שאלה לגבי סטרימר AC Ryan Playon!HD Mini
שלום,
ראיתי באיזו חנות את הסטרימר AC Ryan Playon!HD Mini במחיר של 500 ש"ח.
לדעתי זה זול משמעותית מכל הסטרימרים המומלצים פה בפורום (למשל פופקורן A300 או בוקסי בוקס עולים בסביבות 1,000 ש"ח, ואקסטרימר הרבה פחות מומלץ וגם הוא עולה 700 לדגם פשוט יחסית sidewinder2).
אני זוכר ששמעתי שבגדול A.C RYAN זו חברה טובה - תקנו אותי אם אני טועה.
שורה תחתונה - איך הדגם הזה?
המטרה היא שימוש פשוט (תמיכה בפורמטי הסרטים הסטנדרטים/נפוצים ובכתוביות בעברית).
הוא יעשה את העבודה כמו שצריך (השאיפה היא לסטרימר שיעבוד כמו שצריך מבלי צורך בהתעסקויות שונות)?
הוא שווה את המחיר שלו? או שעדיף להתאמץ עוד קצת וללכת על משהו בסגנון של הבוקסי (למרות שאם אני זוכר נכון דיברו על דגם מחליף לבוקסי בקרוב...)?
תודה מראש לעונים.
אגב, זה הסטרימר:
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=13530
ראיתי באיזו חנות את הסטרימר AC Ryan Playon!HD Mini במחיר של 500 ש"ח.
לדעתי זה זול משמעותית מכל הסטרימרים המומלצים פה בפורום (למשל פופקורן A300 או בוקסי בוקס עולים בסביבות 1,000 ש"ח, ואקסטרימר הרבה פחות מומלץ וגם הוא עולה 700 לדגם פשוט יחסית sidewinder2).
אני זוכר ששמעתי שבגדול A.C RYAN זו חברה טובה - תקנו אותי אם אני טועה.
שורה תחתונה - איך הדגם הזה?
המטרה היא שימוש פשוט (תמיכה בפורמטי הסרטים הסטנדרטים/נפוצים ובכתוביות בעברית).
הוא יעשה את העבודה כמו שצריך (השאיפה היא לסטרימר שיעבוד כמו שצריך מבלי צורך בהתעסקויות שונות)?
הוא שווה את המחיר שלו? או שעדיף להתאמץ עוד קצת וללכת על משהו בסגנון של הבוקסי (למרות שאם אני זוכר נכון דיברו על דגם מחליף לבוקסי בקרוב...)?
תודה מראש לעונים.
אגב, זה הסטרימר:
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=13530
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לי אותו קרוב לשנה. קניתי אותו יד שניה ב250 שקל לחדר שינה. עובד מצויין. תומך בכתוביות ולא מקרטע גם בניגון סרטים בלו ריי מלאים(M2TS,קבצי ISO הוא לא יודע לקרוא). ב250 עשיתי עסקה מצויינת.
"על החתום...."
אופס, יצאתי טמבל.
האמת היא שהתכוונתי לדגם הראשון, לא שמתי לב שהדגם החדש יותר (A.C.Ryan PlayOn! Mini HD 2) נמכר באותו מחיר. מוזר...
kongo99 - תודה רבה שהפנת את תשומת ליבי לכך שקיים דגם חדש יותר באותו המחיר...
(פה אפשר לראות שהדגם החדש יותר נמכר באותו מחיר של הישן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price )
אז בהנחה שהחדש אכן טוב יותר מהראשון - אשמח לחוות דעת לגביו עבור שימוש פשוט (תמיכה בפורמטי הסרטים הסטנדרטים/נפוצים ובכתוביות בעברית).
איך הוא? הוא יספק את הסחורה? (כאמור, השאיפה היא לסטרימר שיעבוד כמו שצריך מבלי צורך בהתעסקויות שונות, בתקווה ישר מהקופסה)?
הוא שווה את המחיר שלו?
איך הוא בהשוואה ל-widewinder2?
עדיף להתאמץ עוד קצת וללכת על משהו בסגנון של הבוקסי (למרות שאם אני זוכר נכון דיברו על דגם מחליף לבוקסי בקרוב...)?
אם הוא אכן מומלץ ומשתלם - איך זה שלא ראיתי שממליצים עליו פה בפורום?
האמת היא שהתכוונתי לדגם הראשון, לא שמתי לב שהדגם החדש יותר (A.C.Ryan PlayOn! Mini HD 2) נמכר באותו מחיר. מוזר...
kongo99 - תודה רבה שהפנת את תשומת ליבי לכך שקיים דגם חדש יותר באותו המחיר...
(פה אפשר לראות שהדגם החדש יותר נמכר באותו מחיר של הישן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price )
אז בהנחה שהחדש אכן טוב יותר מהראשון - אשמח לחוות דעת לגביו עבור שימוש פשוט (תמיכה בפורמטי הסרטים הסטנדרטים/נפוצים ובכתוביות בעברית).
איך הוא? הוא יספק את הסחורה? (כאמור, השאיפה היא לסטרימר שיעבוד כמו שצריך מבלי צורך בהתעסקויות שונות, בתקווה ישר מהקופסה)?
הוא שווה את המחיר שלו?
איך הוא בהשוואה ל-widewinder2?
עדיף להתאמץ עוד קצת וללכת על משהו בסגנון של הבוקסי (למרות שאם אני זוכר נכון דיברו על דגם מחליף לבוקסי בקרוב...)?
אם הוא אכן מומלץ ומשתלם - איך זה שלא ראיתי שממליצים עליו פה בפורום?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש דיונים על A.C.Ryan
פשוט הדגם הראשון שלהם לא תמך הפורמטי אודיו HD ולכן גרם למירמור אצל הקונים. דגם 2 תומך.
בנוסף קיר הסרטים שלהם היה מוגבל - אינני יודע מה המצב היום.
לשימושים פשוטים של מגון מדיה מהרשת או מאיחסון מקומין הוא בסדר גמור
פשוט הדגם הראשון שלהם לא תמך הפורמטי אודיו HD ולכן גרם למירמור אצל הקונים. דגם 2 תומך.
בנוסף קיר הסרטים שלהם היה מוגבל - אינני יודע מה המצב היום.
לשימושים פשוטים של מגון מדיה מהרשת או מאיחסון מקומין הוא בסדר גמור
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הדגם הראשון תומך בDolby TrueHD ולא תומך בDTS-HD. כנ"ל גם הדגם החדש. אין בינהם הרבה הבדלים למעט שהחדש תומך ברשת ג'יגה ועוד שינויים מינוריים. לכן המחיר זהה. כמו כן יצא אתמול עדכון חדש לאחר 6 חודשים ככה שהם ממשיכים לתמוך במוצרים שלהם.
"על החתום...."
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Hertz33,
הראשון שיצא לא תמך לא בזה ולא בזה
אח"כ הוציאו דגם נוסף שהתברר גם כבעייתי (יש לי אחד כזה בבית) הוא עשה DOWNMIX ל-DTS HD ולא ניגן Dolby TrueHD
אח"כ הוציאו דגם C שהוא כן תמך (לא בדקתי...)
ומספר 2 זה הדגם הבא עם חומרה חדשה (יחסית...)
הראשון שיצא לא תמך לא בזה ולא בזה
אח"כ הוציאו דגם נוסף שהתברר גם כבעייתי (יש לי אחד כזה בבית) הוא עשה DOWNMIX ל-DTS HD ולא ניגן Dolby TrueHD
אח"כ הוציאו דגם C שהוא כן תמך (לא בדקתי...)
ומספר 2 זה הדגם הבא עם חומרה חדשה (יחסית...)
תודה רבה על התגובות והמידע.
אשמח לשמוע כמה מילים לגבי איך הוא בהשוואה ל-Xtreamer sidewinder2 ולבוקסי בוקס (במה הם טובים יותר).
אני מאמין שהחבר'ה שבאמת מבינים פה בפורום כן מעודכנים לגבי איזה דגם תומך במה (בניגוד לקונים הפשוטים שחשים מרמור לגבי פיצ'ר מסויים וזה גורם להם לאנטי נגד החברה), אז אני לא מבין למה לא ממליצים עליו לאלו ששואלים פה על סטרימר בתקציב מוגבל.
שאלה נוספת: האם יש לו דפדפן לגלישה "רגילה" ברשת כמו לבוקסי?
אשמח לשמוע כמה מילים לגבי איך הוא בהשוואה ל-Xtreamer sidewinder2 ולבוקסי בוקס (במה הם טובים יותר).
אני מאמין שהחבר'ה שבאמת מבינים פה בפורום כן מעודכנים לגבי איזה דגם תומך במה (בניגוד לקונים הפשוטים שחשים מרמור לגבי פיצ'ר מסויים וזה גורם להם לאנטי נגד החברה), אז אני לא מבין למה לא ממליצים עליו לאלו ששואלים פה על סטרימר בתקציב מוגבל.
שאלה נוספת: האם יש לו דפדפן לגלישה "רגילה" ברשת כמו לבוקסי?