הוט מהיום ספק ISP כל המהירויות כ 20 שקל
אי אפשר לתת לך כנס מבלי להגיד לך מה גודל הכנס העתידי...
כאשר אתה עושה חוזה עם מישהו אתה צריך שהחוזה יכיל מסויימות( כלומר שיהיו בו את כל הפרטים), אם אין את כל הפרטים אז אפשר לפעמים להשלים מהמצב בשוק, בכל מקרה בשני המקרים, אם משלימים לפי השוק אז זה אפס... אם לא משלימים על פי השוק אז אין מסויימות ולכן הם לא יכולים לקנוס אותך..
למען האמת החוזה הזה לא כל כך חוקי.. מה שאפשר להגיד שחוקי בחוזה, הוא שהם יכולים להתקשר אליך יום אחד להגיד לך , אוקי מהיום כל גיגה מעבר ל 50 אתה משלם עליו 100 ש"ח, אתה יכול לקבל את זה , או לא לקבל את זה ולעזוב, העניין שאתה פשוט לא יכול ממש לתבוע אותם על כך שהם הפרו את החוזה..
אין אפשרות לחייב בלי שמציינים מראש כמה אתה אמור להיות מחויב.

כאשר אתה עושה חוזה עם מישהו אתה צריך שהחוזה יכיל מסויימות( כלומר שיהיו בו את כל הפרטים), אם אין את כל הפרטים אז אפשר לפעמים להשלים מהמצב בשוק, בכל מקרה בשני המקרים, אם משלימים לפי השוק אז זה אפס... אם לא משלימים על פי השוק אז אין מסויימות ולכן הם לא יכולים לקנוס אותך..
למען האמת החוזה הזה לא כל כך חוקי.. מה שאפשר להגיד שחוקי בחוזה, הוא שהם יכולים להתקשר אליך יום אחד להגיד לך , אוקי מהיום כל גיגה מעבר ל 50 אתה משלם עליו 100 ש"ח, אתה יכול לקבל את זה , או לא לקבל את זה ולעזוב, העניין שאתה פשוט לא יכול ממש לתבוע אותם על כך שהם הפרו את החוזה..
מסוימות...no_alone כתב:אי אפשר לתת לך כנס מבלי להגיד לך מה גודל הכנס העתידי...
...
זו מילה שלא שמעתי הרבה זמן, מאז לימודי המשפטים העליזים ליתר דיוק.
אבל תכלס נכון.
מחיר המחירון של ספק הוטנט ל 100 מגה 100ש"ח + מחיר מחירוןFoxhole כתב:http://hotufi.net/regulations...
תשתית הוט ל- 100 מגה 620 ש"ח, סה"כ 720 ש"ח.
אני מציע למי שהולך על המבצע הזה שיעשה לעצמו MEMO רציני לעוד 18 חודש !
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ברור שהם יעלו אבל כרגע המבצע שווה. בגלל שאין התחייבית אפשר לעבור. אני להוט משלם 59 על 12 מגה ולנטוויזן 39. את זה קיבלתי לפני חוק ההתחייבות. ברגע שיגמר לי ההתחייבות המחירים יעלו לי גם. אני חושב שהתחייבות שיחקה לטובתינו כי היה קלף מיקוח. עכשיו המחיר אחיד לכולם.
"על החתום...."
אגב,מי תומך בהוט נט? התמיכה הטכנית הרגילה של הוט?erezcap כתב:http://it.themarker.com/tmit/article/18563
100M תשתית מגה מ -599 שקלים לחודש למחיר מבצע של 179 שקלים לחודש +20 גלישה עבור 100M .
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 12,00.html
פירוט החבילות המלאות !!!
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000724531...
האם למרות חיבור הללא חייגן הם כן יכולים לתעדף חיבורים? בעתיד יוכלו לתת גיימר וכו?
הרגע סיימתי לקרוא את התקנון של הוט על המבצע טריפל פלטינום.GioraS כתב:מחיר המחירון של ספק הוטנט ל 100 מגה 100ש"ח + מחיר מחירוןFoxhole כתב:http://hotufi.net/regulations...
תשתית הוט ל- 100 מגה 620 ש"ח, סה"כ 720 ש"ח.
אני מציע למי שהולך על המבצע הזה שיעשה לעצמו MEMO רציני לעוד 18 חודש !...
כל מה שאני יכול להגיד זה שכדאי לעשות Memo מאוד מאוד רציני לעוד 18 חודש, כל כך רציני שכדאי שהוא יהיה מעל המיטה ככה שבכל בוקר לא תהיה ברירה אלא לראות אותו.
אני לא יודע אם מותר להעלות את הקובץ תקנון לפה, אם אחד המנהלים יכול להגיד לי אם זה בסדר זה יהיה מצוין.
עריכה: במחשבה שניה, לא לשים סתם Memo, לשים פוסטר.
HOT הוט היי גיא, אכן ישנו סעיף בחוזה אשר מציין כי HOT רשאית בעתיד להגביל את נפח ההורדה ל-50 ג'יגה בחודש. חשוב לציין כי סעיף זה קיים בכל החוזים (עוד לפני יציאתם של המבצעים החדשים). בנוסף, אין אנו מגבילים היום את נפח ההורדה אך אנו שומרים לעצמנו את הזכות לעשות זאת בעתיד (כמובן עם הודעה מראש לכלל לקוחותינו). לסיכום אין כל קשר בין מהירות ההורדה\גלישה להגבלת הנפח. מקווים כי הצלחנו לעשות סדר בדברים. לשאלות נוספות אנא פנה אל אחד מנציגינו בטאב 'HOT לשירותך', המשך יום נעים.
לפני מספר שניות ·
לפני מספר שניות ·
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
האם קיימת תמיכה להוטנט? האם אפשרי יהיה גיימר איפי קבוע ?guycomp כתב:HOT הוט היי גיא, אכן ישנו סעיף בחוזה אשר מציין כי HOT רשאית בעתיד להגביל את נפח ההורדה ל-50 ג'יגה בחודש. חשוב לציין כי סעיף זה קיים בכל החוזים (עוד לפני יציאתם של המבצעים החדשים). בנוסף, אין אנו מגבילים היום את נפח ההורדה אך אנו שומרים לעצמנו את הזכות לעשות זאת בעתיד (כמובן עם הודעה מראש לכלל לקוחותינו). לסיכום אין כל קשר בין מהירות ההורדה\גלישה להגבלת הנפח. מקווים כי הצלחנו לעשות סדר בדברים. לשאלות נוספות אנא פנה אל אחד מנציגינו בטאב 'HOT לשירותך', המשך יום נעים.
לפני מספר שניות ·...
מוזר שבאתר http://speed.hot.net.il/speed1.html 100 המירות של 100 מגה מראה 50 גג
באתר של נטויזיון 99 מגה
או שיש בעיה באתר של הוט או שאין לי מושג
באתר של נטויזיון 99 מגה
או שיש בעיה באתר של הוט או שאין לי מושג
מה לגבי הממיר החדש?
ראיתי פה שרשור ער עד לפני חודשיים שיש המון בעיות איתו ואף אחד לא הזכיר את זה בשרשור הנוכחי. בהוט אמרו לי היום שהתגברו על הרבה בעיות אבל לא מבטיחים שהכל יפעל כראוי.
כרגע יש לי טריפל עם 12 מגה ועולה לי 320 כולל 5 ממירים (מג'יק, HD, שני VOD ועוד אחד קטן )וערוץ VOD ו-40 שח ל-014 (טרי מלפני שבוע אחרי שנים ב-013).
בעסקה החדשה יעלה לי כולל הספק=20, VOD=18, ו-5 שח לכל ממיר מעבר ל-2=15 סה"כ = 280 והתקנה של 130 שח.
אני ארצה שישאירו את המג'יק וה-HD ויחליפו אחד מה-VOD אם בכלל כדאי לקחת את הממיר החדש.
הבנתי מכאן שההוט בוקס מחליף גם את המודם הטלפוני והוא לא WIFI? כלומר צריך לחבר לו ראוטר אלחוטי לאינטרנט אלחוטי?
הממיר הזה כן עובד טוב??
אחלה פורום דרך אגב, למדתי המון ושמח להצטרף
כרגע יש לי טריפל עם 12 מגה ועולה לי 320 כולל 5 ממירים (מג'יק, HD, שני VOD ועוד אחד קטן )וערוץ VOD ו-40 שח ל-014 (טרי מלפני שבוע אחרי שנים ב-013).
בעסקה החדשה יעלה לי כולל הספק=20, VOD=18, ו-5 שח לכל ממיר מעבר ל-2=15 סה"כ = 280 והתקנה של 130 שח.
אני ארצה שישאירו את המג'יק וה-HD ויחליפו אחד מה-VOD אם בכלל כדאי לקחת את הממיר החדש.
הבנתי מכאן שההוט בוקס מחליף גם את המודם הטלפוני והוא לא WIFI? כלומר צריך לחבר לו ראוטר אלחוטי לאינטרנט אלחוטי?
הממיר הזה כן עובד טוב??
אחלה פורום דרך אגב, למדתי המון ושמח להצטרף
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הסיבה לכך שבנטוויזן הבדיקה היא ארוכה יותר ומדוייקת יותר (יש הורדה של קובץ של 400MB) לעומת אחרים שזה הרבה יותר קצר ומהיר.LexRio כתב:מוזר שבאתר http://speed.hot.net.il/speed1.html 100 המירות של 100 מגה מראה 50 גג
באתר של נטויזיון 99 מגה
או שיש בעיה באתר של הוט או שאין לי מושג...
סיבה נוספת: השרת של נטוויזן כמו שהראתי בעבר גם יכול להגיע למהירות של 160 מגה וזאת בגלל הגדרות נכונות וטובות של השרת- הגדרות טובות של TCP.
סיבה אחרונה: מתבצע הורדה של 8 סשנים במקביל, אצל אחרים זה 4-6 בלבד שלא מצליחים להוציא את המיירב.