אחרי כמעט שנתיים של שקט חזרה חברת אפסון עם סדרה חדשה של מקרני קולנוע ביתי. שמנו ידינו על הדגם הדגם הבכיר שבהם ובדקנו, האם ההמתנה השתלמה...

ride כתב: עברנו לכיול בהירות וקונטרסט והתחלנו במדידות הצבע. המקרן מגיע מהיצרן עם ערכים מעט משונים בכל הנוגע לפלטת הצבעים RGBCMY. זה נראה כאילו שהוא עבר איזה סוג של כיול, אם כי התוצאות שנמדדו הצביעו על חריגה מאוד גדולה גם בתקן צבעי היסוד (גמוט הצבעים) וגם באיזון האפור....

לא ניתן לכייל דברים כאלה ללא סנסור.guyezra כתב:ביקורת מעולה!!
תוכניות השידרוג שהיו מוקפאות בשנה וחצי האחרונות הופשרו!
יש לי שאלה לגבי הכיול,
את זה ניתן לסדר ללא סנסורים?ride כתב: עברנו לכיול בהירות וקונטרסט והתחלנו במדידות הצבע. המקרן מגיע מהיצרן עם ערכים מעט משונים בכל הנוגע לפלטת הצבעים RGBCMY. זה נראה כאילו שהוא עבר איזה סוג של כיול, אם כי התוצאות שנמדדו הצביעו על חריגה מאוד גדולה גם בתקן צבעי היסוד (גמוט הצבעים) וגם באיזון האפור.......

אני מקווה שרשמתם את הערכים...ride כתב:לא ניתן לכייל דברים כאלה ללא סנסור.guyezra כתב:ביקורת מעולה!!
תוכניות השידרוג שהיו מוקפאות בשנה וחצי האחרונות הופשרו!
יש לי שאלה לגבי הכיול,
את זה ניתן לסדר ללא סנסורים?ride כתב: עברנו לכיול בהירות וקונטרסט והתחלנו במדידות הצבע. המקרן מגיע מהיצרן עם ערכים מעט משונים בכל הנוגע לפלטת הצבעים RGBCMY. זה נראה כאילו שהוא עבר איזה סוג של כיול, אם כי התוצאות שנמדדו הצביעו על חריגה מאוד גדולה גם בתקן צבעי היסוד (גמוט הצבעים) וגם באיזון האפור..........

חוץ מLG שהוציאו בשנה שעברה מקרן תלת מימד פסיבי,שאם לומר בעדינות, לא הרשים, לא יצאו מקרני 3D פסיביים לשוק הביתי.psibeast כתב:אין אבל מקרנים טובים עם תלת מימד פסיבי?
המשקפיים האקטיביות מעצבנות ויקרות....

אתה יכול לבנות סטאפ פסיבי בעצמך, ע"י שימוש בשני מקרנים.psibeast כתב:דווקא יצא לי לראות ב CES השנה. מה שמעצבן זה לא דווקא איכות התמונה או המשקל של המשקפיים, אלא בכלל העובדה שצריך לדאוג לבטריה שלהן והעלות שלהן. אני אוהב להקרין ל 10-15 חבר'ה בסלון וזה לא זול לארגן כמות כזאת של משקפיים אקטיביים.
מה גם שהתלת מימד שהכי הרשים אותי ב CES השנה היה זה שהיה בדוכן של LG (לא מקרנים אמנם אלא טלוויזיות) ושם היה עם משקפיים פסיביות....