הזמנת מגבר מארה"ב

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628

שליחה

בדקתי אצל Advice - ה UPS שלהם עובד 220V-220V או 110V-110V לכן לא רלוונטי.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

אולי זו הייתה מטעות להמתין??? המחיר של ה 809 ב USHOPS עלה ב 700 שח!!! מה הקטע? באמזון הוא עולה 680 דולר (חדש) ואם נעזרים במחשבון עלויות יוצא 3800 שח במשלוח ים.. למה לעזאזל הם העלו את המחיר ללא סיבה? אני מעדיף לרכוש ישירות מ USHOPS ולא להזמין מחול. החשש שלי שבשישי הבא הוא יאזן בתוך שעות ספורות... מישהו יכול לומר לי מהו המקביל ל 809 מחברות פיוניר וימהה?

תודה

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365

החלופה של ימהה...

שליחה

הדגם החדש701-לפני זה היה את הדגם 767
ושל פיוניר כמדומני דגם 1021 - או הדגם הנמוך ממנו 921-אני לא בטוח,,,,
ושל דנון 1912 ... אך עדיף בכל זאת לשאול את החברים המכובדים שמבינים יותר ממני... אם כי אני חושב שאני לא פחות או יותר נתתי תשובה נכונה...
בברכה... (b)

Darklord
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה

kaplaey2 כתב:
עדיין לא הבנתי אם הרסיבר מחול יוכל לטפל בוידוא אנלוגי מסוג PAL
...
מצטרף לשאלה...
ההנחה צריכה להיות שאוכל לחבר מקור SD בחיבור S-Video ולהוציא OUTPUT מהריסבר ב HDMI לטלוויזיה.
...
מצטרף גם לשאלה: האם הרסיבר מחו"ל יכול לטפל בוידאו PAL מ-component או s-video?
בחוברת משתמש של ה-NR809 באתר האמריקאי של Onkyo יש טבלה שכוללת התייחסות ל-PAL/NTSC אבל ממבט בעמוד ה-specifications נראה שמדובר בחוברת שמתייחסת גם לדגם האמריקאי וגם לדגם האסייתי.
מישהו מהבעלים הגאים של ה-NR809 יכול לענות על השאלה?

תודה מראש.

acetrip
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

רסיבר אונקיו וסט אנרג'י טייק

שליחה

רציתי לדעת איך הסתדר, ואיזה טרנספורמאטור קניתה בסוף, והאם קניתה אחד גם לרסיבר וגם לרמקולים בו זמנית או שני טרנספורמטורים, ואם הכל עובד פרפקט?
חשבתי לעשות החודש אותו דבר רק עם חבר שיביא במזוודה ולא במשלוח.

מה אחרים חושבים גם לגבי:
אם הרסיבר צורך 500 וואט ואז אפשר טרנספורמאטור של 750, אז זה באמת 500 וואט אם הו נותן לכל ה5 רמקולים הפסיביים לכל אחד 100 וואט? אני לא מבין אז זה נראה לי הרבה יותר בפעולה ואולי 500וואט לרסיבר ללא פעולה מלאה

חשבתי גם על הדנון 1912, או הפיוניר VSX-1021-K 7.1 שבמבצע
ואולי אנארגי מיקרו במקום אנרג'י טייק

אשמח לעזרה ולעצות
תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

epony כתב:סקירה קצרה של ביקורות בחו"ל על הטייק קלאסיק הפתיעה אותי לחיוב - עושה רושם שזה בהחלט סט איכותי שנותן המון ערך ביחס למחיר.
לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי מוצר באמזון שמקבל 90 חוו"ד של 5 כוכבים מתוך 107 בסה"כ, ושהדירוג הכי נמוך שקיבל היה 3 כוכבים, וגם זה רק מבנאדם אחד(!) :o

הביקורת הזאת של CNET למשל ממש מהללת את הסט הזה, ואף מעדיפה אותו (והיא לא היחידה!) על סטים דומים מבית היוצר של קליפש ופולק אודיו (שקצת יותר מוכרים בארץ) - עושה רושם שעלית על משהו טוב ;)
...
מאז ומתמיד סידרת ה TAKE של אנרג'י קצרה שבחים. אחלה מוצר.

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378

שליחה

Trip כתב:לטובת המתלבטים:
ה-609 עולה באמאזון 495$. יחד עם מסים (15%) ומשלוח דרך TNT (שעלותו 140$) יוצא בקירוב 715$ שהם 2430 ש"ח, ועם שנאי יוצא סה"כ מחיר של 2930 ש"ח. ביחס למחיר משוער בארץ של 5000 ש"ח, זה קצת יותר מ- 40% הנחה.

ה-709 עולה באמאזון 800$. יחד עם מסים ומשלוח דרך TNT (שעלותו 180$) יוצא בקירוב 1100$ שהם 3740 ש"ח, ועם שנאי יוצא סה"כ מחיר של 4240 ש"ח. ביחס למחיר משוער בארץ של 7500 ש"ח, זה גם קצת יותר מ- 40% הנחה.

הפרש של 1300 ש"ח בין המכשירים, החסכון זהה בשני המקרים.
...

לדעתי אתה קצת בסרט, ואין לך מושג בכמה מוכרים את ה609...
כל מי שירצה לקנות את ה609, ויראה רצינות - ביחס למחיר שציינת בארה"ב - לא יהיה בן אדם אחד שיקנה בחול...

8)

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: רסיבר אונקיו וסט אנרג'י טייק

שליחה

acetrip כתב:רציתי לדעת איך הסתדר, ואיזה טרנספורמאטור קניתה בסוף, והאם קניתה אחד גם לרסיבר וגם לרמקולים בו זמנית או שני טרנספורמטורים, ואם הכל עובד פרפקט?
חשבתי לעשות החודש אותו דבר רק עם חבר שיביא במזוודה ולא במשלוח.

מה אחרים חושבים גם לגבי:
אם הרסיבר צורך 500 וואט ואז אפשר טרנספורמאטור של 750, אז זה באמת 500 וואט אם הו נותן לכל ה5 רמקולים הפסיביים לכל אחד 100 וואט? אני לא מבין אז זה נראה לי הרבה יותר בפעולה ואולי 500וואט לרסיבר ללא פעולה מלאה

חשבתי גם על הדנון 1912, או הפיוניר VSX-1021-K 7.1 שבמבצע
ואולי אנארגי מיקרו במקום אנרג'י טייק

אשמח לעזרה ולעצות
תודה
...
דעתי האישית - אונקיו.
היתי בהתלבטות דומה - והפיוניר היה אצלי בבית 1025, החזרתי אותו ולקחתי את האונקיו.
יש פוסט על זה.

acetrip
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

רסיבר ורמקולים מארה"ב

שליחה

אני פחות בהתלבטות לגבי דגם ויתר בעיניין עם להביא מארה"ב מודל של ארה"ב שצריך שנאי ומה לגבי סקלת תחנות הרדיו, במיוחד עיניין השנאי, כמה טוב זה עובד ואיזה כוח שנאי צריך אם הרסיבר כתוה שצורך 500 אבל יש לו 5 רמקולים שכל אחד מקבל 100, מה זה אומר? איזה שנאי אני צריך וכמה טוב זה עובד?
תודה

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

Onlyktm
אם לא שמת לב השירשור הוא מלפני חצי שנה ולכן המחירים הרשומים לא רלוונטים לעכשיו 8)

aboren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

המחירים אולי לא רלוונטים

שליחה

אבל אני לדוגמא גם מתלבט אם להזמין מארה"ב.
בארץ בעלות של 6000 ש"ח אני יכול לקבל רסיבר ורמקולים הרבה יותר נחותים מהסט שאני יכול להרכיב בהזמנה מארה"ב.
אני כרגע בהתלבטות בין הפיוניר 1021 והאונקיו 609.
זה טווח המחיר שיש לי עד 3000 לרסיבר. השאלה אם אלו הדגמים היחידים.
למי יש נסיון עם עבודה עם שנאי.
השגתי שנאי של 2K שאמור לספק גם עבור רסיבר וגם עבור הסאב.
השאלה האם יש חסרונות עם עבודה עם שנאי?

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

BreezeNET כתב:Onlyktm
אם לא שמת לב השירשור הוא מלפני חצי שנה ולכן המחירים הרשומים לא רלוונטים לעכשיו 8)
...

על זה נאמר, אאאאוווופפפפסס

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730

מיסוי ביבוא אישי

שליחה

מהו גובה המס על יבוא אישי של מגבר?
רמקולים?
ואני מניח שעל כל זה מוסיפים מע"מ

EliA
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

הזמנת מגבר מארה"ב

שליחה

שלום,

אני מחפש מגבר קולנוע ביתי. לא התכוונתי להשתולל בסכום ,אבל אני חייב יציאות pre-out מלאות כדי לשרשר עם מגבר הסטריאו שלי.
המגברים הללו יקרים יחסית כי החברות מוסיפות את היכולת הזו בסדרות המתקדמות.
ראיתי שבאמזון אני יכול למצוא מגברים כאלו, דור אחד אחורה (גם בארץ מוכרים הרבה מגברים שהם דור אחד אחורה), בחצי מהמחיר הנקוב.
עם עלות משלוח זה יוצא הרבה פחות מחצי מחיר מבארץ. גם אם אני מוסיף מכס ומע"מ זה הבדל של עשרות אחוזים.
הבעייה כמובן היא עם מתח 110 וולט.
ראיתי בקישור הזה ממירי מתח מ- 220 ל- 110:
http://www.220-electronics.com/Transfor ... /prod.html
ממיר בהספק 1000 וואט עולה 70$ (ואפשר להזמין גם יותר).
אני מודע לכך שעדיין יש את נושא התדר, אבל אני רוצה לחשוב שהמגברים ממילא לא מסתמכים על תדר הרשת לשום דבר משמעותי.

יש למישהו נסיון עם זה? מידע? המלצות?

תודה וסופ"ש נעים,
אלי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78946
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ריכזתי את כל הנושא הזה לשרשור אחד מרוכז.

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952

שליחה

Onlyktm כתב:
Trip כתב:לטובת המתלבטים:
ה-609 עולה באמאזון 495$. יחד עם מסים (15%) ומשלוח דרך TNT (שעלותו 140$) יוצא בקירוב 715$ שהם 2430 ש"ח, ועם שנאי יוצא סה"כ מחיר של 2930 ש"ח. ביחס למחיר משוער בארץ של 5000 ש"ח, זה קצת יותר מ- 40% הנחה.

ה-709 עולה באמאזון 800$. יחד עם מסים ומשלוח דרך TNT (שעלותו 180$) יוצא בקירוב 1100$ שהם 3740 ש"ח, ועם שנאי יוצא סה"כ מחיר של 4240 ש"ח. ביחס למחיר משוער בארץ של 7500 ש"ח, זה גם קצת יותר מ- 40% הנחה.

הפרש של 1300 ש"ח בין המכשירים, החסכון זהה בשני המקרים.
...

לדעתי אתה קצת בסרט, ואין לך מושג בכמה מוכרים את ה609...
כל מי שירצה לקנות את ה609, ויראה רצינות - ביחס למחיר שציינת בארה"ב - לא יהיה בן אדם אחד שיקנה בחול...

8)
...
אם בנובמבר אתה מצטט הודעה שלי מלפני 7 חודשים, שכוללת מחירי השקה מלפני 7 חודשים, ואף כוללת את ההגדרה "מחיר משוער", וטוען שהמחירים האלה לא הגיוניים - אז אתה חי בסרט, ידידי.

מאז המחיר עשה 7 לופים באוויר, גילינו מה המחיר האמיתי בארץ (זאפ) ומה המחיר בפועל (חנויות), אמאזון הורידו את המחיר בעשרות אחוזים, ushops התחילו להציע ייבוא מלא דרכם ובאופן כללי העולם עשה כמה וכמה סיבובים...

עריכה:
עכשיו ראיתי את ההודעה הזו:
Onlyktm כתב:
BreezeNET כתב:Onlyktm
...
על זה נאמר, אאאאוווופפפפסס
...
יאללה, נחליק לך :D

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יאללה, נחליק לך :D[/quote

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ]

באמת כדאי שאפסיק לקרוא את הפורום בפלאפון...
8O

sagi4422
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
שם מלא: sagi4422

שליחה

ד"א , גם היום ה809 עולה 690$. חשבתי שיהיו הנחות.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”