מתי תהיה סקירה על האקסטרימר סיידווינדר 2?
נראה לי שאין צורך. יצרן כבר הכריז על מכירות SW3 כי SW2 היה כישלון.ibs כתב:מישהו יודע מתי תהיה פה סקירה מקצועית ומפורטת על האקסטרימר סיידווינדר 2?...
ד"א כל מי שרכש SW2 זכאי ל-30% הנחה ברכישת PRODIGY SILVER בהזמנה דרך האתר מכירות שלהם - כך הם רוצים לפצות אלו שמיהרו ורכשו SW2...
כנראה כשלון - כי או שהתוכנה של XT2 פשוט כבדה על המעבד, או שהם לא מסוגלים/רוצים/יכולים לתמוך בגרסאת תוכנה נפרדת עבור PRODIGY ואחרת עבור XT2. בגלל זה הם שדרגו את המעבד של XT2 ועכשיו XT3 יהיה זהה לזה של PRODIGY. אני לא מוצא אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה.
אפשר לשאול שאלה קצת אחרת - למה עכשיו XT2 וprodigy באים עם אותה קושחא FW3.0.X , ולמה רוצים להוציא גירסאת קושחא חדשה FW3.5 שלא תתמוך בXT2??
הם היו יכולים להציג את הXT3 כדגם חדש, Xtreamer פרמיום עם 3D, את הפרוגידי כדגם הסופר-עלית שלהם, ואת הXT2 כדגם כניסה בסיסי למי שרק רוצה MKV וטיפטיפה אינטרנט.
כמה נקודות
1. אקסטרימר סיידווינדר ורשת אלחוטית -
באקסטרימר 1 היה צריך לקנות אנטנה אלחוטית USB.
באקסטרימר 2 היתה אנטנת wirelless n מובנית.
באקסטרימר 3 שוב אין אנטנה מובנית.
2. מעבד אקסטרימר סיידווינדר - קצת מוזר לי שהם שידרגו את המעבד מ1185 ל-1186 שהוא 750Mhz. האמת שלא קראתי תגובות של בעלי מכשיר כזה. אני רק מכיר את הדור הראשון שיש להורים שלי ונמצא בשימוש די נדיר.
האם אולי זה קשור לבעיות איטיות? או שזה באמת מתוך רצון לתת למשתמש אפשרות לניגון תלת מימד ו-HDMI1.4 .?? קצת מוזר.
3. הנחתי שיהיה להם דונגל DVT. מסתבר שיש להם איזשהוא כרטיס DVT מוזר עם טיונר כפול ולא USB dongle. כנראה בגלל זה לא תהיה תמיכה בDVT באקטרימר 3.
4. הם כמעט מודים בפה מלא שFW 3 הוא כישלון. האם FW3.5 שיצא בפברואר (אם יצא) באמת יביא את התשובה? בייחוד שהוא גם אמור לתמוך בתכונות חדשות כמו צפיה בטלויזיה + הקלטה !
5. FW3.5 לא אמורה לצאת לבעלי סיידווינדר 2. אם היציבות של FW3 על המכשיר לא טובה, האם מישהו ימשיך להשקיע בהם ?? אשמח אם בעלי מכשיר XT2 ישתפו פה בחוויתיהם.
6. הם טוענים שבאפריל 2012 יצא FW4 שיכלול תכונות חדשות. אני לא רואה מצב שהם מוציאים FW3.5 בפברואר שיכלול תכונות חדשות לחלוטין של טלויזיה + הקלטה + תמיכה באנדרואיד?? ובמקביל להוציא באפרילFW4??? לא סביר!
אפשר לשאול שאלה קצת אחרת - למה עכשיו XT2 וprodigy באים עם אותה קושחא FW3.0.X , ולמה רוצים להוציא גירסאת קושחא חדשה FW3.5 שלא תתמוך בXT2??
הם היו יכולים להציג את הXT3 כדגם חדש, Xtreamer פרמיום עם 3D, את הפרוגידי כדגם הסופר-עלית שלהם, ואת הXT2 כדגם כניסה בסיסי למי שרק רוצה MKV וטיפטיפה אינטרנט.
כמה נקודות
1. אקסטרימר סיידווינדר ורשת אלחוטית -
באקסטרימר 1 היה צריך לקנות אנטנה אלחוטית USB.
באקסטרימר 2 היתה אנטנת wirelless n מובנית.
באקסטרימר 3 שוב אין אנטנה מובנית.
2. מעבד אקסטרימר סיידווינדר - קצת מוזר לי שהם שידרגו את המעבד מ1185 ל-1186 שהוא 750Mhz. האמת שלא קראתי תגובות של בעלי מכשיר כזה. אני רק מכיר את הדור הראשון שיש להורים שלי ונמצא בשימוש די נדיר.
האם אולי זה קשור לבעיות איטיות? או שזה באמת מתוך רצון לתת למשתמש אפשרות לניגון תלת מימד ו-HDMI1.4 .?? קצת מוזר.
3. הנחתי שיהיה להם דונגל DVT. מסתבר שיש להם איזשהוא כרטיס DVT מוזר עם טיונר כפול ולא USB dongle. כנראה בגלל זה לא תהיה תמיכה בDVT באקטרימר 3.
4. הם כמעט מודים בפה מלא שFW 3 הוא כישלון. האם FW3.5 שיצא בפברואר (אם יצא) באמת יביא את התשובה? בייחוד שהוא גם אמור לתמוך בתכונות חדשות כמו צפיה בטלויזיה + הקלטה !
5. FW3.5 לא אמורה לצאת לבעלי סיידווינדר 2. אם היציבות של FW3 על המכשיר לא טובה, האם מישהו ימשיך להשקיע בהם ?? אשמח אם בעלי מכשיר XT2 ישתפו פה בחוויתיהם.
6. הם טוענים שבאפריל 2012 יצא FW4 שיכלול תכונות חדשות. אני לא רואה מצב שהם מוציאים FW3.5 בפברואר שיכלול תכונות חדשות לחלוטין של טלויזיה + הקלטה + תמיכה באנדרואיד?? ובמקביל להוציא באפרילFW4??? לא סביר!
דבר ראשון - פורומים שונים מלאים בדיווח באגים שלא ברור ממה נובעים - מקושחה שלהם (שלא ברור האם חברה תטפל בה בכלל) או ממעבד.ibs כתב:מה ז"א כישלון?
ואם הבנתי נכון ההבדל בין SW2 ל-SW3 זה התלת מימד (שגם כך לא נחוץ לי)
אז למה כישלון?...
דבר שני - יצרן במקום לטפל בתלונות במכשיר הקיים בהפרש של כמה חודשים מכריז על השקת הדגם המשודרג שכלפיו מתחייב גם לשדרוגי תוכנה מה שלא עושה לדגם SW2... ומקביל מפסיק למכור בכלל את ה-SW2...
דבר שלישי - יצרן נותן הנחה לכל מי שרכש מוצר כה חדש ברכישת המוצר אחר ועוד כמעט בגובה המלא של המחיר שלו (!) - לא נשמע כמו התנצלות? לי כן....
אז עושים 1 ועוד 1 ועוד 1... מה יוצא?
לרכוש היום מכשיר מחברת xtreamer זה הימור מסויים.
לא מזמן הגיע לחנויות בארץ ה SW2 והוא כבר נחשב מיושן ויוצא משימוש.
כרגע הם כבר הכריזו על SW3 שאוטוטו יוצא (או בשפת האקסטרימיסטית: "מקווים שלפני סוף 2012, אבל לא בטוח, וגם אז כנראה שלא יהיה יציב ונחליף אותו עוד לפני שיגיע לחנויות").
לגבי מערכת ההפעלה שלהם, עד לפני חודשים אחדים היה באז גדול סביב ה FW-3 שאמור לצאת עם הבטחות מפה ועד סין.
עכשיו אחרי שיצאה מסתבר שהיא כישלון וכולם אשמים חוץ מחברת xtreamer.
בעקבות כך הם כבר מצהירים על FW3.5 שככל הנראה תרוץ רק על SW3 (הדימיוני) כאשר ככל הנראה לא תהיה אפשרות לשדרג את SW2 (שלהזכירכם יצא רק לפני מספר חודשים).
בנוסף הם כבר יצאו בהצהרות לגבי מערכת הפעלה חדשה יותר (FW4?)...
בקיצור, החברה הזאת נכנסה לאיזה סיחרור של ריצה אחרי חשיפת מוצרים חדשים ולא ממש משנה להם שהם לא בשלים ואפילו לא קרובים לכך, העיקר להוביל.
לא חושב שיש חברה שמשיקה כל כך הרבה מכשירים בפרקי זמן קצרים של כך ובטח שאין שום חברה שיוצאת בכל כך הרבה הצהרות ללא כיסוי!
בפועל המכשירים שלהם איבדו כל כיוון.
היום אם הייתי רוכש מכשיר הוא לא היה מחברה זו (ויש ברשותי את ה-PRO וה-SW).
לא מזמן הגיע לחנויות בארץ ה SW2 והוא כבר נחשב מיושן ויוצא משימוש.
כרגע הם כבר הכריזו על SW3 שאוטוטו יוצא (או בשפת האקסטרימיסטית: "מקווים שלפני סוף 2012, אבל לא בטוח, וגם אז כנראה שלא יהיה יציב ונחליף אותו עוד לפני שיגיע לחנויות").
לגבי מערכת ההפעלה שלהם, עד לפני חודשים אחדים היה באז גדול סביב ה FW-3 שאמור לצאת עם הבטחות מפה ועד סין.
עכשיו אחרי שיצאה מסתבר שהיא כישלון וכולם אשמים חוץ מחברת xtreamer.
בעקבות כך הם כבר מצהירים על FW3.5 שככל הנראה תרוץ רק על SW3 (הדימיוני) כאשר ככל הנראה לא תהיה אפשרות לשדרג את SW2 (שלהזכירכם יצא רק לפני מספר חודשים).
בנוסף הם כבר יצאו בהצהרות לגבי מערכת הפעלה חדשה יותר (FW4?)...
בקיצור, החברה הזאת נכנסה לאיזה סיחרור של ריצה אחרי חשיפת מוצרים חדשים ולא ממש משנה להם שהם לא בשלים ואפילו לא קרובים לכך, העיקר להוביל.
לא חושב שיש חברה שמשיקה כל כך הרבה מכשירים בפרקי זמן קצרים של כך ובטח שאין שום חברה שיוצאת בכל כך הרבה הצהרות ללא כיסוי!
בפועל המכשירים שלהם איבדו כל כיוון.
היום אם הייתי רוכש מכשיר הוא לא היה מחברה זו (ויש ברשותי את ה-PRO וה-SW).