פשוט גועל נפש תשובות לא תשובות יחס מזלזל עושים טובה שעונים לשאלה
לא חוויתי חוויה כזו מזלזלת בחיים שלי בשום חנות אודיו אני באופן אישי לא אקנה מהם גם אם הם יהיו היבואנים
האחרונים במדינה שלנו !!!!!!!!!!!!!
פשוט חנות פח אשפה!

frankym כתב:תקשיב אני בן אדם שקונה ולא אחד שרק שואל !!
ואם לי הם נתנו יחס שכזה אז קטונטי..
מעבר לזה איתי 123 אמרת שהפנו אןתי מכרים לבעל העסק זו הסיבה שהתייחסו אליך זה נראה לך הגיוני זו פשוט בושה
וואלה לי אין אפילו טיפת מצפון בנושא אם יפגעו באיזו צורה אפילו לא קצת בדיוק כמו שאני יודע לתת את הפירגון שלי שאכן אני נכנס ומטפלים בי כמו שצריך ובמקצועיות אני גם יודע לתת בראש שצריך...
פרנקי אתה צודק בהחלט, אין טיפת ספק...frankym כתב:תקשיב אני בן אדם שקונה ולא אחד שרק שואל !!
ואם לי הם נתנו יחס שכזה אז קטונטי..
מעבר לזה איתי 123 אמרת שהפנו אןתי מכרים לבעל העסק זו הסיבה שהתייחסו אליך זה נראה לך הגיוני זו פשוט בושה
וואלה לי אין אפילו טיפת מצפון בנושא אם יפגעו באיזו צורה אפילו לא קצת בדיוק כמו שאני יודע לתת את הפירגון שלי שאכן אני נכנס ומטפלים בי כמו שצריך ובמקצועיות אני גם יודע לתת בראש שצריך...

הם נמצאים עדיין באותו האזור רק בקומה התחתונה, הרחק מ"לקוחות מזדמנים"theezway כתב:כשהלכתי עם אשתי לאאוטלט בהרצליה וכשהחנות שלהם הייתה שם במדרחוב נכנסתי לשם.
נתנו לי הרגשה לא נעימה ודי במהירות יצאתי משם.
אני זוכר ששאלתי את עצמי מי לא רוצה walk in costumers וממקם את החנות שלו באמצע מדרחוב של אאוטלט?
באמת מאז הם כבר לא שם.
אני חושב שרוב המכירות שלהם מתבצעות דרך דילרים/אדריכלים ומעצבים ולא דרך לקוחות ישירים....