עזרה די דחופה בנוגע לקניית LCD לאחר התסכלות בפורום.
שלום לכולם,
הייתי היום בחנות..
ממה שהבנתי לאחר חיפוש בפורום זה שהטלוויזיה למסגרת תקציב שלי(עד 3k) יש 2 אפשרויות:
D550 של סמסונג או של LG.
מכיוון שחקרתי יותר על הD550 רציתי לרכוש אותה, אבל לא הייתה טלוויזיה מסוג D550 בגודל 40 בחנות.
מס' שאלות:
1) האם להזמין(ולשם מראש) על D550 למרות שלא ניתן להסתכל לפני איזה סוג פאנל מדובר?(זו חנות עם אחריות רשמית של סמליין).
2) יש בחנות גם D503 בגודל 40 שהבנתי שהוא דגם יותר חדש, האם נושא הפנאלים תקף גם בדגם זה?
3) האם מסכי הLG עם פאנל IPS תקפים גם במסכי הLK?
4) מה המלצותיכם חברים?
תודה רבה רבה רבה מראש,
הייתי היום בחנות..
ממה שהבנתי לאחר חיפוש בפורום זה שהטלוויזיה למסגרת תקציב שלי(עד 3k) יש 2 אפשרויות:
D550 של סמסונג או של LG.
מכיוון שחקרתי יותר על הD550 רציתי לרכוש אותה, אבל לא הייתה טלוויזיה מסוג D550 בגודל 40 בחנות.
מס' שאלות:
1) האם להזמין(ולשם מראש) על D550 למרות שלא ניתן להסתכל לפני איזה סוג פאנל מדובר?(זו חנות עם אחריות רשמית של סמליין).
2) יש בחנות גם D503 בגודל 40 שהבנתי שהוא דגם יותר חדש, האם נושא הפנאלים תקף גם בדגם זה?
3) האם מסכי הLG עם פאנל IPS תקפים גם במסכי הLK?
4) מה המלצותיכם חברים?
תודה רבה רבה רבה מראש,
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לדעתי בLG המסכים בהם יש IPS בדרך כלל מצויין בגאון על המסך בתצוגה / איש המכירות יזכיר את זה/ ניתן למצוא על זה אינפורמציה באתר שלהם.
בנוגע לסמסונג אני לא יודע, אבל כן אוכל לומר כי כלל המסכים של פנסוניק מגיעים עם פאנל IPS - במידה ולא חשבת על המותג הזה לפני כן.
באיזה תקציב מדובר?
בנוגע לסמסונג אני לא יודע, אבל כן אוכל לומר כי כלל המסכים של פנסוניק מגיעים עם פאנל IPS - במידה ולא חשבת על המותג הזה לפני כן.
באיזה תקציב מדובר?
התקציב הינו עד 3000 ש"ח
פשוט ממה שהבנתי יש 2 דגמים שווים באיכותם והם הסמסונג והLG לגבי דגמים ספציפים
פשוט אני גר בפריפריה ולחנות אין את כל סוגי המלאים כמו החנויות במרכז ואם אני רוצה דגם ספציפי שאי ןאותו בחנות אז המוכר נאלץ להזמין וכך יוצא מצב שאני אשלם על דגם בלי לבדוק קודם האם הוא עם הפנאל האיכותי יותר..
פשוט לא בא לשחק ברולטה.. סה"כ רוצה טלוויזיה נורמלית.. ואם אני יקנה מראש ויגיע הפנאל הפחות טוב אז סתם תהיה אי נעימות למוכר ועצבים מיותרים לי..
הוצא לי גם דגמי LED במחירים אלו, אבל הבנתי שהם פחות טובים מהדגמים שרשמתי..
תודה!!
פשוט אני גר בפריפריה ולחנות אין את כל סוגי המלאים כמו החנויות במרכז ואם אני רוצה דגם ספציפי שאי ןאותו בחנות אז המוכר נאלץ להזמין וכך יוצא מצב שאני אשלם על דגם בלי לבדוק קודם האם הוא עם הפנאל האיכותי יותר..
פשוט לא בא לשחק ברולטה.. סה"כ רוצה טלוויזיה נורמלית.. ואם אני יקנה מראש ויגיע הפנאל הפחות טוב אז סתם תהיה אי נעימות למוכר ועצבים מיותרים לי..
הוצא לי גם דגמי LED במחירים אלו, אבל הבנתי שהם פחות טובים מהדגמים שרשמתי..
תודה!!
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא עניין של פאנל יותר או פחות טוב, פאנל IPS נותן לך זווית צפייה מוצהרת של כ178 מעלות לערך (זה לא באמת 178 אבל זה בהחלט זווית רחבה מאוד), פאנל סטנדרטי לא נותן זווית רחבה כול כך אבל השאלה היא גם בשימוש - אם יש קשת רחבה של צופים משני צידי הטלוויזיה מדובר בשיקול רציני, אם זה מסך שמיועד לחדר שינה ויותקן ישירות מול המיטה - זה נהפך לשיקול מעט פחות רלוונטי.
לדעתי נסיעה לחנות שבה מוצג המסך שווה את העלות של הנסיעה, כך אתה לא קונה מסך שלא ראית כלל.
נסה לברר היכן באזורך יש חנות אשר מחזיקה את המסך אותו אתה מחפש.
לדעתי נסיעה לחנות שבה מוצג המסך שווה את העלות של הנסיעה, כך אתה לא קונה מסך שלא ראית כלל.
נסה לברר היכן באזורך יש חנות אשר מחזיקה את המסך אותו אתה מחפש.
נכון..
אבל גם תמונה יכולה להיות מטעה כי יכול להיות שטלוויזיה אחת יותר מכויילת מהשנייה וכו'.
פשוט ממה שקראתי פה בפורום היללו את IPS ואת S-PVA ואני פשוט רוצה להבטיח לעצמי אחד כזה..
השאלה היא האם יש רשימה מסודרת של כל סוגי הטלוויזיות עם סוגי הפאנלים ככה שאני ידע בוודאות איזה פנאל לחפש באיזה דגם.
פשוט ממה שקראתי פה בפורום היללו את IPS ואת S-PVA ואני פשוט רוצה להבטיח לעצמי אחד כזה..
השאלה היא האם יש רשימה מסודרת של כל סוגי הטלוויזיות עם סוגי הפאנלים ככה שאני ידע בוודאות איזה פנאל לחפש באיזה דגם.