גירסה חדשה ל HOTBOX בקרוב לפתרון ה Wi Fi החלש?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יכול להיות שמראש בקושחה המקורית הגדירו את עוצמת הWifi לאחוז מסויים ולא ל100% ,אבל לא ניראה לי סביר שמישהו יוציא מכשיר ויסרס אותו בלי סיבה אמיתית ואז פתאום יפתח את החסימה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
התחברתי שלשום לטריפל
דירת 2 קומות וכל קומה כ 125 מטר, ולא מבין על מה כל המהומה, בעקבות כל השרשורים פה על ההוטבוקס רצתי וקניתי 1043,
ההוטבוקס יושב אצלי בתוך המזנון והקליטה בבית חזקה איכותית ויציבה יותר ממה שהיה לי עם כל הנתבים האחרים כמעט בכל הבית העוצמה של הקליטה היא 5 קוים ולא יורדת מ 4 קוים, ובאלחוטי מקבל בכל הבית 150MB
הולך להחזיר את ה 1043 מזל שלא פתחתי את האריזה
ההוטבוקס יושב אצלי בתוך המזנון והקליטה בבית חזקה איכותית ויציבה יותר ממה שהיה לי עם כל הנתבים האחרים כמעט בכל הבית העוצמה של הקליטה היא 5 קוים ולא יורדת מ 4 קוים, ובאלחוטי מקבל בכל הבית 150MB
הולך להחזיר את ה 1043 מזל שלא פתחתי את האריזה
ואללה אצלי הקליטה ממש טובה, אין לי בית כזה ענק אבל בכל הבית אני מגיע לקליטה מלאה, במרפסת פחות קו אחד, זה ממש טוב, למי שיש בית פרטי כנראה זה בעיה יותר.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אז כנראה קיבלת איזה בטעות איזה גרסה משונה ומזורה שדווקא כן עובדת ..ולזה שאמר שזה מוזר שיש לו שתי אנטנות ..אז זה לא מוזר בכלל ,לחלק גדול מנתבי הN יש רק שתי אנטנות ולא שלוש ..
Re: התחברתי שלשום לטריפל
איזו גירסת תוכנה יש לך?MeniBI כתב:דירת 2 קומות וכל קומה כ 125 מטר, ולא מבין על מה כל המהומה, בעקבות כל השרשורים פה על ההוטבוקס רצתי וקניתי 1043,
הולך להחזיר את ה 1043 מזל שלא פתחתי את האריזה...
Re: התחברתי שלשום לטריפל
אצלך המודם כנראה יושב במרכז הבית (סלון).MeniBI כתב:דירת 2 קומות וכל קומה כ 125 מטר, ולא מבין על מה כל המהומה, בעקבות כל השרשורים פה על ההוטבוקס רצתי וקניתי 1043,
הולך להחזיר את ה 1043 מזל שלא פתחתי את האריזה...
אצלי המודם יושב בחדר עבודה, כי שם המחשב המרכזי שצריך חיבור פיזי (חוטי),
וזה לא קולט לי בחדר שצמוד אליו (לא ממד, לא קירות בטון, אחד החדרים בנוי מגבס).
האבסורד הוא שהמודם נמצא בקומה העליונה, בחדר הצמוד יש בין קו אחד לשניים, ובקומה התחתונה בסלון יש 4 קווים.
שלשום הגיע טכנאי להתקין לבית של ההורים שלי את חבילת הטריפל שנקנתה במחיר ההשקה (נראה לי שההורים שלי היו בין האחרונים שהצליחו להשתחל למבצע ההשקה הישן
). מה אגיד, בניגוד לפעם הראשונה שהייתי עם ההוטבוקס (לפני חודשיים, על ,30Mbps, וקיבלתי רק 18Mbps בחיבור אלחוטי בבדיקה עם הטכנאי), קיבלתי מהירות בסביבות ה- 85Mbps בחיבור אלחוטי, בדומה ל- Linksys E4200 שיש אצלי בבית. הכל זורם כמו שצריך וזה ממש מוזר. חשבתי לשים להם ראוטר בנפרד ולהפוך את ההוטבוקס למודם, אבל אני רואה שממש אין צורך, מה גם שההורים שלי יושבים על מחשב נייח וזה לא באמת ישנה להם. אולי באמת מדובר בחומרה חדשה יותר, מי יודע...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אם אתה יכול תעלה תמונת מסך מעמוד הStatus של ההוטבוקס ,זה יהיה נחמד .
ראיתי את זה עכשיו בפייסבוק של הוט. זה משעשע: https://www.facebook.com/hot.net.il/pos ... 1171361331
[img2=550x148]http://i.imgur.com/dzGqB.png[/img2]
[img2=550x148]http://i.imgur.com/dzGqB.png[/img2]