פיקסל שרוף במקרן benq מה לעשות?
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי את הbenq w600 באיזור מאוד מפריע לעין נשרף פיקסל אחד והוא לבן תמיד מקרן מסוג DLP היר מרצדת ומהבהבת אבל תמיד לבנה , המקרן עוד במסגרת האחריות וגם הנורה , יש למישהו מושג בקשר למדינות פיקסל שרוף במרכז המסך , בתעודת האחריות של גטר טק לא כתוב כלום על פיקסלים או מינימום פיקסלים ,
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

הופעלה . אני מקווה שהכל יהיה בסדר , כתב האחריות משמעו מסמך משפטי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

עידכון ..
לטענת הטכנאי שאגב הביא לי את מספרו האישי ! הלך ג׳וק מסויים במקרן , קבענו שאגיע ביום רבעי עם המקרן והוא יחליף לי במקום . האם הגיוני שגוק זה הגורם לבעיה של פיקסל אחד תקוע ?
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

נוסף עוד פיקסל שרוף בצד המסך.. יום רבעי אני נוסע עד אליו . עושה רושם שבאמת מדובר ברכיב אלקטרוני כמו גוק שאחראי על הצגת פיקסלים תקועים אני מקווה שהעניין יפתר ..
לפי מה שהבנתי לפי כתב האחריות במידה והמקרן תקול ולא ניתן לתקנו הם מחליפים לי אותו . בנוסף הבנתי מהטכנאי שאין עוד את הדגם הזה .. מה הם יעשו במידה וצריך להחליף מקרן ? אין דגם דומה בנתונים האלה לbenq בטווח מחירים הזה.. מה נראה לכם ניתן לעשות להתעקש ?
לפי מה שהבנתי לפי כתב האחריות במידה והמקרן תקול ולא ניתן לתקנו הם מחליפים לי אותו . בנוסף הבנתי מהטכנאי שאין עוד את הדגם הזה .. מה הם יעשו במידה וצריך להחליף מקרן ? אין דגם דומה בנתונים האלה לbenq בטווח מחירים הזה.. מה נראה לכם ניתן לעשות להתעקש ?
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

עידכון : רכיב הdlp של טקסס אינסטומנט נהרס
הייתי אצלו השירות מצויין , הוא נתן לי מקרן חלופי ואמר שהוא מזמין כזה חלק חדש וזה יהיה לפחות עוד שבועיים .. בנתיים הוא נתן לי מקרן שהוא לא 720p אבל נסתדר עד ששלי יהיה מוכן[/b]