעדכון בAPPSTORE
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
בדקתי וזה עובד על ה IPAD החדש ועל IPHONE 3GS גרסה 4.3.3. אני מבין שאפל שחררה את "המתנה לחג" באיחור של שבוע...
כמה נקודות לציון:
- תוקן הבאג של "מסך קטן" ב NEW IPAD
- לא הבנתי את נושא החבילות החופשיות לשנה... אתמול התקנתי אותם (הופיעו בירוק) .הבוקר לא הייתה לי התרעה בפועל באזור מכמונת מהירות , בדקתי את "עגלת הקניות" ונראה שהחבילות נעלמו....
- מה משמעות "חבילת זהירות בדרכים" ? לא מצאתי במדריך..
- הכנסת יעד ביניים מאוד קלה. אבל לדעתי צריך לעדכן את האלגוריתם כך שבפועל אם בנסיעה מדלגים על הנקודה , נגיד אחרי "חישוב מסלול מחדש" השני ה IGO יבין שוויתרתי עליה ויציע אופציית חזרה לנקודת ביניים ל 10 שניות , אחרת ה ברירת מחדל תעדכן את ניווט לנקודה הבאה במסלול.
כמה נקודות לציון:
- תוקן הבאג של "מסך קטן" ב NEW IPAD
- לא הבנתי את נושא החבילות החופשיות לשנה... אתמול התקנתי אותם (הופיעו בירוק) .הבוקר לא הייתה לי התרעה בפועל באזור מכמונת מהירות , בדקתי את "עגלת הקניות" ונראה שהחבילות נעלמו....
- מה משמעות "חבילת זהירות בדרכים" ? לא מצאתי במדריך..
- הכנסת יעד ביניים מאוד קלה. אבל לדעתי צריך לעדכן את האלגוריתם כך שבפועל אם בנסיעה מדלגים על הנקודה , נגיד אחרי "חישוב מסלול מחדש" השני ה IGO יבין שוויתרתי עליה ויציע אופציית חזרה לנקודת ביניים ל 10 שניות , אחרת ה ברירת מחדל תעדכן את ניווט לנקודה הבאה במסלול.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
השאלה אם רכשת את החבילות... אתה צריך פיזית להוריד אותם בזמן שנקבע.
זהירות בדרכים היא חבילה שלפי איזורים מסויימים במפה שעמותת "אור ירוק" זיהתה כמסוכנים (לפי תאונות וכו'), אתה תקבל התראות על האיזורים הללו בכדי להזהר יותר בהם.
זהירות בדרכים היא חבילה שלפי איזורים מסויימים במפה שעמותת "אור ירוק" זיהתה כמסוכנים (לפי תאונות וכו'), אתה תקבל התראות על האיזורים הללו בכדי להזהר יותר בהם.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
עפר,
כתבת בסקירה
בלחיצה על "ענה" אני יכול להשיב לשיחה , אבל גם אז לחיצה על כפתור HOME לא מחזירה אותי למסך האפליקציה...
(*רק לחיצה כפולה על כפתור HOME ובחירת האפליקציה מהחלק התחתון של המסך מחזירה אותי לאפליקציה)
מה לא בסדר?
כתבת בסקירה
בזמן ניווט פעיל, שיש שיחה נכנסת, מסך התוכנה מתחלף למסך של קבלת שיחה(ענה\סרב) ואין אפשרות לענות בלחיצה על כפתור HOME . רקפיצ'ר חביב באייפון הוא לחיצה על כפתור HOME בעת קבלת שיחה, מה שמחזיר אותנו מיד לאפליקציה האחרונה שהרצנו טרם השיחה....
בלחיצה על "ענה" אני יכול להשיב לשיחה , אבל גם אז לחיצה על כפתור HOME לא מחזירה אותי למסך האפליקציה...
(*רק לחיצה כפולה על כפתור HOME ובחירת האפליקציה מהחלק התחתון של המסך מחזירה אותי לאפליקציה)
מה לא בסדר?
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
oferlaor
- מנהל

אצלי זה קופץ לעמוד של האפליקציה בוויז. זה אמור לעבוד עם כולן כך.
חשוב לציין שאני מחובר ל bt
חשוב לציין שאני מחובר ל bt
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אז אולי זה בגלל הBT ...oferlaor כתב:אצלי זה קופץ לעמוד של האפליקציה בוויז. זה אמור לעבוד עם כולן כך.
חשוב לציין שאני מחובר ל bt...
שהאיפון לא מחובר לרמקול\מערכת חיצונית זה לא עובד כך
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

כן. די הזוי שאפל הבינו כמה זה טוב בשיחות יוצאות אבל לא הכניסו את זה בשיחות נכנסות. כנראה שאני מוציא יותר מדי שיחות ביחס לאלה שנכנסות וחשבתי שזה עובד בשני הכיוונים.
hm32hm כתב:אההה !!!
אחרי הרכישה החינמית ב SHOP , דרך MOORE צריך להגיע ל DOWNLOADS - להוריד ולאקטב
OK - עכשיו זה נראה עובד .
תודה עופר...
תודה
אני מאוד אוהב את אייגו. מבחינת ניווט היא בסדרי גודל טובה יותר מאשר ווייז שכבר לקחה אותי לא פעם בדרכים הזויות ואינה מסכימה לעדכן מסלול חדש אלא מנסה להחזיר אותי בפרסה למסלול הקודם.
"המוח" של אייגו הרבה יותר משוכלל מנסיוני האישי (כל יום על הכביש ליעדים משתנים קמעה, עם 40000 ק"מ בשנה)
מגוון האפשרויות בהגדרה חד פעמית הוא מצויין שכן הוא מאפשר להתאים את התוכנה לצרכי המשתמש המתקדם.
המידע שמקנות המפות באייגו מאפשר לי הכרות מהירה עם המקום והשטח ומאפשר לי לזהות נק' ציון באיזורי (כן, התלת מימד הזה) השילוט באייגו שנוסע איתך ושלט המהירות המותרת בכל קטע נתון הם רק חלק מהמפות הנהדרות שהתוכנה הזו ניחנה בהם.
חסרונות: מחיר!!!!!! 70$ לתוכנה הוא מחיר הזוי לחלוטין ויקר בהרבה מהתוכנה לתושבי צפון אמריקה לדוגמא (25$) רוסיה 30$, ולא חסרות דוגמאות. המחיר כאן לדעתי מקומם. לא פחות.
העניין הזה חסר לי בביקורת על התוכנה. לא ייתכן שמבקרים מוצר שמחירו גבוה מכל מחירי האפליקציות על הפלאפון גם יחד ולא מציינים זאת. יחד עם זאת, בזכות המפות הנהדרות, אני רוכש את התוכנה, למרות שיודע שאני מקבל מחיר מופקע רק בגלל שאני ישראלי = פראייר.
גם הדרישה של 20$ עבור מכמונות אינה מוצדקת בעיני (למקבלי האייגו פרימו לייט מוצעת הרכישה של המכמונות בנפרד ב20$ לשנה). ניתן בקלות ליצור קובץ (או להשתמש בקובץ המצויין של arkiva) והמחיר פשוט אינו מוצדק. 10$ מקסימום. בל נשכח שזהו מחיר שנתי.
חסרון מהותי נוסף של התוכנה הוא העדר TMC כדוגמת הקיים בWaze. היעדר המנגנון של דיווח נהגים על ניידות, כמוהו כנכות מסויימת בתחום הTMC. אני משתמש במקביל בWaze בכל נסיעה (ללא ניווט) רק כדי לקבל את המידע החי שWaze מצטיינת בו. אחרי כמה שנים שכולנו מכירים את Waze ואין כמעט משתמשים שלא נוסעים איתה, ניתן היה לצפות מאייגו ליישם משהו דומה. כאן אייגו נכשלת פעם אחר פעם ודיווחי התנועה שלה תמיד מאחרים אחר התוכנה המובילה. יצא לי בשבוע שעבר לקבל מ-Waze דיווח על תאונה שהתרחשה כ-600 מטרים ממני! לזה אני קורא דיוק וזו מצויינות. זה גם אומר שיש המון משתמשי Waze ושאייגו מפגרת כאן מאחור במספר צעדים.
אין כיום פתרון אחד - Waze מכילה מפות חסרות וחובבניות ללא איכויות טופוגרפיות (כדוגמת קווי גובה שעוזרים בעלייה על הרים) גם כשעומדים בפני סיבוב מסוכן - אייגו מיטיבה לעשות Zoom הרבה יותר מוצלח ולהראות את תוואי הדרך בצורה הטובה ביותר.
אייגו מפגרת בתחום המידע הנוסף. הייתי מגדיל ואומר שWaze אינה תוכנת ניווט כפי שאייגו אינה תוכנת TMC.
ובנוסף שאייגו מאוד יקרים!.
תודה על המתנה לחג, למי שצריך. ואין ספק ש-Waze מצויינת. רק לא בניווט