פנאסוניק 42 LED E-30
- דניאל1983
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
כן ברור אני לא שולל כלום, ומחכה לעידכונים.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
שלום לכולם,
כמו שחשבתי (וקיוויתי) הטכנאי של יורוקום נכנס, הסתכל 10 שניות, התנצל והזמין החלפה. לא הייתי צריך לומר מילה!
מסתבר שהטלוויזיה נדפקה חזק בצד ימין, מאחורי המסך (מוזר שלא שמתי לב), דבר שניתק את המסך מהמסגרת וגרם לזליגות המדוברות.
אז קודם כל שאפו ליורוקום על השירות המעולה! שאפו ליורוקום על ההגינות במסחר!
הכנתי את עצמי ל"קרב" עם הטכנאי במקרה ויגיד לי דברים כמו "ככה זה" או גרוע יותר, "חתמת על המשלוח, אז זה באחריותך" או משהו כזה.
Me Happy Now!
אחרי שאקבל סופסוף את המסך התקין אוכל לתת חוות דעת על המסך הזה.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
שמח לשמוע
באמת יורוקום טובים, הם צריכים רק להביא את הדגמים האירופאים.
באמת יורוקום טובים, הם צריכים רק להביא את הדגמים האירופאים.
- דניאל1983
-
- חבר פעיל מאוד

שמח שהבעיה התסדרה מחכה לעידכונים 
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
אם תקרא טוב את הביקורת של DV תראה שהם כותבים:Neter כתב:קראתי שוב את הביקורת של DigitalVersus (http://www.digitalversus.com/panasonic- ... 17_60.html).
לדעתי מדובר פה על מסך אחר בכלל!
בביקורת שלהם מדובר על מסך Backlit כאשר "שלנו" הוא LED Edge, עוד טוענים שהמסך הוא מט כאשר "שלנו" הוא גלוסי. הדגם אמנם דומה, TX-LF32E30, אך לא זהה. ישנם עוד כמה איזכורים שהם שונים מהמסך המדובר.
מצאתי ביקורת מומחים יותר מחמיאה: http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 320/review
אהבתי את ההצהרה הזאת:
"The TX-L42E30B is proof that Panasonic's love of television doesn't begin and end with its top-end plasmas"...
[left]the Panasonic E30 TV has an LCD display that's backlit with LEDs[/left]
כלומר התאורה האחורית היא מסוג LED (וברור ש EDGE, אחרת היו מציינים אחרת)
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

שלום לכולם,
אז סופסוף הטלויזיה נחתה אצלי, לא אחרי שהחליפו לי אחת פגומה.
כמובן שמיד מרגישים בשינוי. השחור נהיה שחור יותר והאיכות - ללקק את האצבעות (או לשפשף את העיניים
).
אני מתכוון לתת ביקורת רצינית ואולי אפילו מצולמת. זה דגם ששווה את כל העיניין סביבו.
אבל לפני כל זה יש משהו קטן:
בכל זאת אני מרגיש, בזוויות מסוימות, הילה של לבן על המסך. כאילו המסך עשוי זכוכית ויש עליו השתקפות של לבן. בישיבה פרונטלית לא מרגישים בזה, רק מהצד. זאת לא "עננות" שנוצרת מזליגה, אלא מן ציפוי על המסך.
האם התופעה מוכרת? האם זה "מחלה" כללית של LED או LCD? אולי זה הIPS?
כמובן שמיד מרגישים בשינוי. השחור נהיה שחור יותר והאיכות - ללקק את האצבעות (או לשפשף את העיניים
אני מתכוון לתת ביקורת רצינית ואולי אפילו מצולמת. זה דגם ששווה את כל העיניין סביבו.
בכל זאת אני מרגיש, בזוויות מסוימות, הילה של לבן על המסך. כאילו המסך עשוי זכוכית ויש עליו השתקפות של לבן. בישיבה פרונטלית לא מרגישים בזה, רק מהצד. זאת לא "עננות" שנוצרת מזליגה, אלא מן ציפוי על המסך.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
NeterNeter כתב:שלום לכולם,
כמובן שמיד מרגישים בשינוי. השחור נהיה שחור יותר והאיכות - ללקק את האצבעות (או לשפשף את העיניים).
...
רכשת מסך מצויין אבל לא מושלם . זווית צפייה מושלמת יש רק למסכי פלזמה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- CCHAOSS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
באמת שהם בסדר גמור, גם אני רכשתי בזמנו V10 שעקב מספר פיקסלים תקולים עם הפתיחה (רכשתי השנה* הוחלפה בV20 חדשה מהניילונים ללא תוספת כלשהיא, גם בעזרת החנות המתמחה כמובן...מרוצה עד הגג.Neter כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שלום לכולם,
כמו שחשבתי (וקיוויתי) הטכנאי של יורוקום נכנס, הסתכל 10 שניות, התנצל והזמין החלפה. לא הייתי צריך לומר מילה!
מסתבר שהטלוויזיה נדפקה חזק בצד ימין, מאחורי המסך (מוזר שלא שמתי לב), דבר שניתק את המסך מהמסגרת וגרם לזליגות המדוברות.
אז קודם כל שאפו ליורוקום על השירות המעולה! שאפו ליורוקום על ההגינות במסחר!![]()
הכנתי את עצמי ל"קרב" עם הטכנאי במקרה ויגיד לי דברים כמו "ככה זה" או גרוע יותר, "חתמת על המשלוח, אז זה באחריותך" או משהו כזה.
Me Happy Now!
אחרי שאקבל סופסוף את המסך התקין אוכל לתת חוות דעת על המסך הזה....
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
הייתי בחנות וראיתי את הדגם המסויים אחרי שהסתכלתי על ה U30.Neter כתב:שלום לכולם,
כמובן שמיד מרגישים בשינוי. השחור נהיה שחור יותר והאיכות - ללקק את האצבעות (או לשפשף את העיניים).
...
מיד ירדתי מה U30 , כי היה איזה שהיא השתקפות שלא אהבתי.
ב E30 דווקה ראו מדהים.
אבל אני מתחיל לחשוב לרדת גם ממנה בעקבות מה שאתה אומר.
- דניאל1983
-
- חבר פעיל מאוד

ככה זה בכול LCD בזווית השחור הופך לאפורNeter כתב:שלום לכולם,
...
- idanool
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
זה רק אני או שהמחיר בזאפ קפץ ל-4890 ובHIFI ל-6990 ?!?!
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796032
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~THL42E30~35~236.htm
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~THL42E30~35~236.htm
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

הי-פי זה לא בדיוק המקום הנכון. בזאפ, בלינק ששמת, המחיר הוא 4,890 ש"ח.idanool כתב:זה רק אני או שהמחיר בזאפ קפץ ל-4890 ובHIFI ל-6990 ?!?!
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~THL42E30~35~236.htm...
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

תמיכה בעברית במסכי פאנסוניק
אז זה לא יקרה. כתבתי לפאנסוניק העולמית בבקשה לתמיכה בעברית והנה התשובה:
[left]
Thank you for your e-mail enquiry regarding your TH-L42E30 Panasonic television.
Regrettably, there is no action that can be taken to alter the design of this product to meet with your specific suggestions. However, I will, of course, pass a copy of your email to our product marketing department for their interest in future.
I am sorry that Panasonic cannot be of assistance to you in your enquiry. However, I trust that, despite these aspects to the product, you may enjoy optimum performance.
I trust that the above information will be of assistance to you. However, of course, if you should have any further queries, please do not hesitate to contact us by sending an email using this form: www.panasonic.co.uk/email Please include your ticket reference in the message.
Kind Regards,
Louis Hemsley
Online Support Team
Customer Communications Centre
Panasonic UK, a branch of Panasonic Marketing Europe GmbH[/left]

[left]
Thank you for your e-mail enquiry regarding your TH-L42E30 Panasonic television.
Regrettably, there is no action that can be taken to alter the design of this product to meet with your specific suggestions. However, I will, of course, pass a copy of your email to our product marketing department for their interest in future.
I am sorry that Panasonic cannot be of assistance to you in your enquiry. However, I trust that, despite these aspects to the product, you may enjoy optimum performance.
I trust that the above information will be of assistance to you. However, of course, if you should have any further queries, please do not hesitate to contact us by sending an email using this form: www.panasonic.co.uk/email Please include your ticket reference in the message.
Kind Regards,
Louis Hemsley
Online Support Team
Customer Communications Centre
Panasonic UK, a branch of Panasonic Marketing Europe GmbH[/left]
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
חבל
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

לא נורא (שאין תמיכה בעברית). אני מניח שרובנו משתמשים בסטרימר כזה או אחר. גם אם לא, אפשר להקרין סרטים עם תרגום מובנה, בכל מקרה לדעתי זה לא צריך להיות Deal Breaker כי הטלויזיה שווה ביותר.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

מישהו יכול בכל זאת לספר לנו מה האלטרנטיבות בסדרי גודל תקציב דומה ?
- liorparente
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
זה לא נכון מזווית המשתמש הביתי הממוצע.Neter כתב:לא נורא (שאין תמיכה בעברית). אני מניח שרובנו משתמשים בסטרימר כזה או אחר. גם אם לא, אפשר להקרין סרטים עם תרגום מובנה, בכל מקרה לדעתי זה לא צריך להיות Deal Breaker כי הטלויזיה שווה ביותר....
רוב האנשים ישמחו לטלוויזיה שאפשר לחבר לה USB בצד ויאללה רואים סרט. לא מכירים בכלל מושגים כמו סטרימר.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

שאלה נוספת : האם ניתן לתלות על הקיר ? (החיבורים יודעים לבוא מהצד או מהתחתית?)
- Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
שאלה קטנטנה, האם יש טלויזיה ברמתה עם תלת מימד פסיבי?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
לא נראה לי שהמשתמש הממוצע מוריד סרטים מהאינטרנט. המשתמש הממוצע צופה בערוץ 2, ערוץ 10 וקצת ספורט/סדרות. מה שחמור הוא שאין טיונר mpeg-4 שמתאים לשיטת השידור בישראל. לעומת כל המתחרים . זו הבאסה היחידה במסכים של פנסוניק בארץ. האיכות והשירות מצויינים.liorparente כתב:זה לא נכון מזווית המשתמש הביתי הממוצע.Neter כתב:לא נורא (שאין תמיכה בעברית). אני מניח שרובנו משתמשים בסטרימר כזה או אחר. גם אם לא, אפשר להקרין סרטים עם תרגום מובנה, בכל מקרה לדעתי זה לא צריך להיות Deal Breaker כי הטלויזיה שווה ביותר....
רוב האנשים ישמחו לטלוויזיה שאפשר לחבר לה USB בצד ויאללה רואים סרט. לא מכירים בכלל מושגים כמו סטרימר....