בשביל ה 5 אינץ' האלה הקרבתי לא מעט: יכולות הסמארט של השארפ לא כל כך קיימות, המסך של השארפ מבריק (ביאס אותי לאללה בהתחלה אבל זה בכלל לא נורא), וה 3D הוא אקטיבי (ומעפן!).
הרמקולים (AudioEngine A5 - ניקנו עוד בתקופה התל אביבית שלי) מחוברים בחיבור 3.5 פשוט לכרטיס הקול במחשב ועושים עבודה נפלאה (בסטריאו כמובן..).
הסיבה לחיבורים הבלתי דיגיטליים האלה היא שבחיבור HDMI כרטיס המסך שלי מציג תמונה מעוותת וקטנה שלא משתרעת על פני כל המסך ללא STRETCH שנראה פשוט מחורבן. אני לא כל כך בטוח למה זה קורה. בכל מקרה, כרגע אני מחבר את הטלויזיה למחשב עם חיבור אנלוגי D-SUB (שנקרא גם RGB) שמציג Dot to Dot שעובד מצויין ובחדות מושלמת.
חווית הצפיה בסרטים היא פשוט פנטסטית בעיקר בזכות איכות התמונה ב 2D של הטלויזיה. השחורים מצויינים, הצבעים מציאותיים ויש המון אפשרויות קליברציה) בחיבור פיסי אין אפשרות להשתמש בכל מעבדי התמונה שמחליקים את התנועה, אבל עדיין לצפות בסרטים זו חוויה מדהימה.
ה X360 מחובר לטלויזיה ב HDMI ונכון לעכשיו (בעיקר בגלל העדר רסיבר) אני משתמש ברמקולים של הטלויזיה (שכוללים ד"א סאבוופר). הסאונד של הטלויזיה הוא אבסולוטית לא רע וביחס לטלויזיות LED אחרות הוא פשוט מעולה. ה X360 נראה פשוט נהדר! אין שום לאג! התמונה צבעונית, עשירה, מפורטת והתנועה חלקה וללא שום בעיות מהירות!
לסיכום: אפילו עכשיו עם SETUP ראשוני ביותר אני מרוצה מאד מהטלויזיה. היא גם מעוצבת מדהים לדעתי עם מסגרת שחורה דקה ופס כסף אלגנטי בתחתית.
כמה תמונות שצילמתי עם ה N8 שלי אתמול בערב. כולל הגדרות הקליברציה שלי:

לא רואים את הגדרות הקליברציה. אז הנה הם (לסרטים בלבד! לא למשחקים!):
AVMODE: Movie
OPC: Off
Backlight: 16
Contrast: 32
Brightness: 0
Color: 0
Tint: 0
Sharpness: 0
Color Temp: Mid-Low
R Gain (LO): 0