הקצפה בסינתיה קפוצ'ינו
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
שלום...
ברשותי המכונה הנ"ל מזה כחצי שנה...(לצערי)
מעבר לתכנון הלקוי של התפעול של המכונה (מיכל עודפי מים קטן עד מגוחך,כאשר מתחילה בהכנת קפה ובאמצע חסר לה מים...הלכה מנת הקפה,וכו'), הבעיה הכי קשה היא ההקצפה...
לפעמים אפשר לקבל ממנה הקצפה סבירה מינוס יחסית לאוטומטית, אבל הרבה פעמים ההקצפה היא בדיחה עד אי הקצפה...
האם כך המכונה הספציפית אמורה להיות? בחברה כבר החליפו לי כל מיני דברים בצינור החלב ללא שיפור משמעותי..
בעיקרון המכונה אינה מבצעת את מה שהיא מפרסמת...ולא מכינה קפוצינו נורמלי בשתיים מכל שלוש פעמים שמכינים קפה...
הפוסט הזה נע בין ביקורת ואזהרה למי שמתענין במכונה לבין שאלה אם מישהו מכיר את המכונה בצורה אחרת או יש לו פיתרון לנושא...
ברשותי המכונה הנ"ל מזה כחצי שנה...(לצערי)
מעבר לתכנון הלקוי של התפעול של המכונה (מיכל עודפי מים קטן עד מגוחך,כאשר מתחילה בהכנת קפה ובאמצע חסר לה מים...הלכה מנת הקפה,וכו'), הבעיה הכי קשה היא ההקצפה...
לפעמים אפשר לקבל ממנה הקצפה סבירה מינוס יחסית לאוטומטית, אבל הרבה פעמים ההקצפה היא בדיחה עד אי הקצפה...
האם כך המכונה הספציפית אמורה להיות? בחברה כבר החליפו לי כל מיני דברים בצינור החלב ללא שיפור משמעותי..
בעיקרון המכונה אינה מבצעת את מה שהיא מפרסמת...ולא מכינה קפוצינו נורמלי בשתיים מכל שלוש פעמים שמכינים קפה...
הפוסט הזה נע בין ביקורת ואזהרה למי שמתענין במכונה לבין שאלה אם מישהו מכיר את המכונה בצורה אחרת או יש לו פיתרון לנושא...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין לי ניסיון עם הקצפה של סינתיה\בררה.
נראה לי שצריך להתאמן אבל יש שם פנרלו וזה מצביע כנראה על הקצפה עם תרמובלוק אומ משהו דומה שם.
לא לצפות להקצפה כמו במכונה עם דוד - עם הרבה אימונים אפשר להוציא משהו סביר.
תנסה להקפיא את הכד ולהתשמש בחלב ממש קר כדי למנוע כמה שיותר חמום לפני שנבנה מספק קצף.
תנסה להתחיל פנרלו עמוק בפנים, על הקצה - מה שייתן תוצאה יותר טובה.
נראה לי שצריך להתאמן אבל יש שם פנרלו וזה מצביע כנראה על הקצפה עם תרמובלוק אומ משהו דומה שם.
לא לצפות להקצפה כמו במכונה עם דוד - עם הרבה אימונים אפשר להוציא משהו סביר.
תנסה להקפיא את הכד ולהתשמש בחלב ממש קר כדי למנוע כמה שיותר חמום לפני שנבנה מספק קצף.
תנסה להתחיל פנרלו עמוק בפנים, על הקצה - מה שייתן תוצאה יותר טובה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תנסה להפעיל את המכונה לפחות לאחר 25 דקות חימום.
דווח תוצאות.
אני זוכר את ההקצפה מדגם מגביל (גאג'יה בררה) - הקצפה שהרשימה אותי יחסית לאוטומטית.
דווח תוצאות.
אני זוכר את ההקצפה מדגם מגביל (גאג'יה בררה) - הקצפה שהרשימה אותי יחסית לאוטומטית.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
הייתה לי מכונה כזו למשך חודשיים. אם יש לך את הדגם ללא יחידת הקצפה אוטמטית
אלא עם סטימר ופנרלו (כמו שלי היה) תפרק את הפנארלו מהקצה ותקציף בלעדיו כי הוא
סתם מפריע ויוצאת *** של הקצפה, אני הגעתי בלעדיו להקצפה טובה יחסית. (טרמובלוק)
אם יש לך את הדגם עם המקציף האוטמטי אז אני לא יודע אם יש מה לעשות.
אלא עם סטימר ופנרלו (כמו שלי היה) תפרק את הפנארלו מהקצה ותקציף בלעדיו כי הוא
סתם מפריע ויוצאת *** של הקצפה, אני הגעתי בלעדיו להקצפה טובה יחסית. (טרמובלוק)
אם יש לך את הדגם עם המקציף האוטמטי אז אני לא יודע אם יש מה לעשות.
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אין אופציות
לפעמים,כשאני שוטף ומקרצף ומעביר מיים רותחים בכל הצינורות אז יוצאת הקצפה סבירה ואז אני בטוח שפתרתי את הבעיה והכל תלוי בתחזוקה פדנטית,אבל אז לפעמים אני עושה אותו קרצוף ויוצא דרעק...
בקיצור, ממליץ להימנע מהמכונה, היא רגישה מידי ל...לא יודע מה...
בקיצור, ממליץ להימנע מהמכונה, היא רגישה מידי ל...לא יודע מה...